Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katiplik için şansınız var şöyleki adliye mülakatlarına başvurmak için kpssden 70 almak yeterli . Bende 75 almışım bakalım neler olacak
deadlywhisper .!.:sonuçlar açıklandı mıkpss atanmalarında şansınız çok düşük, sözleşmeli personel alımlarını takip ederek şansınızı deneyebilirsiniz.
önce klavye mülakatı var. Önunuze daktilografi metinlerinden veriliyor ve 3 dakikada hatasız 90 kelime yazmış olmanız gerekiyor. Bunu geçtiniz sozlu mulakatlar var . Oluşturulan konsey tarafından sorulan sorulara doğru yanıtlar vermeniz gerekiyor ama en onemlisi üslup ve kendine güven. Adliye alımları bu şekilde. Benimde kafamda deli sorular şuan..Hayirlisi olsun hakkimizda. Peki mulakatlara falan nasil hazirlanmaliyiz hic bi bilgim yok .
önce klavye mülakatı var. Önunuze daktilografi metinlerinden veriliyor ve 3 dakikada hatasız 90 kelime yazmış olmanız gerekiyor. Bunu geçtiniz sozlu mulakatlar var . Oluşturulan konsey tarafından sorulan sorulara doğru yanıtlar vermeniz gerekiyor ama en onemlisi üslup ve kendine güven. Adliye alımları bu şekilde. Benimde kafamda deli sorular şuan..
aciklanmaz olaydiii:)
canım benım dayım aynı senın gıbı duz lıse mezumuyken 71 alarak ınfaz koruma memurlugu sınavına grdı.ılk sınav yazılı.bunu kazananı mulakata cagrıyolar.onuda kazandı suan gardıyan 2400 maasla basladı.bunların hepsını ve dger alımları sınavlarıda memurlar.netten takıp edbılırsınız.Çok soru soruyorum farkindayim ama bu klavye mülakat basvurularini falan nerden takip edicez yada belli mi tarihi :)
canım benım dayım aynı senın gıbı duz lıse mezumuyken 71 alarak ınfaz koruma memurlugu sınavına grdı.ılk sınav yazılı.bunu kazananı mulakata cagrıyolar.onuda kazandı suan gardıyan 2400 maasla basladı.bunların hepsını ve dger alımları sınavlarıda memurlar.netten takıp edbılırsınız.Çok soru soruyorum farkindayim ama bu klavye mülakat basvurularini falan nerden takip edicez yada belli mi tarihi :)
canım benım dayım aynı senın gıbı duz lıse mezumuyken 71 alarak ınfaz koruma memurlugu sınavına grdı.ılk sınav yazılı.bunu kazananı mulakata cagrıyolar.onuda kazandı suan gardıyan 2400 maasla basladı.bunların hepsını ve dger alımları sınavlarıda memurlar.netten takıp edbılırsınız.
genellikle kasım ayı veya ocak ayında oluyor bulunduğunuz ilin adliyenin sitesinden takip edebilirsiniz.Çok soru soruyorum farkindayim ama bu klavye mülakat basvurularini falan nerden takip edicez yada belli mi tarihi :)
estafurullah canım ne demek soracaksın tabiki. Belli donemlerde alımlar oluyor resmi gazetelerden internette adalet bakanlığı duyurularından takip edebilirsin. Katipler.net diye bir site var ondada aklına takılan her turlu sorunun cevabını bulabilirsin :)Çok soru soruyorum farkindayim ama bu klavye mülakat basvurularini falan nerden takip edicez yada belli mi tarihi :)
iyi akşamlar benim puanımda epey düşük ama önlisans tercihini nasıl yapabilirim hiçbir şey bilmiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz
Tercihler 1 ay sonra başlayacak.