Kpss dert olduu

Cakiltasinsm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2018
2.978
2.991
63
32
Slm arkadaşlar.
Kpss ye cok az kaldı zaman geçtikçe sanki hiç bişey anlamıyormusum gıbı yada hemen unutuyormuşum gıbı hissediyorum. Artık ruyamda bıle ogun çalıstıgım konuları görüyorum.
Varmı içinizde çalısan nasıl gıdıyor ve onerısı olan varmı şöyle çalış böyle çalıs diyecek. Bi yanım iyi olacak diyor bi yanım 60 larda kalacak gibi hissediyor. Daraldımmmm motive edin biraz benii.
Anlatmak isteyen olursa nasıl, kaç puanla atandıgını dinlemek isterim.

Ben de sizin gibiyim soru çözüyorum rüyamda. Dün gece rüyamda sınava geç kaldığımı gördüm. 5 dk kalmıştı ve ben taksi arıyordum sınava yetişmek için. Geç kaldığımı görmemek için kendimi uyandırdım yetişemem diye. Günüm de anlamsız bir şekilde berbat geçti.. böyle anlatınca çok komik oluyor ama gerçekten durumumun içler acısı olduğunu düşünüyorum. Acayip etkilendim. Bu korku herkeste var. Yapamayacağım duygusunu çok iyi biliyorum. Bazen kazanırım ne var ki diyorum bazen de ya yapamazsam? Böyle olduğunda uğraşacak başka şeyler buluyorum kafamı dağıtmak için. Umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız

Ayy inanmiyorum dert ortagim resmen beni anlatmissin valla
Stres hat safhada. Yüksek puan lazim bi senedir calisiyorum artik nefret geldi.
Tavsiye olarak cevremde kazananlardan dinlediklerim bol deneme soru tekrar. Bu üclü kazandirir diyolar ozellikle deneme olmazsa olmazmis.
Ben bu aralar her gün bir deneme kalan zamanda deneme analizi+konu tekrari soru cozumu yapiyorum.
Bide sinava 3 gün kala denmeleri birakip paso ezber yapicam bu da +5 net oynatiyomus.

Ben de gecen rüyamda türkceden 10 bosla ciktim tüm sorular resimliydi degisik degisik ösym soru tarzini cok degistirmis falan diye diye uyandim

Insallah sızde ve herkeste emegının karsılıgını alsın. Evet komık gelıyor esım bazen guluyor ruyamı anlatınca sacma sapan ruyalar goruyorsun dıye. Ama nasıl olmasınkı aklımız fıkrımız orda bı bıteydı

Ben normal sınavlara girerken de öyleydim.. bu zihnin bir oyunu.. sınav anında herşeyi hatrlıyorsun ..

Arada açık havada yürüyüşe çıkın. Ders düşünmeniz normal. Ben de öyleydim..illa ki aklında birşeyler kalıyordur öyle düşünme bence.. her gün tekrar yap denemelerde yanlış yaptığın konuları tekrar et. Hayırlısı olsun

Cok zor kazanmak,kac yil dersaneye gidipte kazanamayan var,bosver bence

Hiç kolay bir süreç değil. Üstelik pandemiye denk geldi. Benim sınavımda malum örgütün patlak verdiği yıla denk gelmişti ertelenmişti falan daha farklı bir psikoloji. size tavsiyem kulaklarınızı gözlerinizi ve zihninizin olumsuz taraflarını kapatın ders çalışmaya devam edin nasipse olur. bir de sizle beraber hazırlanan bir arkadaşınız varsa güzel olur paylaşmak dertleşmek adına. benim en büyük şansım şimdiki eşim o zamanki sevgilim ile hazırlanıyor olmaktı çünkü birbirimize çok destek sağlamıştık.

atama alanınız ne bilmiyorum ben öğretmenim. bu işin püf noktası çıkmış sorulardır. dönüp dönüp onları çözdüm tabii konu çalışmaları pekiştirmelerimi de yapıyordum. bir de youtube videoları iyi oluyordu. bu şekilde 86 puan alıp mülakatıma da girip hakkımla atandım. darısı başınıza.

Zaten sureklı calısamıyorum ıkı cocuk bırını annem goturdu 1 aylıgına saolsun o bakıyor. Dıgerını parka fılan goturup cıkıyorum. Aynen hayırlısı bakalımm ıyı bıseyler duymak ınsanı rahatlatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…