kpss mahvettin beni

Ne yazık ki az çalışıp çok kazanayım mantığı eskidenmiş. Memurluğun bir bayan olarak avantajı, çalışma saatleri belli. c.tesi pazar tatil, hamilelik sonrası izni ücretsiz izin hakkı vs. Yoksa bir artısı yok, hatta gözümün önündekiler deli gibi çalışıp az para alıyor. Kendini geliştiren birisi devlette alacağı paradan fazlasını özelde alıyor. Ben yeni memur oldum, eşim özel sektör çalışanı. Eşimin devlet memuru olmasını istemezdim açıkcası maddi olarak.

bence de maddi olarak bi artısi yok

2010 yılından beri kpss illeti ile uğraşıyordum.yeni atandım,hemen pes etmeyin. Bir daha deneyin çocuğunuzda yokmuş henüz çocukla çalışmak çok zor çünkü ...

Aynen az bile. 3 yılımı verdim kpss ye. Listeler, mülakatlar, atanma aşaması. Alınan maaş ortada. Bazı bölümler var, sağlıkla ilgili keşke o bölümlerden okusaydım diyorum. Atanma puanları düşük, döner sermayeleri var vs.
peki sağlıkçının iş yükü? 12 saat 16 saat çalışma saatleri, nöbetleri? bayram izni bile yok

peki sağlıkçının iş yükü? 12 saat 16 saat çalışma saatleri, nöbetleri? bayram izni bile yok

Şuanda sağlıkçının iş yükünü tartışmayacağım. Şahsım adına yazdım ben, o bölümlerden okusaydım diye. Bayram izni konusu, herkeste mevcut. Çalışığım birimde de nöbete kalanlar var. 3 yıldır 82-85 civarı puanla olmadı, 90 puanla sonunda girdim bir yere. 3 yıldır işsiz gezeceğime 65-70 arası puanla atanıp, günlük 12 saat çalışıp karşılığını almayı tercih ederdim.

Aynen az bile. 3 yılımı verdim kpss ye. Listeler, mülakatlar, atanma aşaması. Alınan maaş ortada. Bazı bölümler var, sağlıkla ilgili keşke o bölümlerden okusaydım diyorum. Atanma puanları düşük, döner sermayeleri var vs.

aynen o tarz bölümler için tam piyango tabiki

lise mezunu hemşire 3500-4000 kazanıyor hangi lise mezunu kazanabilir bu parayı

oy oyyy... , sıkma canınını diyeceğimde kendimden biliyorum mümkün değil , ibfli olmak bir insana verilecek en büyük cezalardan biri ,kendimi başka bir bölüm okumadığım için o kadar suçladım ki , karnı burnnda çalıştım çocuk okul çağına geldi ben hala kpss derdindeyim
benim puanım iyi ama beklediğim gibide değil zaten 100 alsam kesin o sene atama olmaz umarım yılların emeği heba olmaz ya neyse hakkımızda hayırlısı

Evet bir ibf li olarak beni çok iyi anladin arkadaşım bende aynı pişmanlık.içindeyim maalesef

Moraliniz bozuk su an anliyorum ama. Milletteki bu memuriyet sevdasini anlayamiyorum. Yani psikolojik sorunlara sebep olucak kadar mi degerli birsey bu memurluk? Bana hep az calisayim ama cok kazanayim mantigindaymis gibi geliyor bu kadar cok kpss kasanlar.Babam memur diye zamaninda annemi vermemisler simdi ozel sektor calisanlari evlenemiyor neredeyse.

