Kpss B kafa karışıklığı?

Kpss bu kadar hafife alınarak kazanılacak bişi değil, eyds her ay var onu sonra halledersiniz. Önce kpss. Yds içinde odtü reading ler var nette mevcut, hiçbişi yapmasanız bile hergün biraz okuma yapın

İngilizce seviyenizi bilmeden bu soruya cvp veremem ben mesela
2017 Yds puanım var 70. Arada yapılan yökdillere hiç girmedim keşke girseymişim salak kafam kolaymışlar öyle diyor herkes. Yds puanım fena değil ama 2 senede hiç tekrar etmedim nerdeyse sıfırım yani.

Kpss bu kadar hafife alınarak kazanılacak bişi değil, eyds her ay var onu sonra halledersiniz. Önce kpss. Yds içinde odtü reading ler var nette mevcut, hiçbişi yapmasanız bile hergün biraz okuma yapın
Ya çok haklısınız aslında ben de 5 saatimin çoğunu kpssye ayırayım diyorum.

2017 Yds puanım var 70. Arada yapılan yökdillere hiç girmedim keşke girseymişim salak kafam kolaymışlar öyle diyor herkes. Yds puanım fena değil ama 2 senede hiç tekrar etmedim nerdeyse sıfırım yani.

2019 son yökdil cok kolaydı..
Yds için 1 ay yeter bence

Ben çalışırken girdim kpss ye. 82 almıştım. Matematik ve türkçem vardı hiç çalışmadım. Sözellere baktım biraz haftada 5 saat çalışmadım bile. Sayısalın iyiyse sözeller zaten biraz da çalışsan oluyor...

2019 son yökdil cok kolaydı..
Yds için 1 ay yeter bence
of yaa böyle düşününce çok üzülüyorum. Bi yere başvurunca 100ler 90lar uçuşuyor benim 70imin hiç değeri kalmıyor. çok pişmanım. Yeni doğum yapmıştım boşladım o zamanlar. Neyse nasip.
Ydsye 1 ay yeter mi diyorsunuz..... zaman şimdi ağırlıklı kpss çalışayım ve az az da 1 saat falan video şeklinde dil çalışayım. son 1 ay kapanıp full dil çalışayım dimi. İnşallah en azından 80 falan yapabilirim

çok tebrik ederim hem çalışıp hem kpss kazanmak hiç kolay değil

Yds ye son ayda full çalışın o zamana kadar da ara ara soru çözün derim az da olsa...yds sınav taktikleri var onları izleyin..yds de basvuracagınız yerin barajını aştıktan sonra 100 de alan aynı barajda alan da aynı ayrıca

Zamanında 70 alabilmiş birisin. Sakın kpss’yi bırakma, hatta günde 5 saat çalışacaksan 3 saat kpss, 2 saat yds derim.
Ha son bir hafta full yds çalışabilirsin deneme bolca, ama kpss’yi lütfen bırakma

Ben de çalışırken kpss’ye hazırlandım ve yaptığm tek şey ciddiyetle hazırlanmak idi. Kafaya koydum ve boş bulduğum her saatte ders çalıştım.

çok tebrik ederim. Umarım disiplinli çalışabilirim

kpss ye çok çalışan arkadaşlarım hep biz yanlış sınava hazırlanmışız asıl yds kasmak lazımmış dediler. bence yds ağırlıklı çalışın eğer alt yapınız yoksa. 60 falan alabiliyorsanız kpss ağırlıklı çalışın derim.
ha bir de yökdile keşke girseymişim diye düşünmeyin yökdil sadece yüksek lisansta işe yarıyor kurumlar sadece yds ye bakıyor diye biliyorum, boşuna üzülmeyin yani :d

Merhaba ben de kpss'ye hazırlanıyorum.Daha önceki senelerde de girdim fakat ciddi hazırlanmadan son iki ay falan bakarak girdim ve hep 70 lerde kaldım.Kesinlikle çok çok zor bir sınav olmamakla birlikte zaman yönetiminin çok önemli olduğu bir sınav.Ben türkçeme çok güvenirdim mesela ama bol bol soru çözmediğim için 45 dk falan sürmüştü ve 10 yanlışım çıkmıştı,rezalet yani Matematik 'te de zorlanmam derken uzun, yeni kalıp sorular beni şaşırttı ve onu da yetiştirememiş ,5 soruya hiç bakamamıştım.Demem o ki kpss ye her gün vakit ayırın bence.Türkçe mesela en fazla 35 dk civarı sürmeli ki ,çok belirleyici türkçeden başlayanlar için.Tarih, coğrafya kısmı iyi çalışmışsan en fazla 30 dk sürer ve geri kalan vakit de matematiğin birkaç uğraştırmacalı sorusuna kalır..Tabii sınav anında bunu yapmak çok zor oluyor insan ilk sorularda acayip heyecanlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…