Kpss stresi

Merhaba. Bende bu sene aynı stresi yaşadım. Alanim olmadigi icin mayıstan beri boşum:) bitki çayları tavsiye ederim melisa rezene iyi geliyor. Sabah yürüyüşleri de cok iyi oluyor. Birde artık çok yuklenmeyin sınavın ertelendigi son hafta belli oldu. yani zaten hazirliginizi yapmistiniz. Bu süre extradan geldi. Öyle düşünmek lazım. Deneme eksikler yürüyüş gezinti ohh mis bu saatten sonra. Yoksa kafayı siyiriyor insan biliyorum:KK48:

Huyum kurusun incik cincik ne varsa ezberliyorum ya cikarsa diye.ozet calissam bu kadar bunalmam ama onlar da cok eksik.

Tesekkur ederim ilginiz icin

Sanki kalbimi skiyo bisey.Allahim su agustos bi bitseydi....
o ıncık cıncıkları gec artık kaba taslak hatırlamaya calıs yuzeysel calıs
hızlı ılerle vakıt azalıyor
ayrıca germe kendınııı

rıca ederım ne demek :)

Merhaba. Bende bu sene aynı stresi yaşadım. Alanim olmadigi icin mayıstan beri boşum:) bitki çayları tavsiye ederim melisa rezene iyi geliyor. Sabah yürüyüşleri de cok iyi oluyor. Birde artık çok yuklenmeyin sınavın ertelendigi son hafta belli oldu. yani zaten hazirliginizi yapmistiniz. Bu süre extradan geldi. Öyle düşünmek lazım. Deneme eksikler yürüyüş gezinti ohh mis bu saatten sonra. Yoksa kafayı siyiriyor insan biliyorum:KK48:

Sirf deneme ve ozetle gitsem zaten bu kadar bunalmam.ama evhamli yapim burda da birakmiyo pesimi:(

Her seyi sil bastan calisiyorum.panikliyorum yetismice diye

Dunyanin sonu olmadigini anlatamiyorum kendime

En sonunda sagligimdan olucam.

Herkese iyi aksamlar.

Oabt'ye hazirlaniyorum.malum sinav uzadi ve bikkinligim katkat artti

Bu sene staj,formasyon yogun okul derslerim derken artik enerjimin son damlalari kaldi

Cok caliskan,kitaplarini seven,ders calismaya bayilan bi insanken artik kitap gormeye tahammulum kalmadi

Her sabah uyanir uyanmaz "acaba bugun hangi dersi calisam?" sorusunu sormaktan,kahvaltidan sonra kitaba gomulmekten cidden sıkıldim

Bolumum atamasi iyi bi bolum(dikab)
Ama gerek ilk sinavimin kötü gecmesi,gerek bu 6 yil hizmet zorunlulugu ve son aciklama(15bin olacakmis) iyice cikmaza soktu.gercekten rahatlamaya ihtiyacim var

13 14 ders var calis calis bitmiyo;(

Boyle vitamin olur ,yiyecek ya da bitki cayi vs bi tavsiye istiyorum sizden.

Tecrubeli arkadaslar siz bu sureci nasil atlattiniz?icimde buyuk bi sikinti var gecmiyor.
Rahatlamaya ihtiyacim var

(Lutfen aa dkab misin,o kadarcik! Puan alamayacak misin gibi yorumlari kendinize saklayin.en az 80 almak istiyorum cunku)
Ben yoğun zamanlarımda multivitamin kullanırdım
İşe yarıyor

Tecrubeli degilim ama nacizane onerilerde bulunabilirim..
Su anda hakimlik savcilik sinavina calisiyorum benim de nerden baksan 13 14 dersim var
Cok fazla acik var baya bir alim olacak!
Hadi hasatvakti biraz daha gayret et diyorum bir daha bu sans elimize gecmez senin icin de ayni durum gecerli alimlar cok olacak.
Saglimiz gencligimiz yerindeyken calismaliyiz boyle dusun o kitaplar senin kurtaricin olacak..

Sanırım ben de aralık sonundaki adli yargı sınavına gireceğim. Hatta eylulde isten ayrılmayı dusunuyorum. Görmüşken sormak istedim hangi kaynaktan, ne sekilde çalışıyorsunuz? Su donemde her gun yeni khk çıkıyorken kaynak almalı mıyım bilemedim. Kafam cok karısık.

Sanırım ben de aralık sonundaki adli yargı sınavına gireceğim. Hatta eylulde isten ayrılmayı dusunuyorum. Görmüşken sormak istedim hangi kaynaktan, ne sekilde çalışıyorsunuz? Su donemde her gun yeni khk çıkıyorken kaynak almalı mıyım bilemedim. Kafam cok karısık.
Canim ben ozel hukukta sorular uzerinden ilerliyorum sadece konulari okuldayken iyi ogrendim cunku
Soru bankasi olarak hakimim sui generis tensip aldim kamu hukukunda themisin konu anlatimlarini alicam

Canim ben ozel hukukta sorular uzerinden ilerliyorum sadece konulari okuldayken iyi ogrendim cunku
Soru bankasi olarak hakimim sui generis tensip aldim kamu hukukunda themisin konu anlatimlarini alicam

İyi calısmalar umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Yeni mezunsun sanırım bilgilerin tazedir daha. Ben de hakimlik kampı ve monopolu cok duydum onlara da bak istersen.

Bir de aklıma geldi de, hic soru tekniği ve sınav formatını bilmiyorum boyle Bi sey olur mu diye merak ettim. hani gözaltı suresi eskiden max 4 gündü, yeni ohal khksıyla 30 güne cıktı. Simdi mesela bir soru olsa hangisi yanlıştır diye. Seçeneklerden biri de "gözaltı suresi max 4 gundur" bu dogru mu olur yanlış mı? Klasik cmk mi esas almalıyız khkyı mı? Bu ve bunun gibi Bi suru sey olacak sonucta.

İyi calısmalar umarım emeklerinin karşılığını alırsın. Yeni mezunsun sanırım bilgilerin tazedir daha. Ben de hakimlik kampı ve monopolu cok duydum onlara da bak istersen.

Bir de aklıma geldi de, hic soru tekniği ve sınav formatını bilmiyorum boyle Bi sey olur mu diye merak ettim. hani gözaltı suresi eskiden max 4 gündü, yeni ohal khksıyla 30 güne cıktı. Simdi mesela bir soru olsa hangisi yanlıştır diye. Seçeneklerden biri de "gözaltı suresi max 4 gundur" bu dogru mu olur yanlış mı? Klasik cmk mi esas almalıyız khkyı mı? Bu ve bunun gibi Bi suru sey olacak sonucta.
Bu konularda facebookta bir grup var sirf oraya uye olmak icin hesap aldim kendime
Orada da net bir bilgi yok malesef..
Evet yeni mezunum siz daha once girdiniz mi bu sinava
Monopolun notlarina yetersiz diyenler var bilmiyorum.

Bu konularda facebookta bir grup var sirf oraya uye olmak icin hesap aldim kendime
Orada da net bir bilgi yok malesef..
Evet yeni mezunum siz daha once girdiniz mi bu sinava
Monopolun notlarina yetersiz diyenler var bilmiyorum.
Hic girmedim, ilk olacak. İste bu belirsizlikler kafamı cok karıştırıyor simdiden. Hayırlısı umarım guzel seyler olur hepimiz icin. Tekrar başarılar, iyi calısmalar:)

Back
X