- 20 Ocak 2018
- 1.098
- 1.361
- 83
Emeklilik yaşını dahada yukarılara çekerse bu devlet değil anneannen yaşındakiler değil büyük annen yaşındakilerde çalışmaya devam edecek.prim gününü doldursanda emekli maaşı alamıyorsun.ne yapacak insanlar mecburen maaş alacağı günü bekliyor.ama emeklilik yaşını doldurup çalışanlarda var yok diyemem.Ayrıca yeni nesil gümbür gümbür gelmiyor malesef, tamamen beyni boş ne yaptığını bilmeyen,saygısız ve bilgisiz hayatı dizilerdeki yaşam gibi zanneden,yok çukur'muş yok polat alemdar'mış bu ve türevleri seyrederek kendini mafya babası zanneden, ve böyle olmayı marifet zanneden, ilimden bilimden haberi olmayan serseri bir nesil geliyor.
Güzelim benim gördüğüm insanlar en azından bol beyinli değil. Hiç devlet dairelerinde çalışanlarla muhabbetiniz var mı bilmiyorum ama en azından bilgisayardan da olsa anlıyor. Ve işleri düzgünce yapıyor. Milattan önce kalma dosyalar bekliyor adamlar bilgisayarlı sisteme bile adapte olamamış. Bir günlük işi bir ayda yapıyorlar. Bazı konularda haklısınız ama çalışma ahlakı olarak çok çok iyi bir nesil geliyor diye düşünüyorum. En azından benim fikrim böyle.
Saygılar :)