Kpss.ön lisans

ezgiiyilmaz

DUALAR KADERİ DEĞİŞTİRİR.
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
385
20
18
35
İstanbul
Arkadaslar 3001 kod ıle kpss gırenler en az kaç puan ile atandınız yazarsanız sevınırım. Ve yaş sınırlaması var mı bılıyormusunuz_?

Arkadaslar 3001 kod ıle kpss gırenler en az kaç puan ile atandınız yazarsanız sevınırım. Ve yaş sınırlaması var mı bılıyormusunuz_?

yaş sınırlaması yok o kaldırıldı..
3001 gelincede, verilen kadrolara göre değişiyor. ama 85 üstü almaya bak sen. şöyleki 85 alsan bile ilk atamada atanamazsın :26: sonraki atamalarda atanmaihtimalin olur

arkadaşım 84le atandı genelden 3001 den. ben kendi bölümümden atandım. ama eğer genelden istiyorsan 85i garanti etmen lazım

87 - 88 üstü derim. ki onda da ilk atama olmaz

yine de belli olmaz bu işler. her şey nasip kısmet.

bende kpss 3001den hazırlanıyorum ve inş 90+ alırım :) bi umut işte bnm kisi de

başarılar

87 - 88 üstü derim. ki onda da ilk atama olmaz

yine de belli olmaz bu işler. her şey nasip kısmet.

bende kpss 3001den hazırlanıyorum ve inş 90+ alırım :) bi umut işte bnm kisi de

başarılar

INS BEN LISANS MEZUNUYUMDA SÖZLEŞMELI DEV DAİRESINDE CALISIYORUM . BEN YAKINIM İÇİN ARASTIRIYORUM ÇOK UMUTSUZ :s:s BEN HIC GIRMEK ISTEMIYORUM SINIRLERIM BOZULUYOR OKADAR CALIS OLMAYINCA TORPIL FLN NBLYM

Bende hazırlanıyorum bu sene. yaş ortalaması yok ama kurumlar ara atama yapıyolar kendi sitelerinden duyurular yayınlıyolar bazı kurumlar yaş şartı getiriyor buna dikkat etmek gerekir. Ben atamalarda yüksek puana inanmıyorum 95 ile istediğin yere atanamayabilirsin. 100-99-98 alanlarla aynı yeri yazdıysan.
2012 de 71 almıştım istanbulda marmara üniv. sini yazıp tam tercih yollayacağım sırada silmiştim benim puanla olmaz diye. onun yerine küçük bir ilde kurum yazdım. ama ne oldu biliyomusun marmara üniversitesindeki kadro boş kaldı kimse tercih yapmadı. eğer yazsaydım ben atanmış olcaktım. Şans ve nasip kısmet meselesi canım.:44:
Şimdiden hayırlısı olsun hakkımızda :18:

evet ya böyle şeyler olabılıyor. Valla dev let dairesi olsunda bakmamak lazım aslında şurası burası dıye marmara unıv guzel bır kurum yerleşke bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…