- Emoji Skoru
- 60.167
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Hemsirecik
Sozde milyonlar girecek sinava ama deneme sınavına giren 500 saka gibi500 iyiymiş kuzum, hayret böyle bir fırsatı nasıl kacirmislar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sozde milyonlar girecek sinava ama deneme sınavına giren 500 saka gibi500 iyiymiş kuzum, hayret böyle bir fırsatı nasıl kacirmislar![]()
Benim gibi korkudan belki giremedilerSozde milyonlar girecek sinava ama deneme sınavına giren 500 saka gibi
Ben de baktım o online denemeye. Türkçeden çözdüm ve yarım bıraktım bilgisayar başında soruları okumak zormuş ya. Bir de seçenekleri işaretlerken kendi kendine kayıp duruyordu. Elden kitapta çözmek daha kolay geliyor. Bu aralar mental olarak bitik durumdayım. Kızlarla da görüşmüyorum bayadır. İşin ilginç yanı görüşmek,sohbet etmek de istemiyorum. Aklım derste kalıyor. 44 kiloya düşmüşüm günde 1 kere yiyorum. İştah da gitti stresten.Ben Türkçede bile zorlandım açıkçası, paragraflar falan bilmiyorum fazla bilimseldi galiba. Sıralama var asko ama cok giren yok sanırım zamanla artarmi bilmiyorum ama 500 kişi diyordu
Yargı kolay bence ya![]()
Ders dışında yaptığım hiçbir şey yok. Sanırım ben bu işi fazla abarttım,kendimi de ihmal ettim. Farklı bir şey yapıp kafa dağıtayım diyorum. Yeniden pilates, zumba, yogaya gitsem ya da başka kursa kayıt olsam bu sefer de derse ayırdığım vakit azalacak diye endişe ediyorum. Çok saçma bir ruh halindeyim a dostlar.Yıkılmadım ayaktayım, kpss2026 all star a hazırlanmaya devam... benim hocam gk soru cevap kitabını sipariş ettim genel tekrar edebilmek icin. Bütün tuşlara basıyorumcalisma hızım cok cok dustu ana toparlayacağım. Matematik problemler bitmek üzere inşallah bu ayın sonuna kadar konu calismam biter
![]()
Ahahahaha aynı öyle oldu gerçekten. Ben ilk kez giriyorum, cümbür cemaat tüm Türkiye sınava hazırlanmaya karar verdi.
Bu elektrik yol su olarak geri dönerAhahahaha aynı öyle oldu gerçekten. Ben ilk kez giriyorum, cümbür cemaat tüm Türkiye sınava hazırlanmaya karar verdi.Kkde konulara bakıyorum çoğu konuda yeni evli, boşanmış çocuklu, kendine hayat kurmak isteyen birçok kadın kpssye hazırlandığını yazıyor. Dün yengemin bir akrabası geldi bize. O da diyaliz ve tıbbi sekreterlik mezunuymuş. Evli ve 1 çocuğu var. Sınava hazırlanıyorum ama çocukla zorlanıyorum dedi.
Her sınavda mutlaka kek çerez, ,orta derece ve zor sorular vardır. Sorularda zorluk yapacaklarını sanmıyorum. Geçen yılların çıkmış sorularını çözen, sınavda ne tarz ve hangi konularda yoğun olarak soru sorulduğunu bilen , düzenli olarak konuları dinleyip deneme çözen kişi daha rahat halleder bu işi.Bu elektrik yol su olarak geri dönernasılsa herkes sınava giriyor diye soruları zorlamasalar bari
![]()
Bende ders çalışırken ıvır zıvır yemekten duba olucamBen de baktım o online denemeye. Türkçeden çözdüm ve yarım bıraktım bilgisayar başında soruları okumak zormuş ya. Bir de seçenekleri işaretlerken kendi kendine kayıp duruyordu. Elden kitapta çözmek daha kolay geliyor. Bu aralar mental olarak bitik durumdayım. Kızlarla da görüşmüyorum bayadır. İşin ilginç yanı görüşmek,sohbet etmek de istemiyorum. Aklım derste kalıyor. 44 kiloya düşmüşüm günde 1 kere yiyorum. İştah da gitti stresten.
Böyle etkinlikler 1 er saat oluyor bence sevdiğin birine gidebilirsin. Ben haftada 4 saat yüzmeye gidiyorum yoksa kafayı yerimDers dışında yaptığım hiçbir şey yok. Sanırım ben bu işi fazla abarttım,kendimi de ihmal ettim. Farklı bir şey yapıp kafa dağıtayım diyorum. Yeniden pilates, zumba, yogaya gitsem ya da başka kursa kayıt olsam bu sefer de derse ayırdığım vakit azalacak diye endişe ediyorum. Çok saçma bir ruh halindeyim a dostlar.
İyi yapıyorsun ben de bu hafta sonu sinemaya gitmeyi düşünüyorum bakalım.Bende ders çalışırken ıvır zıvır yemekten duba olucam![]()
Böyle etkinlikler 1 er saat oluyor bence sevdiğin birine gidebilirsin. Ben haftada 4 saat yüzmeye gidiyorum yoksa kafayı yerim
Kolay gelsin, Allah zihin açıklığı versin inşallah canımBenimde genel bir yorgunluğum var, beynimin içi ciuvv ciuvv ediyorburç yorumlarına gire 14 şubattan sonra duzelecekmisim hadi inşallah. Neyse bakalim matematik ve tarih tekrar olarak ilerliyorum. Vatandaşlık ilk konudan sonra biraz ara verdim bugun belki bir iki video izlerim. Ayda bir deneme çözüyorum onu 2 haftada bire çıkarmayı planlıyorum konular bitmek üzere cunku. Günlük ders calisma saatim biraz azaldı gibi onu eski rutinine getirmem lazim. Şimdi 12 ye kadar evin işlerini halledip ders başına oturacağım allahin izniyle. Hepinizi öpüyorum.
Git bencede havan degisir. Benimde pikniğe gidesim var ama hava cok soğukİyi yapıyorsun ben de bu hafta sonu sinemaya gitmeyi düşünüyorum bakalım.
Ayyy çok geçmiş olsun canım benim, Allah acil şifalar versin inşallahKizlar kizlar domuz gribi oldum yatak dosegim günlerdirbugun gözüm açıldı biraz kafam alirsa çalışmayı istiyorum bakalim
Kizlar kizlar domuz gribi oldum yatak dosegim günlerdirbugun gözüm açıldı biraz kafam alirsa çalışmayı istiyorum bakalim
Ayyy çok geçmiş olsun canım benim, Allah acil şifalar versin inşallah![]()
Amin askomlar cok sagolunÇok geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah canımumarım hemen iyileşirsin.