Kpss, iş bulamama..

Güzelim benim gördüğüm insanlar en azından bol beyinli değil. Hiç devlet dairelerinde çalışanlarla muhabbetiniz var mı bilmiyorum ama en azından bilgisayardan da olsa anlıyor. Ve işleri düzgünce yapıyor. Milattan önce kalma dosyalar bekliyor adamlar bilgisayarlı sisteme bile adapte olamamış. Bir günlük işi bir ayda yapıyorlar. Bazı konularda haklısınız ama çalışma ahlakı olarak çok çok iyi bir nesil geliyor diye düşünüyorum. En azından benim fikrim böyle.
Saygılar :)

Şanslısınız öyleyse ne güzel :) Benim özellikle devlet dairesinde karşılaştığım kişiler pc'de bir harfe tek parmak basıp sonra ekrana bakan insanlardı :) ne hoş :) ayrıca çok daha farklı şeylerlede karşılaştım ama yazsam polemik olur diye yazmıyorum.sizede saygılar...

Ataması yapılmamış diploması olduğu halde öğretmen aday adayı diye isim takılmış 4 yılını bu uğurda veren ve atanmak için de bir o kadar yılını heba eden öğretmenlere selam olsun. Ben de onlardan biriyim. Sırf branş farkından dolayı şanssız olan, kendisinden 10-15 puan düşüklerin rahatça atandığını uzaktan izleyen öğretmenler, adalet bir gün yerini bulur inşallah. Saygılarımla...

Hepimiz aynı durumdan muzdaribiz. Ben de sağlıkçıyım. Özellerde çalışmaktan çok yoruldum ve çareyi bölüm değiştirmekten yana buldum. Şimdi üniversite okuyorum. Okuduğum bölüm için ataması iyi diyorlar ama ben mezun olana kadar ne olacağı belli olmaz.

Bulamiyoruz cunku devletteki annanem yasindaki teyzeler emekli olmamakta direniyor
henüz emekliliğime var. 22 yaşımda başladım 42 de bırakmaktan yanayım. ama gel gör ki o maaşa muhtaç insanlar. var kurumda 62 yaşında çalışıyor çünkü mecbur. oğlan evlendiricem diyor mesela.
bence burda onların da suçu yok.

Benim bölümüm farklı ama derdim aynı .Bankacılık mezunuyum 4 yıl oldu 2 yıl özel sektör de asgari ücretle çalıştım .Doğum yaptım evdeyim şimdilik .1.5 sene kendimi paraladım bankaya girmek için olmadı sonra özelde bari iki kuruş gelsin diye girdim .Sonuç bu üniversite okuduğuma pişman ettiler

Kpss den em kötü 80 alsanız atanırsınız .

Ebelik kısmına başvurma hakkınız var mı? Hemşire ebe ataması çok oluyor diğer bölümlere nazaran.

O zamana kadar aldiklariyla yatirim yapsaymis o oglan everecek diye ben onca sene okuyup 2 diplomayla ortada mi kalayim

O zamana kadar aldiklariyla yatirim yapsaymis o oglan everecek diye ben onca sene okuyup 2 diplomayla ortada mi kalayim

yanlış düşünüyorsun. bu kadar hain düşününce zaten zor o iş.
aldığıyla nacak geçiniyor. zaten yeterli bir puan alsan atanırsın o da ayrı.

yanlış düşünüyorsun. bu kadar hain düşününce zaten zor o iş.
aldığıyla nacak geçiniyor. zaten yeterli bir puan alsan atanırsın o da ayrı.
Ancak mi geciniyor su hemsireler az para aliyor olayini bir geçelim ya en kotu 3000_3500 aliyor eside aynisini alsa ohh. Puanimi nerden biliyorsun atanmak icin once acik olmasi lazim yasadigim sehirde 1 tane bile ebe alinmadi nasil atanabilirim

Malesef ebelige sansim yok . 80 le de cok zor artik malesef 85 ustu istiyolar
Kpss den em kötü 80 alsanız atanırsınız .

Ebelik kısmına başvurma hakkınız var mı? Hemşire ebe ataması çok oluyor diğer bölümlere nazaran.

Hangi bölüm ve kaç yaşındasiniz acaba

Ancak mi geciniyor su hemsireler az para aliyor olayini bir geçelim ya en kotu 3000_3500 aliyor eside aynisini alsa ohh. Puanimi nerden biliyorsun atanmak icin once acik olmasi lazim yasadigim sehirde 1 tane bile ebe alinmadi nasil atanabilirim

yaşadığınız şehri beklemek de sizin sorununuz ama.
mesela ben yaşadığım şehri bekleseydim ya son atamaya kalacaktım ya da hiç atanamayacaktım.
yani her şey benim olsun diyemeyiz. illa ki bir şeylerden vazgeçeceğiz.
benim ebe arkadaşım 79la atandı. son durumu net bilmiyorum ama zaten 80 puan altı atanmayı düşünmek çok mantıksız.

İnsanlar 27 28 yaşından önce düzen kuramaz oldu. Pek çok tanıdığım, arkadaşım, abim ablam iş beklerken, atama beklerken saçları ağarttı. Bu ülkenin düzeni böyle oldu. Bu kadar üni mezunu varken bir süre daha böyle devam edecek.

İş isteyen çok, iş az. Hemşirenin, öğretmenin ve pek çok bölümden mezun insanın alacağı maaştan daha fazlasını lise mezunu bir satış danışmanı alıyor. Genç polislerin yarısından çoğu öğretmen. Ülkenin gerçeği böyle maalesef.

İmza; atama bekleyen öğretmen...

merak etme yalnız değilsin
5 yıl okuyacağıma adamakıllı kpss'ye hazırlanırdım diyorum artık

Bende 5 sene öğretmenlik okudum.Şimdi kpss ye hazırlanıyorum.Arkadaşlarım iş başvurusunda bulundular dersanelere ama beğenmediğimiz dersaneler bile çağırmadılar.Birçok bölüm için geçerli iş bulamama durumu.Bizim sinavimizda böyle herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…