- 28 Haziran 2011
- 64.623
- 161.924
- 898
- Konu Sahibi Hemsirecik
-
Matematiği iyi olan insanlara hayranım, aşırı saygı duyuyorumIste konu bitince surekli brans denemesi çözmek lazım bilgiler taze kalsın diye. 150 tane video izledim artik kusucam yani yoksa. Benim mat genel olarak iyiydi hep. Test çözerek ilerleyeceğim ondan
Bundan memnun kalırsam bende alacağım onu. Yediiklim zaten full kpss çalışıyor genel olarak güveniyorum onlara. Birde yargı benim fav yayınlarBörü bende alacağım merak ediyorum, soru bankasını beğendim
Bu zamana kadar hep mat yaparak puan aldim kpss den ben, tarih çalışmak işime gelmiyordu artik el mecbur yani atama puanları olmuş 85 90 şaka gibiMatematiği iyi olan insanlara hayranım, aşırı saygı duyuyorumbenim kötü ve iyi bir puana ihtiyacım var
Soru bankasını tavsiye ederim beğendim ama hocanın anlatımını ve video ders notu huc bana hitap etmedi ısınamadımBundan memnun kalırsam bende alacağım onu. Yediiklim zaten full kpss çalışıyor genel olarak güveniyorum onlara. Birde yargı benim fav yayınlar
Ben bir ramosu biliyorum birde celoyu tarih hocasi olarak. Ramazan sagolsun karınca duası gibi tahta dolduruyor videoları 3 saat yürek dayanmazSoru bankasını tavsiye ederim beğendim ama hocanın anlatımını ve video ders notu huc bana hitap etmedi ısınamadım
Canım tanınmış olduğu için en pahalısi onlarBen bir ramosu biliyorum birde celoyu tarih hocasi olarak. Ramazan sagolsun karınca duası gibi tahta dolduruyor videoları 3 saat yürek dayanmazbirde benim hocam yayınları gereksiz pahali degilmi
1 sene var daha çözeriz tüm yayınları benceCanım tanınmış olduğu için en pahalısi onlarama soru bankası için zaten her yayın çözülmeli o yüzden tek yayında kalmayacağız
İnş canım ya bu yıl birakmamamiz gerekiyor. Senin şansın çok daha yüksek bölümün çok güzel kuzum1 sene var daha çözeriz tüm yayınları bence
Bu hangi uygulama kuzu,valla rozetler havada uçuyor
Paramedigim ben asko atama az bizim, senin bölüm neydikiİnş canım ya bu yıl birakmamamiz gerekiyor. Senin şansın çok daha yüksek bölümün çok güzel kuzum
Ah be kuzu bizim şansımızaParamedigim ben asko atama az bizim, senin bölüm neydiki
Rabbım yardim etsin valla cok zordayiz. İnşallah emeklerimiz bosa çıkmazAh be kuzu bizim şansımızasosyoloji halledecegiz inş
Amin kuzum inş güzel olacakRabbım yardim etsin valla cok zordayiz. İnşallah emeklerimiz bosa çıkmaz
En içten dileklerimle emeklerinin karşılığını almak nasip olsunHerkeşlere merhaba, yaklaşık 1.5 aydır kpss onlisansa hazırlanıyorum. Geçmiş sinavlarda GY iyi yaparken GK de batiriyordum. Sınava 1 sene kala tekrar hazırlanmaya karar verdim. Hedefim 90 puan alabilmek. Burada aldigim kaynakları ve gun gun çalıştığım konulari, deneme sonuclarimi yazacağım. Hem kendimi takip etmek, hemde önerisi olanları okumak icin bu konuyu açıyorum.
Kendime not: yıllardır uğraşıp yapamadığını umarım bu sınavda yaparsin ve 2027de atanmış bir sağlıkçı olursun. Allah bu mesajımı, ben atandım diye alintilamayi nasip etsin
Herkese kolaylıklar diliyorum, umarım hepimiz emeğimizin karşılığını alırız
Muhendis misinizKızlar pes etmeyin ben 94 küsür ile atandım zor oldu ama atandım sorusu olan sorabilir destek olabilirim
Bende bendeEn içten dileklerimle emeklerinin karşılığını almak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?