çok şükür atandım 3 yıl önce bu şekilde 111 net yaptım ama dershaneyede gitmiştim ..bana kpss gerçek sorulara en yakın pegem gibi gelmişti özellikle tarih ve coğrafyada
Benim stres gibi problemim pek yok şimdiye kadar girdiğim bütün sınavlarda denemelerimden yüksek puanlar aldım, bu konuda şanslıyımne kadar çok farklı yayının denemesini alırsan o kadar iyi ben yediiklimi dershanede çözüyorum onun dışında pegem, ihtiyaç, yargı, körfez, daha bir kaç yayının daha denemesini aldım üstelik ben sadece gk gy değil eğitim sınavına da gireceğim hakkımızda hayırlısı olsun, gönlümüzden geçen yerlere atanalım
genel kültür genel yetenek hangisinde eksigin var. Genelde genel kültür batırıyor işi. Özellıkle lisans kpss'de eşim memur ama oda kurum değiştirmek için yeniden hazırlanıyor. Ortamala şu an için 82 alıyor. İhtiyaç akamdeminin videolarından çalıştı kitap olarak ihtiyaç-beyazkalem bunları çözüyor.
ooowwww 111net mifullemissin nerdeyse ben de gidiyorum canım dersaneye..111 net yapsam havalara uçarım ya hayali bile güzel bugün pegemden çözdüm deneme pegeme başladım bende canım
Amin canım inşallah..ben de daha farklı yayınlar alayım en iyisi,şu kırılma noktasını geçersem çok mutlu olcam..iyi çalışmalar canım inşallah emeklerimzin karşılığını alırız
Aynen ya genel kültür mahfediyo üstelik en çok ona çalışıyorum konu eksiklerim bitsin diye şimdiye kadar en fazla 40 net yaptım denemelerde 30-40 arası bişi çıkıyo hep. ihtiyaç yok ben de alayım uzman kariyer pek beğenmedğim sanki yararlı olmuyo gibi.
canım ne yapalım mecburuz ben 4001den atandım biliyosun çok yüksek kapatıyor alımlarda sınırlı olunca başka bir şansımız yok sen hangi kurum için hazırlanıyosun
ihtiyaçın aç konu kapa soru diye bir kitabı var tam senlik o zaman. bence onu al hemen derım.
Allah emeklerini zayi etmesin hakkında hayırlı olan ve mutlu olabileceğin bir yere girersin inşaallah başarılar
tamam canım not aldım ilk fırsatta alım onu teşekkür ederim
sizin çalışma tarzınız nasıldı yardımcı olabilir misiniz acaba
farklı görüşler almak isterim
Teşekkürler helenacım. şu an bir set bitirdim bütün derslerden,geçmiş yıllar sorularını çözdüm on tanede deneme bitirdim. soru çözdüğümde üç dört kaynaktan çözüyorum,konu çalıştığım günlerde deneme çözmüyorum,konuyla ilgili soru çözüyorum.bi yerde yanlış yapıyorum ama bulamadım. :26::26:
Mühendisim canım 90 civarı almam gerekiyor. dersanede bazen Türkçe bazen başka dersler zor oluyor.ama insan çalışınca karşılığını almak isttiyor netlerim artsın istiyorum artık,tarihten 2 konu hariç bitirdim konuları ama yeterli değil sanırım
ya kpss deyince direk balıklama atlıyorumyıllarca mağdur olduğum içinn canım kesinlikle ve kes,nlikle ösymnin sitesinden geçmiş yıllara ait lisans kpss önlisans kpss(konular örtüştüğü için),polislik, kaymakamlık,jandarmalık,hatta ygs sınavlarını çıkart ve çöz ben son kırk gün süre vererek evde bunları çözmüştüm ve ösym dönüp dolaşıp aynı soruları soruyo vatabdaşlıkta matematikte ve diğerkısımlarda kaç tane soru yakaladım
benimde öyleydi net sayım çok düşüktü ama asıl sınavda 10 puan fazla getirdim evde öyle degildim hatta sonra hocama sordum evde rahat çözerken ya nasılsa cevap versem nolcak diye düşünüp dikkatsiz davranıyormuşuz o yüzden yanlış cevap veriyormuşuz ama asıl sınada daha dikkatli oldugumuz için psikolojik olarak daha fazla net getiriyoruz.. hiç korkma bende önlisans kpss 87 aldım :) inşallah sende yüksek alırsın
çok şükür atandım 3 yıl önce bu şekilde 111 net yaptım ama dershaneyede gitmiştim ..bana kpss gerçek sorulara en yakın pegem gibi gelmişti özellikle tarih ve coğrafyada
Teşekkürler helenacım. şu an bir set bitirdim bütün derslerden,geçmiş yıllar sorularını çözdüm on tanede deneme bitirdim. soru çözdüğümde üç dört kaynaktan çözüyorum,konu çalıştığım günlerde deneme çözmüyorum,konuyla ilgili soru çözüyorum.bi yerde yanlış yapıyorum ama bulamadım. :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?