- 26 Eylül 2009
- 942
- 1.424
- 333
- Konu Sahibi Cakiltasinsm
-
Tsk ederım konu eksıgım var malesef tavsıyelerınız dıkkate alcgm tsk ederımMerhaba 4.senemde kazandım. Deneyimliyim yaniKonu eksiğiniz yoksa her gün zaman tutarak önceki senelerin çıkmış sorularını deneme olarak çözün. Sonra analiz yapın. Yani doğru cevap vermiş olsanızda şıklar arasında bilmediğiniz bişey varsa nasılsa soruyu doğru cevapladım diye es geçmeyin mutlaka öğrenin. Aklınızda tutamadıklarınızı kısa kısa postitlere yazıp gözünüzün önünde duvarlara yapıştırın. Ben wc duvarına bile yapıştırmıştım. Bu işin yolu konu eksiğinin olmaması+ bol soru+ soru analizleri. Kolaylıklar diliyorum
Hahha aynen :)))Ben de kpssye hazırlanıyorum. Bir yandan da bdvye kaynana derdi giriyorum. Offffff offff :) hangi derdime yanayım bilemedim.
Allahım yüzümuze baksın ve hepimiz atanalım.inşallah dostlarım..
85 ile atanmıstım ben de 2012 yılında ,son 3 ay full deneme çözdüm, bi çok şeyi denelemerden ogrendıgımı dusunuyorum, kpss benım ıcın tarıh ve anayasa calismak idi..Slm arkadaşlar.
Kpss ye cok az kaldı zaman geçtikçe sanki hiç bişey anlamıyormusum gıbı yada hemen unutuyormuşum gıbı hissediyorum. Artık ruyamda bıle ogun çalıstıgım konuları görüyorum.
Varmı içinizde çalısan nasıl gıdıyor ve onerısı olan varmı şöyle çalış böyle çalıs diyecek. Bi yanım iyi olacak diyor bi yanım 60 larda kalacak gibi hissediyor. Daraldımmmmmotive edin biraz benii.
Anlatmak isteyen olursa nasıl, kaç puanla atandıgını dinlemek isterim.
Aslinda tek kelime *Sanane* diceksin de iste saygimizdan susuyoruz.Benımkıde gecen ben coxuga bakamam sen bosuna sınava calısma dedı ne alaka zaten sana baktırma gıbı bı planım yok dedım ee kım bakacak kımseye guvenemeyız sen bosver otur evde dıyor gelde sınırlwnme ıste
Ayy insallah artik bize de öyle gelir kazaniriz daBen hala arasıra rüyalarımda kendimi test çözerken görüyorum... Ve çok enteresan o zamanalr işkence gibi gelen olay rüyamda bana yeni bir şeye başlamış yeni hedefim varmış gibi keyif veriyor.
Siz böyle diyince aklıma geldi odamın bütün duvarları kağıt doluMerhaba 4.senemde kazandım. Deneyimliyim yaniKonu eksiğiniz yoksa her gün zaman tutarak önceki senelerin çıkmış sorularını deneme olarak çözün. Sonra analiz yapın. Yani doğru cevap vermiş olsanızda şıklar arasında bilmediğiniz bişey varsa nasılsa soruyu doğru cevapladım diye es geçmeyin mutlaka öğrenin. Aklınızda tutamadıklarınızı kısa kısa postitlere yazıp gözünüzün önünde duvarlara yapıştırın. Ben wc duvarına bile yapıştırmıştım. Bu işin yolu konu eksiğinin olmaması+ bol soru+ soru analizleri. Kolaylıklar diliyorum
Yalnız bana göre çok fazla kağıt yapıştırmak yapılan bir yanlıştır. Artık göz bi süre sonra seçmiyor bilgiyi. Ben dönüşümlü olarak 4-5 not kağıdını geçmeyecek şekilde kısa notlar alıyordum. Çok daha etkili oluyorduSiz böyle diyince aklıma geldi odamın bütün duvarları kağıt doluHadi bize bir motivasyon :)
Sınava az kaldığı için böyle hissetmeniz çok normal sanki yetiştiremeyecekmişssiniz gibi ya da hiç bir şey bilmiyormuş geliyordur. Yapmanız gereken hiç ara vermeden çalışmalarınıza son gaz devam etmek. Program yapın. Konularınızı bitirip bol bol deneme çözüp tekrarlar yapmalısınız. Pes etmeyin son zamanlarda bol bol soru ve tekrar çok faydalı oluyor. Çokta kaygılı ve stresli olmayın. Evet kaygı ve stres olmalı ama bellirli bir düzeyde aşırı stres ve kaygı kaybetmenize neden olur. Kazanan kişilerin sizden hiçbir farkı yok inaın. Kimisi günde 10 saat çalışır kimisi 5 saat bu size bağlı.Sadece bilinçli çalışın. Bölümünüz nedir kaçla kapattı bir önceki atamada?Slm arkadaşlar.
