Kpss dert olduu

Tarihe coğrafyaya benim hocamdan çalışabilirsin.İsteyince yaparsın.Benim arkadaşım iki çocukla müfettişliği kazandı sen b grubunu hayli hayli yaparsın
Zaten onla calısıyorum mukemmell hocalar var yoksa bukadar zamanda yapamazdım. Arkadasınızada masallah ınsallah bızde. Boyle seyler duyunca daha cok motıve oluyorum

Saol cnmmm guzel dılegın ıcın. Amın ınsallah oyle olurr

Yok zatrn bosvermem veremem ıkı cocugum var geleceklerını daha ıyı kılmak ıcın ugrasırıyorum. Insallah emek veren herkesın olur. Hayırlısı olmazsada dedıgınız gıbı bır sonrakı sınava kadar devam eder dereceye bıle gırerım. Arkadas cok yıpranmıs demekkı

Atama sayılarının az olduğu bir branşa sahibim. 2016 yılından beri akademik kariyer için uğraşıyordum. En son, mart ayında artık bu işin olmayacağını idrak ettim ne yazık ki. Daha önce hiç düşünmezken birden kendimi KPSS ye hazırlanırken buldum. Nisan ayında çalışmaya başladığım için zamanım çok az ve yıllardır görmediğim tarih, coğrafya, matematik bana çok yabancı geldi. Tüm derslere en başından, yeni öğreniyormuş gibi başladım. Bu aya kadar çok düzenli de çalışamadım üstelik. Daha yeni yeni konu anlatımlarını bitirebildim. Hırslıyım artık kendi mesleğimi yapmak istiyorum ama diğer yandan da umutsuzum bu kadar az çalışma ile nasıl başarı elde edip, atanabilirim ki diyorum. İçimden bu da olmayacak hissini atamıyorum bir türlü.

Zaten onla calısıyorum mukemmell hocalar var yoksa bukadar zamanda yapamazdım. Arkadasınızada masallah ınsallah bızde. Boyle seyler duyunca daha cok motıve oluyorum
İsteyince her şey olur yeter ki kafaya koy.Bana da yapamazsın edemezsin zor dediler ama ben yaptım

Sınavı önemli bulduğunuz ve çalıştığınız için böyle hissediyorsunuz.
Merak etmeyin eksik değilsiniz.
2 ayda gayet ideal bir süre
İnşallah güzel yerler kazanırsınız.

Evet bir yerlerde hata yapmış demek ki. Kpss istikrar ve strateji işi. Bende umutsuzluk içindeyim. Az önce deneme çözdüm eğitimden çok kötüydü. Allah hayırlısını versin artık ne diyelim

Evet bir yerlerde hata yapmış demek ki. Kpss istikrar ve strateji işi. Bende umutsuzluk içindeyim. Az önce deneme çözdüm eğitimden çok kötüydü. Allah hayırlısını versin artık ne diyelim
Kpss soruları denemelrden daha kolay oluyor merak etme olur oyle seylerrr sınavda yaparsın ınsallah

Kpss soruları denemelrden daha kolay oluyor merak etme olur oyle seylerrr sınavda yaparsın ınsallah
C Cakiltasinsm doğru söylüyor özellikle eğitim denemeleri abartısız söylüyorum en az 10 net oynuyor. Eğitimde çok fazla kavram var ve hepsi birbirine çok yakın. Bazen hatta tanım aynı ama kişiler farklı tanımladığı için cevaplar değişiyor. Muhtemelen hep o yüzden iki şık arasında kalıyorsun. Ösym bu kadar arada kalacak sorular sormuyor. Sorsa da sayısı çok az. Ben eğitim denemesinde hiçbir zaman 40 ı görememiştim doğru sayısı olarak bile ama gerçek sınavda 50 net yapmıştım. O yüzden rahatla ben eğitim netlerime hiç üzülmüyorum. Sadece bilmediğim ne var onu kontrol ediyorum. Sen de öyle yap

Evet konu çalışmam lazım. Alan çalışıcam diye eğitimi çok boşladım. Teşekkür ederim motive edici yorumun için

Off benim içinde aynı şeyler geçerli sanki hiç birşey bilmiyorum kafam da hiç birşey yok gibi video konu anlatımları na bakıyorum benim hocam yayınlarına bir bakın derim genel tekrar yapıyorum şuan ama test kitaplarım yok bir tane almıştım etraftanda topladım bir kaç bütün paramı konu anlatımlı olanlara verdim ayrı ayrı almıştım allahım büyük 2 çocuk var birde☺iyiki varlar prenseslerim şimdi aranızda neden önce kariyer yapmadın diyecek olanlar çıkar ailemi anlatsam bana yapılanları oturup ağlarsınız kocam okuttu sağ olsun iyi kötü de alıyor kitaplarımı destekliyor şükür...

Ben 2018de 82 puanla atandım. Öğretmenlik. Ama hiç böyle hisleri m yoktu açıkça söylemek gerekirse koca bir yıl afedersiniz ot gibi yaşayıp sınava hazırlandığım için kendimden fazlasıyla emindim. Hatta fazlaca güveniyordum kendime. Hatta sınav sabahı çıktıktan sonra nereye gezmeye gideceğimi planlamistim arkadaşlarımla eğer emek verdiysen rahat ol. O emeğin karşılığı geliyor allahin izniyle

Bunları hissetmem normal sınav günü hiç bişey bilmediğini bile düşünür insan iki kere girdim ikinci de kazandım..sınav gecesine yakın optik formları yanlış doldurdugumu falan görüyordum.yani bilinç altı normal.Allah hak edip emek veren herkesin yüzünü güldürsün

Bende kpssye hazirlaniyorum ve aynı rüyayı gordümmm ayyy tesadufe bak Allahım ne olacak halimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…