Kpss, iş bulamama..

kızlar iş buldunuz mu? ben de lise mezunuyum, iş bulamıyorum ve kpss girmeyi düşünüyorum bu sene yeniden

Malesef hayır artik kafayı yemek üzereyim evde bos bos takılıyorum hic bir yerden haber gelmiyor

Ortopedi Teknikeriyim..
Size 5 6 kadro acilmiyo ki ? Ben de teknisyenim. Biz3 9 kisi acildigin da size 15 acilmisti. Hatta son alim da 60 kisi falandi sanirim. Son alimlarla 75 76 lat atandi teknikerlerde. Yanlis mi biliyorum ? 72 yle bir arkdsim hakkari de suan.

Canim sen bu sene iyi hazirlan sinava var daha eylulde sinav.
75 ustuyle atanirsin. Ortopdi teknikeri olarak cokta zor degil yani.

Size 5 6 kadro acilmiyo ki ? Ben de teknisyenim. Biz3 9 kisi acildigin da size 15 acilmisti. Hatta son alim da 60 kisi falandi sanirim. Son alimlarla 75 76 lat atandi teknikerlerde. Yanlis mi biliyorum ? 72 yle bir arkdsim hakkari de suan.

72 ile hakkari ortopedi on lisans ile zor. Liseden olabilir mi acaba?

Canim sen bu sene iyi hazirlan sinava var daha eylulde sinav.
75 ustuyle atanirsin. Ortopdi teknikeri olarak cokta zor degil yani.

Öyle yapacağım ama ayni zamanda çalışmam da gerekiyor maddi anlamda
Bu yüzden canim cok sıkılıyor evde maddi bir konu açılsa hep benim yüzünden oluyormuş gibi hissediyorum..

72 ile hakkari ortopedi on lisans ile zor. Liseden olabilir mi acaba?
Ahh canim pardon evet liseden. Onlisanstan ders birakmisti. Ama son alim da ayni arkads onlisansla yazsaydi eger 75le amasya olucakti yazsaydim keske diye bahsetmisti. Ben 83 le atandim ilk alimda teknisyen olarak.

Öyle yapacağım ama ayni zamanda çalışmam da gerekiyor maddi anlamda
Bu yüzden canim cok sıkılıyor evde maddi bir konu açılsa hep benim yüzünden oluyormuş gibi hissediyorum..
Ya teknikerler diplomasini kiraya veriyor bunu degerlendirdin mi hic ? Paran gelir bi taraftan diger yandan evde youtbe da video izleyerek calisirsin.

Kiraya vermek derken? Bunu cok duydum fakat nasil yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok
Bundan 2 yil once arkdsim sakaryada kiraya vermisti bin lira civari bir para aliyodu. Sonra o da atandi vs. Ya aslin da icerik olarak ben de bilmiyorum ama facede bizim bolumun tekniker teknisyen grubu var oraya bi bakip sorsan ? Umarim yardimci olurlar.

Siz hangi bölümden mezunsunuz? Suan hangi bölüm ile atandiniz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…