Bende bulamiyorum 2 diplomam var ama is yok ahhaha biri saglik biri egitim alaninda ozel hastaneler somuruyor ve maas asgari markette bilmem nerde calismak daha mantikli en azindan nobet yokOncelikle herkese iyi akşamlar,
Öyle bir dert ki bu kendimi işe yaramaz hissediyorum. O kadar universite oku ama ortada boş gez. Kpss desen zaten açılan kadro sayısı 5 6 kişi. Özel hastaneler desen başvurmaktan boş dönmekten cok bunaldım..
Suan tamamen kendimle bagimsiz bir kozmetik magazasinda calisiyorum, cok yorucu ve sinirlerimi mahveden bir iş. Sırf ihtiyacım var diye sabretmeye calisiyorum ama her gece agliyorum artik. Kendi işimi yapmak istiyorum. Kendimi çok boş hissediyorum. Acaba bir yerde eksik birseymi yapiyorum diyorum fakat olmuyor hicbir hastaneye giremiyorum..
Hastanede calisan veya onerisi olan birilerinin konuşmasına ihtiyacım var sanırsam
Herkese hayirlı akşamlar..
Bulamiyoruz cunku devletteki annanem yasindaki teyzeler emekli olmamakta direniyorBende 2 senedir issizim hemsireyim üstelik millet duyupta inanmiyo ama is bulamiyorum . Bende stand elemanlığı isine basliycam part time artik napiyim . Valla bende ayniyim oyle bos bi insan gibi hissediyorum kendimi ise yaramaz insanlar ne guzel calisiyo kariyer yapiyo diyorum yalniz degilsin
Destek olmak isterdim ama sizinle aynı durumdayım. İşsizlik yüzünden dışarıya çıkıp kendimi yakasım geliyor, çıldırmak üzereyim.
Bulamiyoruz cunku devletteki annanem yasindaki teyzeler emekli olmamakta direniyor
Aynen ozel hastaneler tam çakalInan ki ozel hastaneler de torpil olmadan almiyo alsa nolcak asgari ucrete essek gibi kullaniyolar normal her is yeri veriyo o parayi nerde okudugumuzun emegi cok dertliyim üstüne geldi :)
Inan ki ozel hastaneler de torpil olmadan almiyo alsa nolcak asgari ucrete essek gibi kullaniyolar normal her is yeri veriyo o parayi nerde okudugumuzun emegi cok dertliyim üstüne geldi :)
evet çünkü emeklilik maaşı çok kötü onlar ne yapsınBulamiyoruz cunku devletteki annanem yasindaki teyzeler emekli olmamakta direniyor
Onlarin en azindan emekli maasi olacak bizim o bile yok issisiz kac sene okudum 2 diplomam var issizim o emekli maasi alacak diye ben gidip markette mi calisayimevet çünkü emeklilik maaşı çok kötü onlar ne yapsın
Kaç yasindasinizOrtopedi Teknikeriyim..
Kaç yasindasiniz
Sen galiba bensin. Tek fark. Ben ögretmenim. Özel okullara gide gele bıktım .. çok üzgünüm.Oncelikle herkese iyi akşamlar,
Öyle bir dert ki bu kendimi işe yaramaz hissediyorum. O kadar universite oku ama ortada boş gez. Kpss desen zaten açılan kadro sayısı 5 6 kişi. Özel hastaneler desen başvurmaktan boş dönmekten cok bunaldım..
Suan tamamen kendimle bagimsiz bir kozmetik magazasinda calisiyorum, cok yorucu ve sinirlerimi mahveden bir iş. Sırf ihtiyacım var diye sabretmeye calisiyorum ama her gece agliyorum artik. Kendi işimi yapmak istiyorum. Kendimi çok boş hissediyorum. Acaba bir yerde eksik birseymi yapiyorum diyorum fakat olmuyor hicbir hastaneye giremiyorum..
Hastanede calisan veya onerisi olan birilerinin konuşmasına ihtiyacım var sanırsam
Herkese hayirlı akşamlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?