- Emoji Skoru
- 60.167
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
Pes etmiyoruz tabiki asla, başaracağız inanıyorum benYine de iyi gidiyorsun, harikasın. Pes etmek yok.Her yeni bir gün bizim için bir fırsat.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pes etmiyoruz tabiki asla, başaracağız inanıyorum benYine de iyi gidiyorsun, harikasın. Pes etmek yok.Her yeni bir gün bizim için bir fırsat.
Ellerine sağlık canım.Bugün bütün evi temizledim her yerim ağrıyor o yuzden, hic ders çalışasım yok ama biraz soru çözmeye zorlayacağım kendimi![]()
Sagol canimm, bayılmışım mlsf dün ders çalışamadımEllerine sağlık canım.Kolay gelsinn
![]()
Çok zorlama kendini canım. Biz de insanız robot değiliz. Dinlenmek için kendine zaman ayır biraz. Geçmiş olsunSagol canimm, bayılmışım mlsf dün ders çalışamadımbir aydır süren bir bas ağrım var o cok geriye atıyor beni. Nöroloji randevusu alayım dedim 2 hafta sonraya verdi
beyin kapasitemi astım galiba
![]()
Teşekkürler canım, zorlamadan değilde migren atağı gibi düşünüyorum. Cok küçükken bir beyin ameliyatı oldum o yuzden içime kurt düştü bir görüneyim dedim. Allah başka dert vermesin saglik önemli. Senin nasil gidiyor çalışmalarÇok zorlama kendini canım. Biz de insanız robot değiliz. Dinlenmek için kendine zaman ayır biraz. Geçmiş olsun![]()
2 gündür matematik çalışmaya yoğunluk verdim. Temel bilgilerden başladım bilinmeyenli xyli denklem falan çözüyorum. Video izleyip soru çözüyorum. Bugün de Tarih çalıştım, Celal hocayı dinledim soru çözdüm. Denemelere başlamaya tırsıyorum.Teşekkürler canım, zorlamadan değilde migren atağı gibi düşünüyorum. Cok küçükken bir beyin ameliyatı oldum o yuzden içime kurt düştü bir görüneyim dedim. Allah başka dert vermesin saglik önemli. Senin nasil gidiyor çalışmalar
Sonuç temiz çıkar inşallah, tekrardan geçmiş olsun şifalar dilerimTeşekkürler canım, zorlamadan değilde migren atağı gibi düşünüyorum. Cok küçükken bir beyin ameliyatı oldum o yuzden içime kurt düştü bir görüneyim dedim. Allah başka dert vermesin saglik önemli. Senin nasil gidiyor çalışmalar
Bir dersin tüm konularını bitirmeden deneme cozme bence en azindan biri bitmiş olsun. Cok karışık gidiyorsun gibi geldi bana programın varmiydi2 gündür matematik çalışmaya yoğunluk verdim. Temel bilgilerden başladım bilinmeyenli xyli denklem falan çözüyorum. Video izleyip soru çözüyorum. Bugün de Tarih çalıştım, Celal hocayı dinledim soru çözdüm. Denemelere başlamaya tırsıyorum.
Programa göre değil,kafama göre ilerliyorum. Vatandaşlık ve güncel bilgileri sona bırakacağım. Önceliğim Tarih, Coğrafya ve Matematik.Bir dersin tüm konularını bitirmeden deneme cozme bence en azindan biri bitmiş olsun. Cok karışık gidiyorsun gibi geldi bana programın varmiydi
Anladım canım Allah yardim etsinPrograma göre değil,kafama göre ilerliyorum. Vatandaşlık ve güncel bilgileri sona bırakacağım. Önceliğim Tarih, Coğrafya ve Matematik.
Yemek yemeyi bile azalttım,midem ağrıyor stresten ama olması gereken neyse o olacak. Emeklerimizin karşılığını alırız umarım. Dediğin gibi yol uzun ama zamanı verimli kullanmam gerekiyor benim deAnladım canım Allah yardim etsinyolumuz uzun
Seneler sonra mide koruyucu kullanmaya basladim bendeYemek yemeyi bile azalttım,midem ağrıyor stresten ama olması gereken neyse o olacak. Emeklerimizin karşılığını alırız umarım. Dediğin gibi yol uzun ama zamanı verimli kullanmam gerekiyor benim de
Ben de bu yıl endoskopi çektirdiğimde antral gastrit çıktı. Zaten midemde sorun olduğunu biliyordum. Çünkü ne zaman yağlı yemek yesem mideme dokunur, midemde yanma olur vs.Seneler sonra mide koruyucu kullanmaya basladim bendeistemeden stres yapıyoruz. Arada oyalanacak bir şeyler yapmak lazim. Ben yuzuyordum ne güzel havuz tadilata girdi. Bitince devam edeceğim tavsiye ederim sanada
Bende pc oyunlarına cok sarıyorum ya ama bıraktım sınav yuzunden. Bir başlayınca duramıyorum sonraBen de bu yıl endoskopi çektirdiğimde antral gastrit çıktı. Zaten midemde sorun olduğunu biliyordum. Çünkü ne zaman yağlı yemek yesem mideme dokunur, midemde yanma olur vs.
Kafa dağıtacak hobi olması çok önemli gerçekten. Online oyun oynamak, yürüyüş yapmak, film izlemek, kitap okumak, sinemaya gitmek vs iyi geliyor bana. Ama sınava çalıştığım için oyun oynamayı kestim.
Ayyy ben birkaç ay önce bir arkadaşım vasıtasıyla sims oyununu öğrendim, bilgisayarıma indirdim şuan 2 versiyonu yüklü Türkçe ve yabancı dille. En iyisi eğlenceye biraz ara vermek. Çok bunalmış hissedince arada bir kaçamak yaparız.Bende pc oyunlarına cok sarıyorum ya ama bıraktım sınav yuzunden. Bir başlayınca duramıyorum sonrasims oynamaya bayılıyorum, bırakınca çocuklarimda kaldı icinde bisey degil
![]()
Çocuklarıma kavuşursam bırakamam ya jsgdhdhAyyy ben birkaç ay önce bir arkadaşım vasıtasıyla sims oyununu öğrendim, bilgisayarıma indirdim şuan 2 versiyonu yüklü Türkçe ve yabancı dille. En iyisi eğlenceye biraz ara vermek. Çok bunalmış hissedince arada bir kaçamak yaparız.![]()
Oynamamak için zor tutuyorum kendimi. :)Çocuklarıma kavuşursam bırakamam ya jsgdhdh
Oynamamak için zor tutuyorum kendimi. :)
Bunu aylar önce oynamaya başladığımda abim ne oynuyorsun diye sormuştu. Ben de sims iki dedim ama hızlıca söylediğim için sonra jeton düştü. Bu yüzden birisi sorarsa artık sims two oynuyorum diyorum![]()
Ben de eğlenemediğim günlerin acısını çıkartacağım. Sana eşlik ederim oynarken. Sabahlar olmasınBen dümdüz sims diyorum ya sjgsh sınavdan sonra zabah aksam oynicam