- Emoji Skoru
- 163.447
- Puanlar
- 1.223
- Konu Sahibi Hemsirecik
Cok bunaldım ben ya ama nasil zorluyorum kendimi görmeniz lazim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok bunaldım ben ya ama nasil zorluyorum kendimi görmeniz lazim![]()
Evet yemek topigine takıldığım kadar ders çalışsam ooooYemek topiğinde daha aktifsin her gün. Plan olmadan,bir düzen oturtmadan ders çalışmaya motive olman zorlaşır doğal olarak. Kendine haftanın şu günü, şu dersi bu kadar saat çalışacağım diye plan yapsan,bir yerden başlasan devamı da gelir.
Telefon cok vakit yiyor bence önce ona sınır koymak lazimEvet yemek topigine takıldığım kadar ders çalışsam oooo![]()
Bence yarışmaya katılmak,yemek hazırlığı yapmak büyük emek ister. Yanlış anlamanı istemem, bir süre yarışmalara katılmaya ara verip ciddi bir şekilde zihnini derse verirsen daha verimli çalışırsın.Evet yemek topigine takıldığım kadar ders çalışsam oooo![]()
Evde en kolay yemekleri yapıyorum derse vakit kalsın diye, önceden değişik değişik tarifler yapardım. Ne zamandır canim poğaça istiyo ona bile elim gitmiyor agsgshBence yarışmaya katılmak,yemek hazırlığı yapmak büyük emek ister. Yanlış anlamanı istemem, bir süre yarışmalara katılmaya ara verip ciddi bir şekilde zihnini derse verirsen daha verimli çalışırsın.
Ben de bunaldım sıkıldım ama yine de pes etmek istemiyorum. Hatta bugün düşündüm yaza kadar havalar ısınınca ben yine odamda ders mi çalışacağım diye. Maksimum puanı almak istiyorsak kendimizi zorlamalıyız, bazı şeylerden kısıtlamalıyız.Cok bunaldım ben ya ama nasil zorluyorum kendimi görmeniz lazim![]()
Eskiden ne güzel tüm uygulamaları silmiştim telefondan, çok güzeldi kuzuTelefon cok vakit yiyor bence önce ona sınır koymak lazim
Şuan sıkıp yazın sadece soru çözmek daha ideal olur çünkü sıcakta ders gitmiyorBen de bunaldım sıkıldım ama yine de pes etmek istemiyorum. Hatta bugün düşündüm yaza kadar havalar ısınınca ben yine odamda ders mi çalışacağım diye. Maksimum puanı almak istiyorsak kendimizi zorlamalıyız, bazı şeylerden kısıtlamalıyız.
Kuzum benim yaaEvde en kolay yemekleri yapıyorum derse vakit kalsın diye, önceden değişik değişik tarifler yapardım. Ne zamandır canim poğaça istiyo ona bile elim gitmiyor agsgsh
Çok haklısın canım bir bakıyorsun saatler akmış gitmisBence yarışmaya katılmak,yemek hazırlığı yapmak büyük emek ister. Yanlış anlamanı istemem, bir süre yarışmalara katılmaya ara verip ciddi bir şekilde zihnini derse verirsen daha verimli çalışırsın.
Sırf bundan sıkıyorum kendimi bende, cok az bir konum kaldı şükür. Sonra full denemeŞuan sıkıp yazın sadece soru çözmek daha ideal olur çünkü sıcakta ders gitmiyor![]()
Ben üşengecim biraz:) aile evinde yaşıyorum ve sofrayı ben kurup kaldırıyorum çay demleyip odama kaçıyorum. Ama bazen evdekiler şikayet ediyor az iş yapıyorsun diyeEvde en kolay yemekleri yapıyorum derse vakit kalsın diye, önceden değişik değişik tarifler yapardım. Ne zamandır canim poğaça istiyo ona bile elim gitmiyor agsgsh
Bekarken hep calistim ben, annemleri gun aşırı görüyordum, hep gece nöbetinde oluyordum. Bayramda seyranda hastanede yatıp kalkıyordum. Günlerce ev yuzu görmediğim olurdu. O ortamda da ister istemez ders çalışamadım. Bu kadar bile çalışsaydım çoktan memur olmuştumBen üşengecim biraz:) aile evinde yaşıyorum ve sofrayı ben kurup kaldırıyorum çay demleyip odama kaçıyorum. Ama bazen evdekiler şikayet ediyor az iş yapıyorsun diye![]()
Şimdi evdesin ders çalışmaya daha çok vakit ayırabiliyorsundur. Her durumda vardır bir hayır diye düşünüyorum. O sene bu sene olacak inşallahBekarken hep calistim ben, annemleri gun aşırı görüyordum, hep gece nöbetinde oluyordum. Bayramda seyranda hastanede yatıp kalkıyordum. Günlerce ev yuzu görmediğim olurdu. O ortamda da ister istemez ders çalışamadım. Bu kadar bile çalışsaydım çoktan memur olmuştumo zaman memurluk bu kadar önemli değildi iyi para vardı saglikta, şimdi onlarda diğerleri gibi artik, aradaki maas farkı aşırı fazla maalesef
Bravo kuzum, yazın çok zor oluyor zatenSırf bundan sıkıyorum kendimi bende, cok az bir konum kaldı şükür. Sonra full deneme![]()
Planini nasıl yapiıyorsun kuzuBugünkü çalışmalarımı da yazayım şöyle, 2 saat coğrafya konu calistim, şimdi matematik soru çözümü yapacagim, 50 soru çözüp yatarım. Yarın coğrafyadan 3 saat konu calisma ve matematik 1 konu bitirme hedefim var
Cozdukce artar canim daha şimdiden sıkma bence canını. Ben tarihi bitirdim mesela ama her denemede netlerim değişiyor bazen yuksek bazen az. Daha tam oturması icin 2 3 ay daha lazim benceBravo kuzum, yazın çok zor oluyor zatenmatematik dön başa sıkıldım
paragraf nelerim artmıyor
cok sinir oluyorum
Çok canım sıkkın ya bende bilmiyorum napicamCozdukce artar canim daha şimdiden sıkma bence canını. Ben tarihi bitirdim mesela ama her denemede netlerim değişiyor bazen yuksek bazen az. Daha tam oturması icin 2 3 ay daha lazim bence