• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Sonuç temiz ve güzel çıkar inşallah. Ha gayret az kaldı bitmek üzere. Biraz daha sabır canım. ❤️💜3 ayda hemen yüzmeyi öğrenmişsin maşallah ne güzel 😍
Amin inşallah 🤲 1 ay grup dersi aldim 2 ayda 5 kişilik ozel derse gittim. Cok korkmadığım icin hızlı ogrendim valla hocamda cok tatlıydı 🥲🥲 biri bana boyle yuzeceksin dese asla inanmazdım

Allahtan ümit kesilmez, bende seçim ayağına çalışıyorum valla yalan yok. İnşallah emeklerimiz bosa çıkmaz ne diyim. Bütün vaktimizi enerjimizi buraya veriyoruz belirsiz bir ihtimal icin 😔
Sağlıkçıysanız umut size daha yakın. Öğretmenleri harcadılar ama dediğiniz gibi umudu kaybetmemeye çalışıyorum. Umarım dileyen dileğine kavuşur.

Sağlıkçıysanız umut size daha yakın. Öğretmenleri harcadılar ama dediğiniz gibi umudu kaybetmemeye çalışıyorum. Umarım dileyen dileğine kavuşur.
Evet öyle doğru söylüyorsun, kiz kardeşim fen bilgisi öğretmeni ama çalışmıyor atama yok diye. Cok üzülüyorum gerçekten özellerde insanlık disi calistirmalarina bu kadar degersizlesmesine. Sözleşmeli öğretmenliğin acilen azaltılması hatta bitmesi lazim bunca mezun varken

Bir süredir doğru düzgün ders çalışamıyorum bas ağrım yuzunden, bugun mr çekildi sonunda. Kendim baktım biraz parlak bir kısım var ama önceki ameliyattan kalma yuksek ihtimalle. Çarşamba dr la görüşeceğim. Kendimi zorluyorum ders icin ama konsantrasyonum cok düşük 🥲🥲
Çok geçmiş olsun canım benim 🥺🙏 Allah acil şifalar versin inşallah 🫶🍒

Bu arada kızlar, sözel ve sayısal mantık sorularını çözebiliyor musunuz? Çözebiliyorsanız eğer çözme yönteminiz nasıl? Ben de matematikte Mehmet Bilge hocayı dinliyorum. Sözel mantık bile zor geliyor bana. Sanırım Türkçede 4 soru sözel mantıktan çıkıyor.

Bu arada kızlar, sözel ve sayısal mantık sorularını çözebiliyor musunuz? Çözebiliyorsanız eğer çözme yönteminiz nasıl? Ben de matematikte Mehmet Bilge hocayı dinliyorum. Sözel mantık bile zor geliyor bana. Sanırım Türkçede 4 soru sözel mantıktan çıkıyor.
Sözel mantık her gün bir soru çözüyorum. Aker kartaldan öğrendim ben canım. Gerçekten çok iyi anlatıyor sözel mantığı. Tavsiye ederim

Mehmet hocadan sayısal mantık üç ders dinledim, bir yöntem bulamadım. Sınav anında o soruları anlamak çok zor geliyor bana, eğer yapabilirsem sadece bir sorusunu cozebiliyorum. Diğerlerinde film kopuyor bende, heyecandan okuduğumu anlamıyorum😭

Sözel mantık her gün bir soru çözüyorum. Aker kartaldan öğrendim ben canım. Gerçekten çok iyi anlatıyor sözel mantığı. Tavsiye ederim

Mehmet hocadan sayısal mantık üç ders dinledim, bir yöntem bulamadım. Sınav anında o soruları anlamak çok zor geliyor bana, eğer yapabilirsem sadece bir sorusunu cozebiliyorum. Diğerlerinde film kopuyor bende, heyecandan okuduğumu anlamıyorum😭
Zamanı etkili kullanma ve stres yönetimi çok önemli gerçekten. Aker hocanın sözel mantık videolarına bakayım bir ben de. Bu soruları çözerken kağıt lazım. Kitapçıkta işlem yapacak, yazı yazacak yer az oluyor. Sınavdan önce derin nefes alıp haydi bismillah diyip kendimizi gazlayacağız. 💪

Zamanı etkili kullanma ve stres yönetimi çok önemli gerçekten. Aker hocanın sözel mantık videolarına bakayım bir ben de. Bu soruları çözerken kağıt lazım. Kitapçıkta işlem yapacak, yazı yazacak yer az oluyor. Sınavdan önce derin nefes alıp haydi bismillah diyip kendimizi gazlayacağız. 💪
Boş bulduğun yere tablo yapıyorsun canım. Aker hoca çok iyi bu konuda mutlaka bak. Stres yönetimi bende sıfır, asla yönetemiyorum🥺

Boş bulduğun yere tablo yapıyorsun canım. Aker hoca çok iyi bu konuda mutlaka bak. Stres yönetimi bende sıfır, asla yönetemiyorum🥺
Ben bir ara bir siteden ücretsiz olarak stres yönetimi dersi almıştım o süreçte daha iyiydim. Yaklaşık 9 ay online psikolog desteği de aldım yıllar önce. Ama her yıl bizden ya bir şey alıyor ya da bir şey katıyor, değişiyoruz.

Back
X