Kpss ye cok az kaldı zaman geçtikçe sanki hiç bişey anlamıyormusum gıbı yada hemen unutuyormuşum gıbı hissediyorum. Artık ruyamda bıle ogun çalıstıgım konuları görüyorum.
Varmı içinizde çalısan nasıl gıdıyor ve onerısı olan varmı şöyle çalış böyle çalıs diyecek. Bi yanım iyi olacak diyor bi yanım 60 larda kalacak gibi hissediyor. Daraldımmmmmotive edin biraz benii.
olabilir taktikler kişiden kişiye değişir. Ben anahtar kelimeler şeklinde not aldığım için beni rahatsız etmiyor. Sürekli takıldığım bazı yerler, coğrafi bölgeler var onu kitapta neredeydi diye iki saat aramak yerine ayağa kalkıp kısa notumu okumak benim için daha kullanışlı.Yalnız bana göre çok fazla kağıt yapıştırmak yapılan bir yanlıştır. Artık göz bi süre sonra seçmiyor bilgiyi. Ben dönüşümlü olarak 4-5 not kağıdını geçmeyecek şekilde kısa notlar alıyordum. Çok daha etkili oluyordu
Bana bir hocam rüyanda bile soru çözene kadar ders çalış demişti ve ben gerçekten rüyamda soru çözerdim artık.O yüzden iyi kıvama gelmişsin.Ama sonradan 60 larda kalcak gibi hissediyorum diyince hayal kırıklığı yaşadım.60 ne?60 ı şıkları sallayan da alır.Bilemedim motivasyon düşüklüğü mü var yoksa temelin mi yok?Slm arkadaşlar.
Hayatımda cok onemlı yerı varmıs gıbı davrananlara saygı gostermıyorum zaten cvbını bende esımde verdık baskası senden daha ıyı bakar dedı esım hıcbır zsmn bna faydan olmadıkı aıleme olsun karısma sen sus dedıAslinda tek kelime *Sanane* diceksin de iste saygimizdan susuyoruz.
Bu sene insallah olur olmazsa da devam edicem hazirlanmaya diyorum benim yerime onlar fenalik geciriyo. cunku ben psikopatim bayiliyorum masa basinda oturmaya
Cahil insana laf anlatmak inanilmaz zor.
Turkceyı fullerım matematıkten 5 soru yaparsam cok ıyı sozelcıydım cunku tarıh ogretmenımız ıgrenc bı adamdı 4 sene hıc tarıh gormedım lısede hep laklak yapar gıderdı hatta mudure sıkayet etmıslıgım bıle var ıste kendı kendıme ogrendıklerım ama onuda fuule yakın yapabılırım cografyada ıçcok ıyıydım unutmusum ama suan netlerımı yukselttım tekrar calısarak. Anayasa fılanda son ay calısırım boyleyım ıste ıkı cocuk cok vaktım olmuyor o yuzden umutsuzum galıba benım sabaha kadar ders calısma ıstegımle gercek calısma duzenım arasında baya fark olunca ınsan cok guvenemıyor kendıneBana bir hocam rüyanda bile soru çözene kadar ders çalış demişti ve ben gerçekten rüyamda soru çözerdim artık.O yüzden iyi kıvama gelmişsin.Ama sonradan 60 larda kalcak gibi hissediyorum diyince hayal kırıklığı yaşadım.60 ne?60 ı şıkları sallayan da alır.Bilemedim motivasyon düşüklüğü mü var yoksa temelin mi yok?
Cok uzun calısamıyorum malesef ama ıyı gıdıyor ınsallah unutmam sınavda rahat olurum. Bolumum zıraat teknıkerı bolumumm bu sene en son alımda 74 le baslamıs 85 e kadar alım olmus benım yasadıgım sehırde 74 75 puanla alım olmusSınava az kaldığı için böyle hissetmeniz çok normal sanki yetiştiremeyecekmişssiniz gibi ya da hiç bir şey bilmiyormuş geliyordur. Yapmanız gereken hiç ara vermeden çalışmalarınıza son gaz devam etmek. Program yapın. Konularınızı bitirip bol bol deneme çözüp tekrarlar yapmalısınız. Pes etmeyin son zamanlarda bol bol soru ve tekrar çok faydalı oluyor. Çokta kaygılı ve stresli olmayın. Evet kaygı ve stres olmalı ama bellirli bir düzeyde aşırı stres ve kaygı kaybetmenize neden olur. Kazanan kişilerin sizden hiçbir farkı yok inaın. Kimisi günde 10 saat çalışır kimisi 5 saat bu size bağlı.Sadece bilinçli çalışın. Bölümünüz nedir kaçla kapattı bir önceki atamada?
