KPSS günlüğüm 📚

Iste konu bitince surekli brans denemesi çözmek lazım bilgiler taze kalsın diye. 150 tane video izledim artik kusucam yani yoksa. Benim mat genel olarak iyiydi hep. Test çözerek ilerleyeceğim ondan
Matematiği iyi olan insanlara hayranım, aşırı saygı duyuyorum benim kötü ve iyi bir puana ihtiyacım var

Matematiği iyi olan insanlara hayranım, aşırı saygı duyuyorum benim kötü ve iyi bir puana ihtiyacım var
Bu zamana kadar hep mat yaparak puan aldim kpss den ben, tarih çalışmak işime gelmiyordu artik el mecbur yani atama puanları olmuş 85 90 şaka gibi

Soru bankasını tavsiye ederim beğendim ama hocanın anlatımını ve video ders notu huc bana hitap etmedi ısınamadım
Ben bir ramosu biliyorum birde celoyu tarih hocasi olarak. Ramazan sagolsun karınca duası gibi tahta dolduruyor videoları 3 saat yürek dayanmaz birde benim hocam yayınları gereksiz pahali degilmi

Ben bir ramosu biliyorum birde celoyu tarih hocasi olarak. Ramazan sagolsun karınca duası gibi tahta dolduruyor videoları 3 saat yürek dayanmaz birde benim hocam yayınları gereksiz pahali degilmi
Canım tanınmış olduğu için en pahalısi onlar ama soru bankası için zaten her yayın çözülmeli o yüzden tek yayında kalmayacağız

Bir brans deneme çözümü, soru bankasından iki konu çözümü ile günü bitiriyorum. Yarın coğrafya konu çalışmaya baslicam.

En içten dileklerimle emeklerinin karşılığını almak nasip olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…