umudunu yitirme. denemelerde netim çok düşük oluyordu. ama gerçek sınavdan 81 almıştım. ve ozman atandım...
umudunu yitirme. denemelerde netim çok düşük oluyordu. ama gerçek sınavdan 81 almıştım. ve ozman atandım...
ya da bir yerde yanlış yapıyor olabilirsin
acaba konu nasıl çalışıyorsun
soru çözümün nasıl
günde kaç soru çözebiliyorsun ortalama ya da haftada bunlarıda konuşmak gerekir belki göremediğin bir durum vardır yani sadece paniğe kapılma olarak değerlendiremeyiz tabi
canım benm çıkmam lazım hastaneye gidicem gelince mutlaka yazacağım sana
ben de kpss ye çalışıyorum. Bol bol deneme çöz ve çözemediğin soruları ayrıntılı olarak tekrar tekrar çöz
nasıl peki canım ilerleme kaydediyor musun..benim ilk başta gayet güzel ilerliyordu sonra bi yerde takıldı kaldı.
Selam kızlar..öncelikle kpss yi kazanıp atanmış arkadaşları tebrik ediyorum,hazırlananlara da allah zihin açıklığı versin..
Yaklaşık 3.5 aydır kpss ye hazırlanıyorum, yaklaşık 2 ay kaldı ve ben strese girdim çünkü evde çözdüğüm denemelerde netlerim artmıyor..Konu çalışıyorum eksiklerimi çalışıyorum sourda çözüyorum eskiye göre yol alıyorum ama denemelerde netlerim artmıyor,,bunu yaşayan var mı ,ne yapabilirimartık o kadar strese girdim ki dersane sınavlarına girmeye korkuyorum. bana çözüm önerin kızlar..umudum kaybetmek üzereyim
Selam kızlar..öncelikle kpss yi kazanıp atanmış arkadaşları tebrik ediyorum,hazırlananlara da allah zihin açıklığı versin..
Yaklaşık 3.5 aydır kpss ye hazırlanıyorum, yaklaşık 2 ay kaldı ve ben strese girdim çünkü evde çözdüğüm denemelerde netlerim artmıyor..Konu çalışıyorum eksiklerimi çalışıyorum sourda çözüyorum eskiye göre yol alıyorum ama denemelerde netlerim artmıyor,,bunu yaşayan var mı ,ne yapabilirimartık o kadar strese girdim ki dersane sınavlarına girmeye korkuyorum. bana çözüm önerin kızlar..umudum kaybetmek üzereyim
ben daha önceden okulda çalıştığım için derslere çok çalışamıyordum, işten ayrıldım yeni başladım sayılır ama şimdilik ilerleme kaydediyorumbelli bir seviyeden sonra duraklaması normal çünkü yavaş yavaş konu eksiğin azalıyor. En azından kolay öğrenilebilen konuları bitirmiş oluyorsun. Denemeler sayesinde nerde eksiğin olduğunu daha iyi görürsün. Doğrularından çok yanlışlarını niye yaptığına odaklan ve şunu unutma ki sınav denemelerden daha kolay ve net sorulardan oluşuyor
aynı kaynaklardan çalışıyor olabilrmisin
farklı yayın evleri ve farklı yazarların kitaplarından çalış
ya kpss deyince direk balıklama atlıyorumyıllarca mağdur olduğum içinn canım kesinlikle ve kes,nlikle ösymnin sitesinden geçmiş yıllara ait lisans kpss önlisans kpss(konular örtüştüğü için),polislik, kaymakamlık,jandarmalık,hatta ygs sınavlarını çıkart ve çöz ben son kırk gün süre vererek evde bunları çözmüştüm ve ösym dönüp dolaşıp aynı soruları soruyo vatabdaşlıkta matematikte ve diğerkısımlarda kaç tane soru yakaladım
bu söyledğin çok farklı bir taktikmiş canım mutlaka dedğin soruları indircem ales sorularını almıştm bunları da alayım..sen atandın mı peki inş haletmişsindr.
benimde öyleydi net sayım çok düşüktü ama asıl sınavda 10 puan fazla getirdim evde öyle degildim hatta sonra hocama sordum evde rahat çözerken ya nasılsa cevap versem nolcak diye düşünüp dikkatsiz davranıyormuşuz o yüzden yanlış cevap veriyormuşuz ama asıl sınada daha dikkatli oldugumuz için psikolojik olarak daha fazla net getiriyoruz.. hiç korkma bende önlisans kpss 87 aldım :) inşallah sende yüksek alırsın
Aynen canım kpss daha net soruyo ama ordaki stresle gözümüzde zor gelebilir. değişik yayınların denemelerini alayım o zaman daha çok soru görmüş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?