Hayır ya ne boş vermesi. Kazanamayan boş verdiği için kazanamıyor zaten. Önemli olan yılmamak kardeşim. Ekimde sizin sınav o zamana kadar bütün konuları baştan tekrar edip üstüne bol soru ve denemeyle netlerini arttırırsın emin ol. Bende öğretmenlikten giricem bu sene. Çok eksiğim var bazı derslere bakamadım bile daha ama bırakmıyorum. İnşallah atanırız ama diyelim ki atanamadık seneye tekrar deneriz. Hiçbir şeyin sonu değil atanmamak. Bende stres yaptım hatta uçuk çıkarmışım stresten. Senin yaşadığın bu kaygıyı hepimiz yaşıyoruz emin ol.Bosver bence eger 75ten ileri gidemiyosan
Hiç korkmayın bende sizin gibi korkmuştum ya unutursam diye ama şükürler olsun olmadı öyle bir şey. Ki sınavınıza daha var ve sadece genel yetenek genel kültürden sorumlusunuz hem. Her türlü yetiştirip bol bol deneme çözecek zamanınız var. Kendinize inanın kimsenin ne dediğini umursamayın bile. İnşallah istediğiniz puanı çekip istediğiniz yere atanırsınızCok uzun calısamıyorum malesef ama ıyı gıdıyor ınsallah unutmam sınavda rahat olurum. Bolumum zıraat teknıkerı bolumumm bu sene en son alımda 74 le baslamıs 85 e kadar alım olmus benım yasadıgım sehırde 74 75 puanla alım olmus
Tarihe coğrafyaya benim hocamdan çalışabilirsin.İsteyince yaparsın.Benim arkadaşım iki çocukla müfettişliği kazandı sen b grubunu hayli hayli yaparsınTurkceyı fullerım matematıkten 5 soru yaparsam cok ıyı sozelcıydım cunku tarıh ogretmenımız ıgrenc bı adamdı 4 sene hıc tarıh gormedım lısede hep laklak yapar gıderdı hatta mudure sıkayet etmıslıgım bıle var ıste kendı kendıme ogrendıklerım ama onuda fuule yakın yapabılırım cografyada ıçcok ıyıydım unutmusum ama suan netlerımı yukselttım tekrar calısarak. Anayasa fılanda son ay calısırım boyleyım ıste ıkı cocuk cok vaktım olmuyor o yuzden umutsuzum galıba benım sabaha kadar ders calısma ıstegımle gercek calısma duzenım arasında baya fark olunca ınsan cok guvenemıyor kendıne
Ziraat teknikerliği 72 ile kapattı ve önümüzdeki yıllar içinde alım fazla olacak stres yapmayın kendinize güvenin bende 2 çocukla kpssye çalışıyorum üstelik biri 2 bucuk biri 4 aylık Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallahCok uzun calısamıyorum malesef ama ıyı gıdıyor ınsallah unutmam sınavda rahat olurum. Bolumum zıraat teknıkerı bolumumm bu sene en son alımda 74 le baslamıs 85 e kadar alım olmus benım yasadıgım sehırde 74 75 puanla alım olmus
Ziraat teknikerliği 72 ile kapattı ve önümüzdeki yıllar içinde alım fazla olacak stres yapmayın kendinize güvenin bende 2 çocukla kpssye çalışıyorum üstelik biri 2 bucuk biri 4 aylık Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallahCok uzun calısamıyorum malesef ama ıyı gıdıyor ınsallah unutmam sınavda rahat olurum. Bolumum zıraat teknıkerı bolumumm bu sene en son alımda 74 le baslamıs 85 e kadar alım olmus benım yasadıgım sehırde 74 75 puanla alım olmus
Amın cnmmm hepımızınnn ınsallahh yaaa cocukla ıkı kat daha zor oluyor. Ama senınkı daha zor cok kucuklerZiraat teknikerliği 72 ile kapattı ve önümüzdeki yıllar içinde alım fazla olacak stres yapmayın kendinize güvenin bende 2 çocukla kpssye çalışıyorum üstelik biri 2 bucuk biri 4 aylık Rabbim emeklerimizin karşılığını almayı nasip etsin inşallah ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?