kpss hakkında

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
kızlar ben sınava girmedim ama çalınmış iptal v.s söylentilerine dayanarak ösym'nin sitesine girdim ösym basın açıklaması yapmış lütfen herkes bir göz atsın bence

Evet ben de enayi gibi hissediyorum şahsen açıklamayı hiç inandırıcı bulmadım.sorular gözümüzün önünde işte daha ne olsun?
Bide yalandan okulun girişine branda germeler,üst baş aramalar falan...
Kimi kandırıyorlar ki...

O üst baş arama hikaye,kendi pisliklerini örtmek için akıllarınca göz boyuyolar
Benim lys sınavına girdiğim salonda cüzdanla giren vardı,saat bile yasakken
Güya arama olmuyo muydu

kızlar sonuçta resmi bir açıklama asılsız olmasının imkanı yok milleti kışkırtmak için yapıyolar bence bunlar oyuna gelmeyelim

Ösym aynı şeyi 2.kez yaptı
Ygs'de ki şifre iddiaları
Bu 3.yani

Tatlıım 2010 yılında da sorular çalındı ört bas edilmeye çalışılıyordu çok tepki gördüler iptal ettiler..Şimdi de aynı şeyi yapamazlar,ikinci defa aynı şey olursa ÖSYM nin istifa etmesi gerekebilir..Neler dönüyor bilmiyorum ama moralim bozuldu ,eğer doğruysa,birilerinin soruları almış olması kazanma ihitmallerimizi azaltır,emeklerimize yazık..Zaten soruları yetiştiremedim onun stresi ayrı bu ayrı bir taraftan..

Son düzenleme:
ya millet belki de hiç çalışmadan soruları bulup ful çekiyor biz de zar zor çalışıp zar zor yapıyoruz.Emeğimize,güvenimize yazık.
Ben bu sınav için yurtdışından geldim zaten sorular çok zordu,süre azdı...
Bide bu iddialar...

Endiselenecek birsey yok, az önce haberlerde izledim.
Sözkonusu sahislar kopya cekemeden yakalandiklari icin sinavda iptal sözkonusu degil.

Alıntı cevap üstte çıkıyor...canım artık yapacak bir şey yok,biz de hakkımızla kazanmaya çalışcaz artık,önümüze bakalım..

Son düzenleme:
kızlar eğer gerçekten ortada haksızlık varsa onları Allah'a havale edelim
ama yoksada zaten ortaya çıkar hiç üzülmeyin
verilen emeği Allah karşılıksız bırakmaz lütfen üzülmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…