28 yaşındayım geçen yaza kadar aklimda yoktu hiç hadi dedim evlendim cocugum olunca ücretsiz izin var e devlet kapisi ya cazip geliyor insana maalesef

valla üzülme diyeceğim ama nasıl bi hayal kırıklığıdır az çok anlıyorum..
o kadar emeğe zamana verilen maddi manevi herşeye yazık oluyor
yine de canını sıkmamaya çalış sonuç olarak kendine zarar..inşallah başka yerde daha iyisi ile karşılaşırsın

Benimde tek üzüldüğüm nokta verdiğim emekler zaten yoksa bu sinav hayatın sonu değil elbet bi kapı kapanıp diğerini acar rabbim

Zor olmuş ama olmuş tebrik ederim sizi sevkim kırıldı bilemiyorum seneye girermiyim tekrar
Yaşın genç canım benim,2010 yılında ben önlisans mezunuydum girdim olmadı .29 yaşında lisans tamamladım 34 yaşında atandım.9 yaşinda kızım var 2.ye hamileyim. Çok uğraştım ptt istiyordum hep oldu çok şükür, Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah.

Çalış ama abartma. Stresi kontrol almayı öğrenip sonra sınava gir... 2006 kpss ile atanmıştim. Torpilsiz...

Stresi kontrol altına alırsan olur bu iş. Benim 3. Girişimde oldu..

Cok calisip istedigin icin sinavda heyecan yapiyorsun bu da basarisizligi getiriyor tabiki puaninda cok dusuk cok calistim demissin ama yeterli olmamis sanirim:( uzulmeyin bu saatten sonra ben 84 ile atanamadim ve artik girmiyorum bile sizin gibi cok bel baglamistim ama olmadi iste:((

Yaşın genç canım benim,2010 yılında ben önlisans mezunuydum girdim olmadı .29 yaşında lisans tamamladım 34 yaşında atandım.9 yaşinda kızım var 2.ye hamileyim. Çok uğraştım ptt istiyordum hep oldu çok şükür, Allahım isteyen herkese kısmet etsin inşallah.

Vallahi bir kez daha tebrik ederim.amin insallah

Çalış ama abartma. Stresi kontrol almayı öğrenip sonra sınava gir... 2006 kpss ile atanmıştim. Torpilsiz...

Stresi kontrol altına alırsan olur bu iş. Benim 3. Girişimde oldu..

Beni bitiren sinav sabahında başlayan ve bitmek bilmeyen S tresimdi zaten yoksa bilgi açısından kendime güvenim vardi

Stresin üzerinde durun. Araştırın, öğrenin, uygulayın. Stresten oldu bilgim tamdı diye önünüzdeki sınava da aynı halde girmeyin.

Kendinizi bu sınava kanalize etmeyin. Eşinizle, ailenizle, başka arkadaşlarınızla zaman geçirin. Böylece hayatınız Kpss'den ibaret olmaz ve siz de bu kadar stres olmazsınız.

Dünyanın sonu değil. İnsanlar memur olunca şıp diye musmutlu olmuyorlar. Mutlaka b ve c planlarınız olsuN. Kendinizi başka şeylerde de geliştirmeyi ihmal etmeyin.

Stresin üzerinde durun. Araştırın, öğrenin, uygulayın. Stresten oldu bilgim tamdı diye önünüzdeki sınava da aynı halde girmeyin.

Kendinizi bu sınava kanalize etmeyin. Eşinizle, ailenizle, başka arkadaşlarınızla zaman geçirin. Böylece hayatınız Kpss'den ibaret olmaz ve siz de bu kadar stres olmazsınız.

Dünyanın sonu değil. İnsanlar memur olunca şıp diye musmutlu olmuyorlar. Mutlaka b ve c planlarınız olsuN. Kendinizi başka şeylerde de geliştirmeyi ihmal etmeyin.

Kesinlikle çok haklısınız

bende 70 aldım çalışmadım 13,5 aylık oğlum var. pek mümkün olmadı. bölümüm desem kadro açmıyor bile. açsada 7 kişi sadaka verir gibi. seneye yüksek lisans yapacağım inşallah. ayrıca aöf ten sosyal hizmetler. 2018 e çalışmaya başlayacağım erkenden. özel okula da başvurdum çağırırlar inşallah. arkadaşların dediği gibi b c d e.... planlarımız olmak zorunda. hiç bir şeyin garantisi yok malesef. hayırlısı olsun.

+1

Back
X