Kpss ortaöğretim sınavına giricek olanlar acil bakarmısınız

sebboyyy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
1.381
5
116
İstanbul
tercih konusunda yardım edermisiniz başlığı yanlış açtım Mesela bir yerde birkaç bölüm mezunu istiyor bunlardan birinden mezun olmak tercih yapmak için yeterli dimi birde istenen sertifakalara mutlaka sahip olmak gerekiyor dimi acil yardımcı olurmusunuz arkadaşlar bir arkadaşa yardım ediyorumda tercih konusunda

Son düzenleme:
canım mesela karşısında 2001 yazıyorsa herhangi bir liseden(ortaöğretim prog.) mezun olması
veya atıyorum 2017 kodlu Ortaöğretim kurumlarının Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı ve Dallarının veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Bakımı, Okul Öncesi Eğitimi Bölümlerinin birinden mezun olmak.
yazıyorsa birinden mezun ise yetiyor....
bir de niteliklerde mesela 6225 yazıyorsa bilgisayar sertifikasını sahip olması gerekiyor

örnek olarak bu kodları verdim..karşısındaki koda göre tercih yapmalı arkadaşın

canım mesela karşısında 2001 yazıyorsa herhangi bir liseden(ortaöğretim prog.) mezun olması
veya atıyorum 2017 kodlu Ortaöğretim kurumlarının Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı ve Dallarının veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Bakımı, Okul Öncesi Eğitimi Bölümlerinin birinden mezun olmak.
yazıyorsa birinden mezun ise yetiyor....
bir de niteliklerde mesela 6225 yazıyorsa bilgisayar sertifikasını sahip olması gerekiyor

örnek olarak bu kodları verdim..karşısındaki koda göre tercih yapmalı arkadaşın
cnm ben sana şöyle örnek vereyim namık kemal üniversitesi
2017= kodlu Ortaöğretim kurumlarının Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Alanı ve Dallarının veya Çocuk Gelişimi ve Eğitimi, Çocuk Gelişimi, Çocuk Gelişimi ve Bakımı, Okul Öncesi Eğitimi Bölümlerinin birinden mezun olmak. 3120=bilgisayar programcısı mezunu olmak bilgisayar işletmeni vs mezunu olmak istiyor nitelik kodlarında o bu nitelik kodlarında bulunan bölümlerden birinden mezun olsa tercih yapabilir dimi

ama sertifika istese istenen sertifikaların hepsine sahıp olması lazım dimi

Back
X