• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Şöyle bir liste yaptı bana chatgpti:

Online Deneme ve Soru Çözebileceğin Siteler

🔹 Denemecoz.com – KPSS Önlisans Deneme Çöz
KPSS önlisans deneme sorularını doğrudan çevrimiçi çözebilirsin. Basit, hızlı ve sınav pratiği için uygun.

🔹 Testcoz.online – 2026 KPSS Deneme Sınavları
Yeni nesil KPSS denemeleri ve testlerini müfredat dağılımına uygun olarak çevrimiçi çözebilirsin.

🔹 KPSSCini (testcoz.kpsscini.com)
Online KPSS testleri ve denemeler sunar, farklı konu başlıklarında çözüm yapabilirsin.

🔹 Unirehberi.com – KPSS Test ve Deneme Çöz
Genel kültür, genel yetenek ve konu testleri gibi farklı denemelere ulaşabileceğin bir kaynak.

🔹 OnlineSoru.com – KPSS Testleri
Türkçe, tarih, coğrafya, vatandaşlık gibi alanlarda testler çözebilirsin.

🔹 SoruMarket.com – KPSS Denemeleri ve Testler
Çeşitli derslerde soru çözümü yapan ücretsiz test kaynaklarını barındırır.

📱 Uygulama Tabanlı Deneme ve Soru Çözümleri

📍 KPSS Test Çöz (Android Uygulaması) – Çeşitli deneme testleri ve konu bankaları ile pratik yapabilirsin.
📍 KPSS Çıkmış Sorular Uygulaması (Android) – Önceki yıllarda çıkmış sorularla test çözme imkânı sağlar.

📄 İndirilebilir Denemeler / PDF Kaynaklar

✴️ Unirehberi – KPSS Deneme PDF’leri
İndirip çıktı alarak süre tutabilir ve sınav koşullarında çözüm yapabilirsin.

🧠 Pratik İpuçları

✔️ Hedef belirle: Her gün en az 1 tam deneme çözmeye çalış.
✔️ Analiz yap: Hatalı olduğun konuları belirle ve kısa not çıkar.
✔️ Süre tut: Gerçek sınav temposuna yaklaşmak için zamanlı denemeler uygula.
Yapay zekaya hic alışamadım ben aklima bile gelmedi ona sormak 😂😂😂

Sitede pek aktif olmuyorsun akşamdan akşama giriyorsun sanırım değil mi? Ben de daha az girsem iyi olacak. Mesajı yazıp kayboldun yine 🥺🤣🤣

Matematik dersine nasıl çalışıyorsun? 1 konu dinleyip sonra sorulara mı geçiyorsun?
Soru çözerek ilerliyorum ben, temelim var matematikte, İlyas güneşin video ders notu var elimde. Soruları çözüyorum cozemediklerimi izliyorum. Video ders notunda konu bitince normal test çözüyorum. Konu anlatımlarına bakmıyorum

Sitede pek aktif olmuyorsun akşamdan akşama giriyorsun sanırım değil mi? Ben de daha az girsem iyi olacak. Mesajı yazıp kayboldun yine 🥺🤣🤣
Evet, bazen hic gelmiyor vallahi aklıma. Zaten normalde de sosyal medya kullanmıyorum ben zor olmuyor benim için 😂 vaktimi derslere ayırmaya çalışıyorum, akşamlarida eşim evde olduğunda pek ders yapamıyorum cunku 🥲🥲 konular bitse biraz rahatlayacağım inşallah

Evet, bazen hic gelmiyor vallahi aklıma. Zaten normalde de sosyal medya kullanmıyorum ben zor olmuyor benim için 😂 vaktimi derslere ayırmaya çalışıyorum, akşamlarida eşim evde olduğunda pek ders yapamıyorum cunku 🥲🥲 konular bitse biraz rahatlayacağım inşallah
Ay ne güzel ya sosyal medya bağımlılığı olmaması

Bak mesela Bayram Meral hocanın harita kitabına göz gezdireyim hangi şehirde neler üretiliyor bakayım dedim. Karşıma kenevir çıktı aklıma Zeynep Ergül dedi. Zihnim ordan oraya bağlantı kuruyor sjsjddjfkfkgh
IMG_20251223_010347.webp

Benim dikkatim asla derste kalmaz o kadar saat ya, ayrıca evdeki işleri kim yapcak ben o kadar çalışırsam 😭
Valla ben son aylarda sabah 9da kütüphaneye gidip akşam 10 gibi çıkıyordum. Haftada ilk zamanlarda da haftada 1 2 gün gidiyordum böyle. Konularım 3 ayda bitmişti 2 ayda 1 matematiğe baştan döne döne çalıştım. Benim atanma puanları çok yüksek tabii mecbur hemşirelikte bu kadar kasmaya gerek yok

Valla ben son aylarda sabah 9da kütüphaneye gidip akşam 10 gibi çıkıyordum. Haftada ilk zamanlarda da haftada 1 2 gün gidiyordum böyle. Konularım 3 ayda bitmişti 2 ayda 1 matematiğe baştan döne döne çalıştım. Benim atanma puanları çok yüksek tabii mecbur hemşirelikte bu kadar kasmaya gerek yok
Paramedigim ben 🥲 kac puan aldın peki

Çalışmaktan korktuğum konudayım 🫠 hocam ben değer verme konusunda hic iyi değilim, haketmeyene bile değer verebiliyorum 🤪
1000088252.webp

Ebob ekok ve mutlak değer konusunda sıkıntım var 🫠 onun dışında genel olarak iyiyiz diyebilirim. Bir türlü mantığı kafama oturmuyor neden bilmiyorum
Ebob ekok en nefret ettiğim konulardan olabilir. Ah Harezmi ah matematiği bulmuş iyi mi etmiş bilemedim. Tarihçi Celal hocadan Harezmiyi dinlediğim zaman baya bir sevgi sözcükleri sıraladım kendisine sjdkdkfkfh

Ebob ekok en nefret ettiğim konulardan olabilir. Ah Harezmi ah matematiği bulmuş iyi mi etmiş bilemedim. Tarihçi Celal hocadan Harezmiyi dinlediğim zaman baya bir sevgi sözcükleri sıraladım kendisine sjdkdkfkfh
Ya ebob ekok kendi başına çıkmıyor cok öyle ama problem cozerken lazim olabiliyor maalesef. O kadar uğraştım pes ettim sonunda 😂

Back
X