- Emoji Skoru
- 163.447
- Puanlar
- 1.223
- Konu Sahibi Hemsirecik
Arkadaşlar her gün bütün dersleri götürüyor musunuz ? Dersleri günlere böldünüz mü?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben suan gunluk matematik ve vatandaşlık çalışıyorum, kafam müsait olursa herhangi bir başka dersin denemesini çözüyorum. Her derse hergun bakmıyorumArkadaşlar her gün bütün dersleri götürüyor musunuz ? Dersleri günlere böldünüz mü?
Bütün dersleri aynı gün dinlemek pek verimli olmaz bence. Dersleri böldüm. En çok Tarih üzerinden gidiyorum. Tarih ve Vatandaşlık çalışıyorum. Türkçe'den konu dinlemeden sözel mantık ve paragraf çözüyorum. Coğrafya konuları bitti ama genel tekrar yapmam lazım onu başka güne ayıracağım mesela. Sen nasıl yapıyorsun?Arkadaşlar her gün bütün dersleri götürüyor musunuz ? Dersleri günlere böldünüz mü?
Ben suan gunluk matematik ve vatandaşlık çalışıyorum, kafam müsait olursa herhangi bir başka dersin denemesini çözüyorum. Her derse hergun bakmıyorum
Teşekkür ederim canlar, bende program yok. Ama bu şekilde de hergun her derse bakmak oluyor mu olmuyor mu emin değilim. Dersleri bolmem lazım zaten vatandaşlık şuan çalışmayı düşünmüyorum. Matematik hariç her güne bir ders koyup tarihi bir kaç güne mi koysam? En kötü plan bile plansizliktan iyi gerçektenBütün dersleri aynı gün dinlemek pek verimli olmaz bence. Dersleri böldüm. En çok Tarih üzerinden gidiyorum. Tarih ve Vatandaşlık çalışıyorum. Türkçe'den konu dinlemeden sözel mantık ve paragraf çözüyorum. Coğrafya konuları bitti ama genel tekrar yapmam lazım onu başka güne ayıracağım mesela. Sen nasıl yapıyorsun?
Plansız olmaktansa bir yerden başlamak her zaman daha iyidir canım. Hangi dersi bitirdin, hangi dersten kaç video kaldı, günde kaç video izlersen en geç konular ne zaman biter hesaplama yap önce. Ona göre ayırır günlere bölersin.Teşekkür ederim canlar, bende program yok. Ama bu şekilde de hergun her derse bakmak oluyor mu olmuyor mu emin değilim. Dersleri bolmem lazım zaten vatandaşlık şuan çalışmayı düşünmüyorum. Matematik hariç her güne bir ders koyup tarihi bir kaç güne mi koysam? En kötü plan bile plansizliktan iyi gerçekten![]()
Ahmet karakuzayi sevmedim. Yine ramazan hocaya döneceğim galibaPlansız olmaktansa bir yerden başlamak her zaman daha iyidir canım. Hangi dersi bitirdin, hangi dersten kaç video kaldı, günde kaç video izlersen en geç konular ne zaman biter hesaplama yap önce. Ona göre ayırır günlere bölersin.
Ahmet Karakuzayı hiç dinlemedim. Ramazan hoca çok detaylı anlatıyor. Celal hoca daha enerjik ve eğlenceli geldiği için onu dinliyorum. Herkesin öğrenme stili farklı.Ahmet karakuzayi sevmedim. Yine ramazan hocaya döneceğim galiba![]()
Aydın yuceyi dinledinmi hic, o da güzel anlatıyorAhmet karakuzayi sevmedim. Yine ramazan hocaya döneceğim galiba![]()
Dinledim ama emin değilim kuzu yaa bilemedimAydın yuceyi dinledinmi hic, o da güzel anlatıyor
Sana da kolay gelsin canımGunoo kızlar, kahvaltı mutfak işleri bitti dersimin başındayım. Camasir ve bir kac ev isimde var ama once ders yapiyim ondan sıkılınca ev işine girişirim dedimgünü matematik ile açıyorum, konu anlatımından bir kac sorum vardı çözülecek onlari bitirip konu testi çözeceğim. Vatandaşlık medeni kanun konusuna başlayıp bitirecegim. Konu yaklaşık 3.5 saat. Sonrasında beynim kullanılmaz hale gelir bence
saat 15e kadar bitirmeyi hedefliyorum. Öptüm herkesi, kolay gelsin
![]()
Ahmet düşme haSana da kolay gelsin canımben de bugün kuzenim gelene kadar ders çalışıp sonra bırakacağım. Paragraf çözerken karşıma çıkan metine bak hele
Yarına bir şeyin kalmaz kendine gelirsin.Ben hemşirenin ruhuyum, hemşire ders çalışmaktan beynini yaktığı icin size bu akşam ben yazacagimbeynim tütüyor ben elendim kalanlara başarılar
![]()
Bencede gelirim cunku ben bir ders çalışma bağımlısı oldum jsdgdjdgdYarına bir şeyin kalmaz kendine gelirsin.Ben de gündüz çalıştım akşam kuzenim geldi , bizde kaldığı süre boyunca ara vereceğim mecbur.

2 gündür misafir var ama fırsat buldukça soru çözüyorum. Sözel mantık soruları çözmek benim için hobi haline geldi.Nerdesiniz ahali![]()
Bazı insanlar saçma sapan gereksizce konuşuyor işte. Sınava girmenin yaşı yok hem 30 yaşta ne varmış gencecik yaştayız.Geçenlerde biriyle konuşurken kpssye hazırlanıyorum dedim, 30 yaşından sonra ne yapacaksın atanıp diyorsanki 70 yaşındayım ya sinir oldum
Ahahahaa bu ben