- 24 Mart 2019
- 12.773
- 59.057
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Tekrarlarımi aydın yuceden yapıyorumTarihin pusulası
Birol yetimoğlu soru bankası
Aydın yüce
ve tabiki çıkmış sorular
Yoğun çalıştığım icin cok bakamıyordumNerde bu serinin devamını birlikte ilerleyelim ben de 2 haftadır çalışıyorum önlisansa
Ben taze basladim askom tarihi bitirdim ilk bi gazla. Senin nasil gidiyorHerkes kpss çalışıp sayfa açmış ya yeni goruyorum
Branş mi genel denemi mi kuzumEvvet bugun bu kiz tarih konu çalışmasını bitirmiş bulunmakta, canim celal hocamla verimli bir çalışma oldu. Bundan sonra coğrafya ya başlayacağım inşallah. Yediiklimden yaklaşık 30kusur branş denemesi aldim, unutmamak için düzenli deneme çözeceğim ve sonuçlara göre konu tekrarı yapacağım
Bende tarihi bitirdim ama iyi yapmak için düzenli tekrarla devam edeceğim. Şuan tekrar ediyorum kuzum. Benim mat kötü, onu yükseltmek şartBen taze basladim askom tarihi bitirdim ilk bi gazla. Senin nasil gidiyor
Bunlar aldigim denemeler.
Börü bende alacağım merak ediyorum, soru bankasını beğendimBunlar aldigim denemeler.
Iste konu bitince surekli brans denemesi çözmek lazım bilgiler taze kalsın diye. 150 tane video izledim artik kusucam yani yoksa. Benim mat genel olarak iyiydi hep. Test çözerek ilerleyeceğim ondanBende tarihi bitirdim ama iyi yapmak için düzenli tekrarla devam edeceğim. Şuan tekrar ediyorum kuzum. Benim mat kötü, onu yükseltmek şart
Aslında piyasadaki iyi yayınları hep çözmek gerekiyor kuzum,benim 9 ayım ama senin daha fazladırASSOSyal bunlar kuşum. Retro da yeni brans denemesi surdu piyasaya toplu halde uygunda fiyati onuda almayı planlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?