- 2 Mayıs 2016
- 1.095
- 1.107
- 133
Aaa ben daha büyük sanıyordum seni.
Atanırsan muavin ne olacak?
Ne alaka? Atanmam ve erkek arkadaşım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ben daha büyük sanıyordum seni.
Atanırsan muavin ne olacak?
Size 5 6 kadro acilmiyo ki ? Ben de teknisyenim. Biz3 9 kisi acildigin da size 15 acilmisti. Hatta son alim da 60 kisi falandi sanirim. Son alimlarla 75 76 lat atandi teknikerlerde. Yanlis mi biliyorum ? 72 yle bir arkdsim hakkari de suan.Ortopedi Teknikeriyim..
Size 5 6 kadro acilmiyo ki ? Ben de teknisyenim. Biz3 9 kisi acildigin da size 15 acilmisti. Hatta son alim da 60 kisi falandi sanirim. Son alimlarla 75 76 lat atandi teknikerlerde. Yanlis mi biliyorum ? 72 yle bir arkdsim hakkari de suan.
Canim sen bu sene iyi hazirlan sinava var daha eylulde sinav.
75 ustuyle atanirsin. Ortopdi teknikeri olarak cokta zor degil yani.
Ahh canim pardon evet liseden. Onlisanstan ders birakmisti. Ama son alim da ayni arkads onlisansla yazsaydi eger 75le amasya olucakti yazsaydim keske diye bahsetmisti. Ben 83 le atandim ilk alimda teknisyen olarak.72 ile hakkari ortopedi on lisans ile zor. Liseden olabilir mi acaba?
Ya teknikerler diplomasini kiraya veriyor bunu degerlendirdin mi hic ? Paran gelir bi taraftan diger yandan evde youtbe da video izleyerek calisirsin.Öyle yapacağım ama ayni zamanda çalışmam da gerekiyor maddi anlamda
Bu yüzden canim cok sıkılıyor evde maddi bir konu açılsa hep benim yüzünden oluyormuş gibi hissediyorum..
Ya teknikerler diplomasini kiraya veriyor bunu degerlendirdin mi hic ? Paran gelir bi taraftan diger yandan evde youtbe da video izleyerek calisirsin.
Bundan 2 yil once arkdsim sakaryada kiraya vermisti bin lira civari bir para aliyodu. Sonra o da atandi vs. Ya aslin da icerik olarak ben de bilmiyorum ama facede bizim bolumun tekniker teknisyen grubu var oraya bi bakip sorsan ? Umarim yardimci olurlar.Kiraya vermek derken? Bunu cok duydum fakat nasil yapacağım hakkında hiçbir bilgim yok
Bundan 2 yil once arkdsim sakaryada kiraya vermisti bin lira civari bir para aliyodu. Sonra o da atandi vs. Ya aslin da icerik olarak ben de bilmiyorum ama facede bizim bolumun tekniker teknisyen grubu var oraya bi bakip sorsan ? Umarim yardimci olurlar.
Devlet istemiyor ki emekli olmalarını. Emekli olurlarsa hem onlara emekli maaşı hem de yerine aldıkları gençlere maaş vermek zorunda kalacaklar. Böylesi işlevsiz olsa da daha ekonomik görülüyor.Bulamiyoruz cunku devletteki annanem yasindaki teyzeler emekli olmamakta direniyor![]()