Kpss ve Diyet ♥♥♥

aylisce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
1.306
389
163
Merhaba herkese:KK54: Benim gibi kpss'ye hazırlanıp diyet yapan arkadaşlar bana katılmak isterseniz hep beraberce zayıflayabiliriz:KK36:

Şuan tam tamına 74.2 kiloyum boyum 1.67 yaşım da 24 cük :) hedefim 60-65 arası inşallah senenin sonunda muradıma ericem:oops:

Kalori sayarak kilo vermeye çalışıyorum bahane değil ama spora pek vaktim olmuyo :( Basen bölgem çok var malesef onun için de spor yapmalıyım hep beraber olursak belki ilham gelir diye düşünüyorum ;)

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba ben varım kpss ye hazırlanıyorum diyet yapmak istiyorum çünkü bu aralar kilo aldı başını gitti. aynı zamanda çalışıyorum ve 2 küçük kızım var.

başarabilirmiyiz acaba motive olmak istiyorum..

TE="ilk_nur85, post: 38642831, member: 575345"]merhaba ben varım kpss ye hazırlanıyorum diyet yapmak istiyorum çünkü bu aralar kilo aldı başını gitti. aynı zamanda çalışıyorum ve 2 küçük kızım var.

başarabilirmiyiz acaba motive olmak istiyorum..[/QUOTE]
Bana katildigin icin cok sevindim hosgeldin :) elbette vericez ben ilk 90 kilo ile basladim gecen sene ve 75 kadar dustum ve ara verdim simdi tekrar basliyorum birbirimizi motive edip guzelce incecik olucazzzz :KK66: bebislerini Allah sana bagislasin ilknurcum :KK36:hangi bolum mezunusun ben fen bilgisi ogr. Mezunuyum:KK51: insallah bu sene atanirsakta cok guzel olur incecik atamis fistik gibi oluruz gerci yine oyleyiz de:KK36:

Son düzenleyen: Moderatör:
İyi aksamlar bugunluk kalorim 519 birazdan yatagimda basen hareketleri yapicam insallah:KK49:
Bu arada herkesin mevlut kandili mubarek olsun:KK36::KK36:

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

selam kızlar. kpss' ye çalışmıyorum yani en azından şimdilik ama ortak amacımız aynı: kilo vermek. yarından itibaren diyete başlıyorum. 163 boyum var. 82 kiloyum. uzak hedefim 57 ama haftalık minik hedefler koydum kendime. ilk zamanlar 1,5 kilo daha sonra 1 kilo gibi... her hafta pazartesi tartılıp hedefime ulaşıp ulaşmadığımı göreceğim. bunun yanı sıra evde pilates yapacağım.

[QUOTKPSS tinPeri10, post: 38642271, member: 501902"]Merhaba herkese:KK54: Benim gibi kpss'ye hazırlanıp diyet yapan arkadaşlar bana katılmak isterseniz hep beraberce zayıflayabiliriz:KK36:

Şuan tam tamına 74.2 kiloyum boyum 1.67 yaşım da 24 cük :) hedefim 60-65 arası inşallah senenin sonunda muradıma ericem:oops:

Kalori sayarak kilo vermeye çalışıyorum bahane değil ama spora pek vaktim olmuyo :KK43: Basen bölgem çok var malesef onun için de spor yapmalıyım hep beraber olursak belki ilham gelir diye düşünüyorum :KK66:
[/QUOTE]
Canm kpss ye hazirlaniyorum ve bu ara cok kilo aldim boyum 165 kilo 58 fakat basen bolgem ozellik cok fazla gecen yil.bu zamanlat 53 kiloydum ne ara bu kadar kilo aldim ben tekrar 53 lere dusmem lazim sizinle motive olark zayiflayalim kizlar ;)

Canim kpssye hazirlaniyorum ve bu ara çok kilo aldim yas 25 boy 165 kilo 58 basenlerim.olduğu iiçin bu kilo fazla gecen sene bu zamanlar 53 kiloydum tekrar o kiloya dusmem lazim bugün itibari ile diyetime basladm motive olarak birlikte zayflayalm kizlar :)

Back
X