- 27 Eylül 2008
- 428
- 156
- 323
Ne kadar yanlıs bir düşünce insanlardan böyle birşey bekleyemezsiniz. Edinilmiş bir hak var insanlara git emekli maaşınla idare et diyemezsiniz. Herkes lüks araba için çalısmıyor kaç çocuk okutan var. Sistemin yanlıs ilerleyişi bı. Herkes kendini düşünmek zorunda. Ne yazık ki çok üniversite mezunu az iş imkanı var. Özelde sömürülen insanlar var. Çünkü o olmasa başkası olur diyorlar. Mezun çok. Sistem de git gide daha da çıkmaza giriyor böylece. Sadec şunu diyebilirim hiçbir verimi olmadıgı halde hala emekli olmayanlar var işte ona bende kızıyorum.
Bulamiyoruz cunku devletteki annanem yasindaki teyzeler emekli olmamakta direniyor
Bulamiyoruz cunku devletteki annanem yasindaki teyzeler emekli olmamakta direniyor
Evlenmiyor olsam değil İsviçre Uganda'ya bile giderim vallahi. Enjektör tutmayı unutacağım o derece az kaldı.sacmalik gibi kulaga gelebilir ama mesela Almanya, Canada, isvicre Yanik Yanik hemsire ariyor. Artik tunus ve hindistandan getiriyorlar- eger bazilari icin bir opsiyonsa konsolosluklara danisin derim. Kazanci fena degil, almayada 2000 Euro civari- denemekte fayda var
Evlenmiyor olsam değil İsviçre Uganda'ya bile giderim vallahi. Enjektör tutmayı unutacağım o derece az kaldı.
Mesleğimi de o kadar çok seviyorum ki, deliriyorum hastanelere geri dönebilmek için ama hiç bitmez denen sağlık sektörü de bitti ne yazık ki. Ben evlenmiyor olsam öyle bir ilgi gösteririm ki akılları şaşarinanirim- ablam hemsire. annemde hemsireydi. gercekden üzücü bir durum. cok erdemli bir meslek ve gencecik insanlarin issiz kalmasi beni cok üzüyorablam 2 Saat bile issiz kalamiyor burda. Is bulma kurumu yarim Saat icinde 50 tane is buluyor. bizim Burda nesil asiri yasli oldugu icin hemsire kitligi cekiyoruz resmen. ilk tunusa acildilar. simdi hindistandan aliyorlar. türkler fazla ilgi göstermiyormus nedense
Mesleğimi de o kadar çok seviyorum ki, deliriyorum hastanelere geri dönebilmek için ama hiç bitmez denen sağlık sektörü de bitti ne yazık ki. Ben evlenmiyor olsam öyle bir ilgi gösteririm ki akılları şaşar
Bu “kadınlar çalıştığı için erkekler iş bulamıyor” lafına benzemiş.Bulamiyoruz cunku devletteki annanem yasindaki teyzeler emekli olmamakta direniyor
Sende haklısın bacım. Çok doluyum ağzımı bir açsam mune abla mapus damlarına atacak beni tutuyorum kendimiaslinda bitmedi ama bitirdi gibi gösteriyorlar. yoksa ~80 Milyon insana asla yeterli degil suanki hemsire sayisi.
Trde kisi basina kac hasta düsüyor?
Sende haklısın bacım. Çok doluyum ağzımı bir açsam mune abla mapus damlarına atacak beni tutuyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?