- 14 Mart 2014
- 255
- 58
- 43
Konu başlığım belkide size saçma gelebilir ama çok kararsız kaldım ben Bilgisayar Programcılığı okudum mezun olamadım altan 4 dersim kaldı bu sene
( Kpssye başvuru yaptım. Ama kpssde bu sene atanmam zor okulum btmediği için ancak ortaöğretimden girersem atanabilirm ki oda çok zor ataması az ve ben boşuna okumuş olcam 2 yıllık. Ben diyorum ki hem çalışıym hemde çalışmak istediğim yer optıikçi orda fırsat buldukça bakarım maaşı 400 +sigorta ilk aylar prim vermem dedi adam ailem maaşı düşük ve sen çalışamazsn işe girince diyor.Evde otur ders çalış kpssye yoğunlaş diyor.Çevreme bakıyorum bütün arkadaşlarım iş arayışında herkes farkında Önlisans mezunu bile olsak atamanın zor olacağını ama aieme anlatamıyorum sanıyorlar ki 80-85 alınca atanırsın benim bölümüm 85-95 arası alıyor imkanı yok umutsuzum ben ama bir yandan da şansımı denemek istiyorum. Ama işe girmekte istiyorum maaşı düşükte olsa sigorta olcak yani,ama ailem istemiyor kafamm çok karıştı napıcamı bilemiyorum Siz olsanız napardınız
:26: