kpss derdi

çok şükür atandım 3 yıl önce bu şekilde 111 net yaptım ama dershaneyede gitmiştim ..bana kpss gerçek sorulara en yakın pegem gibi gelmişti özellikle tarih ve coğrafyada

ooowwww 111net mi fullemissin nerdeyse ben de gidiyorum canım dersaneye..111 net yapsam havalara uçarım ya hayali bile güzel bugün pegemden çözdüm deneme pegeme başladım bende canım

genel kültür genel yetenek hangisinde eksigin var. Genelde genel kültür batırıyor işi. Özellıkle lisans kpss'de eşim memur ama oda kurum değiştirmek için yeniden hazırlanıyor. Ortamala şu an için 82 alıyor. İhtiyaç akamdeminin videolarından çalıştı kitap olarak ihtiyaç-beyazkalem bunları çözüyor.

Amin canım inşallah..ben de daha farklı yayınlar alayım en iyisi,şu kırılma noktasını geçersem çok mutlu olcam..iyi çalışmalar canım inşallah emeklerimzin karşılığını alırız

Aynen ya genel kültür mahfediyo üstelik en çok ona çalışıyorum konu eksiklerim bitsin diye şimdiye kadar en fazla 40 net yaptım denemelerde 30-40 arası bişi çıkıyo hep. ihtiyaç yok ben de alayım uzman kariyer pek beğenmedğim sanki yararlı olmuyo gibi.

ooowwww 111net mi fullemissin nerdeyse ben de gidiyorum canım dersaneye..111 net yapsam havalara uçarım ya hayali bile güzel bugün pegemden çözdüm deneme pegeme başladım bende canım

canım ne yapalım mecburuz ben 4001den atandım biliyosun çok yüksek kapatıyor alımlarda sınırlı olunca başka bir şansımız yok sen hangi kurum için hazırlanıyosun

Amin canım inşallah..ben de daha farklı yayınlar alayım en iyisi,şu kırılma noktasını geçersem çok mutlu olcam..iyi çalışmalar canım inşallah emeklerimzin karşılığını alırız

inşallah canım ne kadar farklı soru tipi ne kadar farklı kaynak o kadar iyi, bir de çıkmış soruları sakın ihmal etme son 10 yılı çöz

ihtiyaçın aç konu kapa soru diye bir kitabı var tam senlik o zaman. bence onu al hemen derım.

canım ne yapalım mecburuz ben 4001den atandım biliyosun çok yüksek kapatıyor alımlarda sınırlı olunca başka bir şansımız yok sen hangi kurum için hazırlanıyosun

kurum olarak bilmiyorum canım 4619 olarak geçiyo kodu..

Allah emeklerini zayi etmesin hakkında hayırlı olan ve mutlu olabileceğin bir yere girersin inşaallah başarılar

Allah emeklerini zayi etmesin hakkında hayırlı olan ve mutlu olabileceğin bir yere girersin inşaallah başarılar

teşekkürler terkencim güzel dileklerin için,inşallah hazırlanan herkes karşılığını alır

sizin çalışma tarzınız nasıldı yardımcı olabilir misiniz acaba
farklı görüşler almak isterim

dershaneye gidiyordum. verilen testleri çözdüm. bilemediklerimi hocaya sorardım mutlaka... okumam hızlansın diye hiphop dinler ve söylemeye çalışırdım. sözleri varsada okurdum. saçma ama türkçede iyi işe yaramıştı

2006/4, 2 yıllık bilgisayar prog. mezunuydum... alım çok fazla olması nedeniyle 81le atandım.. acayip stres vardı ozamanlar sizin halinizi tahmin ediyorum.

e süper valla bölüm ne senin canım alan ya da öğretmenlk var mı?
kaç çıkarıyorsun net olarak derslerden

canım pardon yazmışsın bölümünü alıntı yapmayınca göremedim ilk
e benmde 85 taban atamalar ama garanti olması için 90 almam lazım arkeoloğum

çıkmış soruyu tekrar soruyo yani tip olarak

atandınız mı peki? atandıysanız nereye ?

çok şükür atandım 3 yıl önce bu şekilde 111 net yaptım ama dershaneyede gitmiştim ..bana kpss gerçek sorulara en yakın pegem gibi gelmişti özellikle tarih ve coğrafyada

kaç aylık bi zamanda hallettiniz peki canım?
bir de bölüm neydi?

her sınavda aynı neti yapamassın canım. o günkü moral ve önceki çalışmana bağlı. paniğe kapılma. inşallah atanırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…