• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Aminn inşallah canim 🤲🤲 ben geceleri migren icin verilen takviyeyi alıp uyuyorum güzel uyutuyor. 12den once uyumus oluyorum uyku düzenim baya düzeldi şükür. Test çözme isini bitirdim birazdan yatağa gecicem sinyalleri geldi uykunun 😂
İlacın iyi gelmesine sevindim. Mışıl mışıl uyu 😴😴💤💤iyi geceler dilerim. 😘💜✨

Gunoo, ramazanın ilk gününden merhaba, sahurdan sonra uyuyamadım🫠 simdi kalkıp uykum gelene kadar vatandaşlık çalışacağım. Herkese kolay gelsin

Vatandaşlık yurutme konusunu bitirdim. Yasama ve yurutmeden 60 soru cozdum simdi matematige gectim 🫂🫂

Yediklim denemesi neden kötüydü ya🥺 matematik soruları neden zordu? Çok sinirliyim. 🥺🥺
Ben deneme çözmeye tam hazır değilim ya. Tek ders halinde çözüyorum soruları. Türkçe , Coğrafya,Tarih, Vatandaşlık şeklinde ayrı ayrı çözüyorum. Bir denemede sonuç kötü çıktı diye pes etme, senin başarını bu deneme göstermez. Düzenli ve istikrarlı olarak devam edersek, yaptığımız yanlışları görüp bir daha çözdüğümüzde başarı oranımız artar. Yelkenleri suya indirme lütfen 💜

Asko bende zorlandim üzülme bence
Oruçken soru çözmek ne zormuş ya 🙈 kafam basmıyor soruları okurken yanlış okumaya başladım. 😅 Normalde günde 1 kere yemeye alışmama rağmen midem guruldamaya başladı. İnsan psikolojisi çok değişik gerçekten

Ben deneme çözmeye tam hazır değilim ya. Tek ders halinde çözüyorum soruları. Türkçe , Coğrafya,Tarih, Vatandaşlık şeklinde ayrı ayrı çözüyorum. Bir denemede sonuç kötü çıktı diye pes etme, senin başarını bu deneme göstermez. Düzenli ve istikrarlı olarak devam edersek, yaptığımız yanlışları görüp bir daha çözdüğümüzde başarı oranımız artar. Yelkenleri suya indirme lütfen 💜
Asko bende zorlandim üzülme bence
Çok sagolun canlar, insan etkileniyor. Kendimi çok yetersiz hissettim 🥺 hemen toparlanmam lazım. Birde memur olanlar tekrar sınava hazirlaniyormus şehir değiştirmek için. Kafayı yememek elde değil 🥺

Çok sagolun canlar, insan etkileniyor. Kendimi çok yetersiz hissettim 🥺 hemen toparlanmam lazım. Birde memur olanlar tekrar sınava hazirlaniyormus şehir değiştirmek için. Kafayı yememek elde değil 🥺
Nasıl ya? Atandık diyelim, farklı şehre tayin alırken tekrar mı kpssye giriliyor 🙄

Böyle yazıyor

Eklentiler

• Screenshot_2026-02-19-20-25-08-106_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2026-02-19-20-25-08-106_com.openai.chatgpt.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_2026-02-19-20-25-23-168_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2026-02-19-20-25-23-168_com.openai.chatgpt.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 28
  • Screenshot_2026-02-19-20-25-41-034_com.openai.chatgpt.webp
    Screenshot_2026-02-19-20-25-41-034_com.openai.chatgpt.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 21
Oruçken soru çözmek ne zormuş ya 🙈 kafam basmıyor soruları okurken yanlış okumaya başladım. 😅 Normalde günde 1 kere yemeye alışmama rağmen midem guruldamaya başladı. İnsan psikolojisi çok değişik gerçekten
Ben iyiydim ilginç bir sekilde bugun, aldığım takviyeler yeni etki ediyor galiba yoksa sinir küpü oluyorum ben orucluyken🫠🫠

Yok normalde öyle bir durum yok da bunlar heyecan arıyor herhalde. Belli dönemlerde değişiklik talebi yapılabiliyor.
Bölüm değişikliği yapmak için giriyorlar sinava sanirim, atıyorum onlisans olarak atanmış sonra lisans bitirmiş o bölümden atanmak icin tekrar sınava giriyorlar 🫠🫠

Ben iyiydim ilginç bir sekilde bugun, aldığım takviyeler yeni etki ediyor galiba yoksa sinir küpü oluyorum ben orucluyken🫠🫠
Ay maşallah diyeyim, hep böyle olursun umarım. İftar sonrası beni bir uyku bastırdı 2 kupa bardak çay içmeme rağmen gözüm kapanıyordu, az önce sütlü köpüklü nescafe içtim kendime geldim nihayet 🙈

Ay maşallah diyeyim, hep böyle olursun umarım. İftar sonrası beni bir uyku bastırdı 2 kupa bardak çay içmeme rağmen gözüm kapanıyordu, az önce sütlü köpüklü nescafe içtim kendime geldim nihayet 🙈
Uyku düzeni cok onemliymis ya onu anladım ben

Günü vatandaşlık ile actim yine, bugun yargı konusunu bitirecegim sonra matematik devam. Rehber yayınlarından problem ve dil bilgisi kitaplarini sipariş verdim. Artık vatandaşlıkta son duzlukteyim Türkçeye geçiş yapicam mart sonuna kadar tüm konular bitmiş olur diye düşünüyorum. Sonrasi deneme tekrar olarak sınava kadar gider. Herkese kolaylıklar diliyorum, iyi çalışmalar.

Back
X