• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KPSS hakkinda yardim...

vallejo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
354
67
38
Konya
Merhaba arkadaşlar
20 yasindayim. Düz liseden mezunum . KPSS ye de hic hazirlanamadim. Sonuç 73 puan aldim. İnfaz koruma memurluğu veya katiplik için bi sansim var mi yani hic bi bilgim yok KPSS ile ilgili . olan varsa yardimci olursa sevinirim .

Katiplik için şansınız var şöyleki adliye mülakatlarına başvurmak için kpssden 70 almak yeterli . Bende 75 almışım bakalım neler olacak

sonuçlar açıklandı mı :KK53: kpss atanmalarında şansınız çok düşük, sözleşmeli personel alımlarını takip ederek şansınızı deneyebilirsiniz.

deadlywhisper .!.:
sonuçlar açıklandı mı :KK53: kpss atanmalarında şansınız çok düşük, sözleşmeli personel alımlarını takip ederek şansınızı deneyebilirsiniz.

Evet aciklandi.katiplik icin mulakata cok iyi hazirlanip girsem atanma da sansim dusuk mu olur yine .

Hayirlisi olsun hakkimizda. Peki mulakatlara falan nasil hazirlanmaliyiz hic bi bilgim yok .
önce klavye mülakatı var. Önunuze daktilografi metinlerinden veriliyor ve 3 dakikada hatasız 90 kelime yazmış olmanız gerekiyor. Bunu geçtiniz sozlu mulakatlar var . Oluşturulan konsey tarafından sorulan sorulara doğru yanıtlar vermeniz gerekiyor ama en onemlisi üslup ve kendine güven. Adliye alımları bu şekilde. Benimde kafamda deli sorular şuan..

önce klavye mülakatı var. Önunuze daktilografi metinlerinden veriliyor ve 3 dakikada hatasız 90 kelime yazmış olmanız gerekiyor. Bunu geçtiniz sozlu mulakatlar var . Oluşturulan konsey tarafından sorulan sorulara doğru yanıtlar vermeniz gerekiyor ama en onemlisi üslup ve kendine güven. Adliye alımları bu şekilde. Benimde kafamda deli sorular şuan..

Çok soru soruyorum farkindayim ama bu klavye mülakat basvurularini falan nerden takip edicez yada belli mi tarihi :)

Çok soru soruyorum farkindayim ama bu klavye mülakat basvurularini falan nerden takip edicez yada belli mi tarihi :)
canım benım dayım aynı senın gıbı duz lıse mezumuyken 71 alarak ınfaz koruma memurlugu sınavına grdı.ılk sınav yazılı.bunu kazananı mulakata cagrıyolar.onuda kazandı suan gardıyan 2400 maasla basladı.bunların hepsını ve dger alımları sınavlarıda memurlar.netten takıp edbılırsınız.

canım benım dayım aynı senın gıbı duz lıse mezumuyken 71 alarak ınfaz koruma memurlugu sınavına grdı.ılk sınav yazılı.bunu kazananı mulakata cagrıyolar.onuda kazandı suan gardıyan 2400 maasla basladı.bunların hepsını ve dger alımları sınavlarıda memurlar.netten takıp edbılırsınız.

Tesekkur ederim canim takip edicem :)

puan çok düşük malesef bi yerlerden bişeyler çıkması pek mümkün görünmüyo, infaza başvurabilirsin ama kadınlarda çok alınmıyor en son 10 tane almışlardı oda 83 le kapattı , erkeklerde 70 e kadar düşüyor fakat kadınların şansı az. erkeklerde 700 kişi alınıyorsa kadın 10 kişi. merkezi alım zaten çıkmaz , katiplikte zor gibi ya , hiç umut vermedim ama inşallah çıkar bir yerden bişey nasip işi.

genellikle kasım ayı veya ocak ayında oluyor bulunduğunuz ilin adliyenin sitesinden takip edebilirsiniz.
bir de ünlü bi site var memurlukla ilgili şuan isim verebiliyor muyuz bilemedim.

katiplik sınavında ben uygulamayı geçtim, sözlüden kaldım binbir çeşit soru soruyorlar.

estafurullah canım ne demek soracaksın tabiki. Belli donemlerde alımlar oluyor resmi gazetelerden internette adalet bakanlığı duyurularından takip edebilirsin. Katipler.net diye bir site var ondada aklına takılan her turlu sorunun cevabını bulabilirsin :)

Önlisanstan 76 aldım adalet 2.sınıf bu sene bitecek... zorr katiplkte daktilo,
Zabt katplğinide esim istemio...

iyi akşamlar benim puanımda epey düşük ama önlisans tercihini nasıl yapabilirim hiçbir şey bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz

Back
X