kpss derdi

ooowwww 111net mi fullemissin nerdeyse ben de gidiyorum canım dersaneye..111 net yapsam havalara uçarım ya hayali bile güzel bugün pegemden çözdüm deneme pegeme başladım bende canım

farklı farklı deneme setlerimi alıyorsun canım?
dersaneye gidiyor musun?

Son düzenleme:
tercih vermedim canım bu haziran vericem

anladım canım inşallah olur 5. atamakar mı oluyor bu?
bir de arkadaşım ortaöğretime girmişti onlarda en son 4 mü oldu 5 mi oldu 5 ne zaman olur nereden takip edebiliriz??

anladım canım inşallah olur 5. atamakar mı oluyor bu?
bir de arkadaşım ortaöğretime girmişti onlarda en son 4 mü oldu 5 mi oldu 5 ne zaman olur nereden takip edebiliriz??

inşAllah... dördüncü atamalar bu haziranda bitiyo arkadaşınızda bu haziran tercih verir sonrada bitiyo zaten tekrar sınava girmek zorunda kalcak.. kpss sitelerinden takip edebilirsiniz

inşAllah... dördüncü atamalar bu haziranda bitiyo arkadaşınızda bu haziran tercih verir sonrada bitiyo zaten tekrar sınava girmek zorunda kalcak.. kpss sitelerinden takip edebilirsiniz

teşekkür ederim 4. atama henüz başlamadı o zaman orta öğretim de
peki olacak mı kesin mi

Ösym artık soruları yayınlamıyor nedeni de, yıllarca sınav yaptığı için soru havuzlarının max. seviye ulaşması
Yapacakları sınav soruları artık yeni hazırlanmış değil, soru havuzundan seçilecekmiş..
Ben piyasada ki bütün yayınları çözdüm neredeyse, artık aa bu o soru diyorum
Rabbim utandırmasın sonuçlardan..

Son düzenleme:

nasıl yani hepsinin setini mi çözdünüz?

Konu sahibine yardimci olamayacagim ama bir seyi merak ediyorum bu kpss ye 4. Sinifa baslarken okulla beraber calissak dershaneye gitmeden basarili olabilir miyiz?

hepsi modüler değildi elbette. ama bilinmedik yayınlar dışında baya yayın çözdüm ben. İhtiyaçtan tut ireme kadar..

çok güzel peki bu süreç ne kadar yani eylülde başladım ocakta başladım gibi
bir de bölümünüz nedir

kaç aylık bi zamanda hallettiniz peki canım?
bir de bölüm neydi?

aslında birkaç kez daha girmiştim kpssye ama hep 70-73 arası birşey alıyordum ekim ayında kpss kursuna başladım hazırana kadar bir sürede çalıştım matemaitk mezunu olduğum için matematik ful oldu o bir avantajdı benim için ama kesinlikle çok deneme çözdüm 50 tane diyebilirim ösymnin yaptıklarınıda çıkartarak evde kendime süre vererek çözdüm

Eylül sonu- Ekim başı gibi başlamıştım. Bölümüm dış ticaret

Aaaa bende disticaretim.dershaneye gidiyorum.ama pek umudum yok bu sene.bolumumuz.guzelde iste.siz arastirabildunizmi kac puan almamiz.lazim

nedeyse hiç çalışmadım ve hiç deneme çözmedim sınavdan 82 aldım ve atandım o yüzden dert etme:)

düz memurluk mu? ve ilk atamalrda mı?
bir de sakıncası yoksa nereye atandınız ?

2. atamada vhki olarak atandım puanım hemen hemen her yere yetiyordu ama yanlış tercih sonucu istediğim il olmadı ama karadeniz bölgesinde güzel

2. atamada vhki olarak atandım puanım hemen hemen her yere yetiyordu ama yanlış tercih sonucu istediğim il olmadı ama karadeniz bölgesinde güzel

vhki ne bilmiyorum cnm yani düz memurluk mu bi de senin bölüm neydi?
ilk atamada da gelr miydi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…