• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS günlüğüm 📚

Günü vatandaşlık ile actim yine, bugun yargı konusunu bitirecegim sonra matematik devam. Rehber yayınlarından problem ve dil bilgisi kitaplarini sipariş verdim. Artık vatandaşlıkta son duzlukteyim Türkçeye geçiş yapicam mart sonuna kadar tüm konular bitmiş olur diye düşünüyorum. Sonrasi deneme tekrar olarak sınava kadar gider. Herkese kolaylıklar diliyorum, iyi çalışmalar.

Ben de dün vatandaşlıkta anayasa konusuna geçtim. İzlemem gereken 19 video kaldı. Bugün yine Tarih ve Vatandaşlık videoları dinleyeceğim. Sabah sözel mantık ve paragraf soruları çözdüm. Sana da iyi çalışmalar canım.💜✨

Yargi konusunu bitirdim, cikmis sorulara baktım 40 soru cozdum. Artık gerisi iftardan sonra. Hayırlı iftarlar ❤️😘

Yargi konusunu bitirdim, cikmis sorulara baktım 40 soru cozdum. Artık gerisi iftardan sonra. Hayırlı iftarlar ❤️😘
Sağ ol canım sana da hayırlı iftarlar afiyet olsun. Ben sofrayı bulaşıkları topladım çay koydum şimdi. O kadar soruyu nasıl çözüyorsun maşallah. Benim iftara yakın bedenim beynim çöküyor iftar sonrası da uyuşuyorum iyice:)

Çok sagolun canlar, insan etkileniyor. Kendimi çok yetersiz hissettim 🥺 hemen toparlanmam lazım. Birde memur olanlar tekrar sınava hazirlaniyormus şehir değiştirmek için. Kafayı yememek elde değil 🥺
Ben de tekrar giricem sınav 2 senede bir puanı elde tutmak lazım çok iyi maaş veren bakanlıklar var mesela DHMİ yani çalışan insanlara göre avantajınız var sonuçta ben işten sonra 1 2 saat anca bakabiliyorum

Sağ ol canım sana da hayırlı iftarlar afiyet olsun. Ben sofrayı bulaşıkları topladım çay koydum şimdi. O kadar soruyu nasıl çözüyorsun maşallah. Benim iftara yakın bedenim beynim çöküyor iftar sonrası da uyuşuyorum iyice:)
Erken kalkıyorum ya ondan zaman oluyor yoksa iftara doğru benim beynimde kapatıyor kendini 🫠 az bile geliyor bana cozduklerim

Ben de tekrar giricem sınav 2 senede bir puanı elde tutmak lazım çok iyi maaş veren bakanlıklar var mesela DHMİ yani çalışan insanlara göre avantajınız var sonuçta ben işten sonra 1 2 saat anca bakabiliyorum
Ise gidip gelirken çalışmak aşırı zor bence ya ben goturememistim cunku.

Matematik grafik problemlerine calisip 30 kusur soru cozdum artik uyku vaktim geldi. Herkese iyi geceler tatlı rüyalar. 😘😘

Selamm kızlar, bugün yeğenimi dişçiye götürdük dolgu falan yapılacak, işimiz uzayacak gibi görünüyor. Derslere de eve dönünce devam ederim artık. Sizde nasıl gidiyor? 💜

Selamm kızlar, bugün yeğenimi dişçiye götürdük dolgu falan yapılacak, işimiz uzayacak gibi görünüyor. Derslere de eve dönünce devam ederim artık. Sizde nasıl gidiyor? 💜
Geçmiş olsun minikoya😘 valla ben sabah beri vatandaşlığı bitirmeye çalışıyorum ayila bayila... cok zorlanıyorum acikcasi hemen bitsin diye dis sıkıyorum resmen

Geçmiş olsun minikoya😘 valla ben sabah beri vatandaşlığı bitirmeye çalışıyorum ayila bayila... cok zorlanıyorum acikcasi hemen bitsin diye dis sıkıyorum resmen
Sağ ol beybi😘Kaç konu kaldı bitmesine? O sırada kendini biraz dinlendir başka derse geç bence. Matematik ya da Türkçe gibi.

Harikasınnnn , çok az kalmış. 😎 Vatandaşlık dersine nasıl çalışıyorsun? Önce video izleyip sonra deneme ya da soru bankası mi çözüyorsun? Çok fazla kelime, kavram var. Aklında kalıyor mu ?
Hemen konu bitimi once cikmis sorulara bakıyorum sonra 1 2 test cozuyorum oyle kalıyor aklimda. Bazen sayıları karıştırıyorum ama

Gunoo, vatandaşlık son 2 video icin oturdum ders başına sukur bitiriyorum 🫂

Günaydınnnn bende Coğrafya, Türkçe tamamen bitti malum. Tarih ile Vatandaşlık arasında mekik dokuyorum. Bugün yine 2 dersten devam ederim. Geçen gün öylesine Coğrafyadan farklı bir öğretmeni dinleyeyim dedim, karşıma Engin Eraydın çıktı. 1 videosunu izledim hocanın kaslarına, fiziğine bakmaktan derse odaklanamadım. 🤣🤣 Ben bir tek bende sıkıntı var sandım, yorumlara baktım herkes hocanın kollarını, kaslarını konuşuyor sjdjdkffkglvld

Ben üşendim ama hocalar tavsiye ediyor
Tarih dersi için kendime kavanoz ayarladım ama vatandaşlıkta yapmadım.

Günaydınnnn bende Coğrafya, Türkçe tamamen bitti malum. Tarih ile Vatandaşlık arasında mekik dokuyorum. Bugün yine 2 dersten devam ederim. Geçen gün öylesine Coğrafyadan farklı bir öğretmeni dinleyeyim dedim, karşıma Engin Eraydın çıktı. 1 videosunu izledim hocanın kaslarına, fiziğine bakmaktan derse odaklanamadım. 🤣🤣 Ben bir tek bende sıkıntı var sandım, yorumlara baktım herkes hocanın kollarını, kaslarını konuşuyor sjdjdkffkglvld

Tarih dersi için kendime kavanoz ayarladım ama vatandaşlıkta yapmadım.
Bir arkadaşımda onunla çalışıyordu, ayni şeyleri söylemişti 😂😂😂

Back
X