Emeklilik yaşını dahada yukarılara çekerse bu devlet değil anneannen yaşındakiler değil büyük annen yaşındakilerde çalışmaya devam edecek.prim gününü doldursanda emekli maaşı alamıyorsun.ne yapacak insanlar mecburen maaş alacağı günü bekliyor.ama emeklilik yaşını doldurup çalışanlarda var yok diyemem.Ayrıca yeni nesil gümbür gümbür gelmiyor malesef, tamamen beyni boş ne yaptığını bilmeyen,saygısız ve bilgisiz hayatı dizilerdeki yaşam gibi zanneden,yok çukur'muş yok polat alemdar'mış bu ve türevleri seyrederek kendini mafya babası zanneden, ve böyle olmayı marifet zanneden, ilimden bilimden haberi olmayan serseri bir nesil geliyor.
Birde yaşa takılanlar var.emeklilik yasi kac türkiyede?
Şanslısınız öyleyse ne güzel :) Benim özellikle devlet dairesinde karşılaştığım kişiler pc'de bir harfe tek parmak basıp sonra ekrana bakan insanlardı :) ne hoş :) ayrıca çok daha farklı şeylerlede karşılaştım ama yazsam polemik olur diye yazmıyorum.sizede saygılar...Güzelim benim gördüğüm insanlar en azından bol beyinli değil. Hiç devlet dairelerinde çalışanlarla muhabbetiniz var mı bilmiyorum ama en azından bilgisayardan da olsa anlıyor. Ve işleri düzgünce yapıyor. Milattan önce kalma dosyalar bekliyor adamlar bilgisayarlı sisteme bile adapte olamamış. Bir günlük işi bir ayda yapıyorlar. Bazı konularda haklısınız ama çalışma ahlakı olarak çok çok iyi bir nesil geliyor diye düşünüyorum. En azından benim fikrim böyle.
Saygılar :)
henüz emekliliğime var. 22 yaşımda başladım 42 de bırakmaktan yanayım. ama gel gör ki o maaşa muhtaç insanlar. var kurumda 62 yaşında çalışıyor çünkü mecbur. oğlan evlendiricem diyor mesela.Bulamiyoruz cunku devletteki annanem yasindaki teyzeler emekli olmamakta direniyor
Kpss den em kötü 80 alsanız atanırsınız .Bende 2 senedir issizim hemsireyim üstelik millet duyupta inanmiyo ama is bulamiyorum . Bende stand elemanlığı isine basliycam part time artik napiyim . Valla bende ayniyim oyle bos bi insan gibi hissediyorum kendimi ise yaramaz insanlar ne guzel calisiyo kariyer yapiyo diyorum yalniz degilsin
O zamana kadar aldiklariyla yatirim yapsaymis o oglan everecek diye ben onca sene okuyup 2 diplomayla ortada mi kalayimhenüz emekliliğime var. 22 yaşımda başladım 42 de bırakmaktan yanayım. ama gel gör ki o maaşa muhtaç insanlar. var kurumda 62 yaşında çalışıyor çünkü mecbur. oğlan evlendiricem diyor mesela.
bence burda onların da suçu yok.
O zamana kadar aldiklariyla yatirim yapsaymis o oglan everecek diye ben onca sene okuyup 2 diplomayla ortada mi kalayim
Ancak mi geciniyor su hemsireler az para aliyor olayini bir geçelim ya en kotu 3000_3500 aliyor eside aynisini alsa ohh. Puanimi nerden biliyorsun atanmak icin once acik olmasi lazim yasadigim sehirde 1 tane bile ebe alinmadi nasil atanabilirimyanlış düşünüyorsun. bu kadar hain düşününce zaten zor o iş.
aldığıyla nacak geçiniyor. zaten yeterli bir puan alsan atanırsın o da ayrı.
Kpss den em kötü 80 alsanız atanırsınız .
Ebelik kısmına başvurma hakkınız var mı? Hemşire ebe ataması çok oluyor diğer bölümlere nazaran.
Hangi bölüm ve kaç yaşındasiniz acabaHepimiz aynı durumdan muzdaribiz. Ben de sağlıkçıyım. Özellerde çalışmaktan çok yoruldum ve çareyi bölüm değiştirmekten yana buldum. Şimdi üniversite okuyorum. Okuduğum bölüm için ataması iyi diyorlar ama ben mezun olana kadar ne olacağı belli olmaz.
Ancak mi geciniyor su hemsireler az para aliyor olayini bir geçelim ya en kotu 3000_3500 aliyor eside aynisini alsa ohh. Puanimi nerden biliyorsun atanmak icin once acik olmasi lazim yasadigim sehirde 1 tane bile ebe alinmadi nasil atanabilirim
Şu an ki bölümüm Sivil savunma ve İtfaiye . 21 yaşındayımHangi bölüm ve kaç yaşındasiniz acaba
Aaa ben daha büyük sanıyordum seni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?