Kpss ve yaşın geçiyor muhabbeti

Kafanfilm000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2016
676
529
103
Merhaba kk,

25 yaşındayım. Üniden 4 sene önce mezun oldum ama maddiyattan dolayı çalışmak zorunda kaldım. Bu sene sırf kpss 'ye iyi çalışmak için işi bıraktım.Karsima çıkanları hep kpss için reddettim. Şans verdiklerimle de bir şekilde olmadı.

Sorun şu ki en yakınlarım bile bana evde kaldın imalarında bulunuyor. Teyzem bile... 2 kızını nişanladı ama onlar okumadılar. Ben buna bir şey diyemem herkes kendi hayatından sorumludur. Teyzem yasin geçiyor deyince bütün enerjimi düşürdü. Ister istemez motivasyonunu da düşürdü. Benim çocukluk hayalimdir, bir öğretmen olup kendi ayaklarımın üstünde durmak... Bu şekilde baskı görünce kendimi çok kötü hissediyorum. Ben o kadar yıl boşuna mı okudum diyorum. (

Dertlesip paylaşmak istedim. Bununla nasıl başa çıkabilirim? Yorumlarinuz icin simdiden hepinize teşekkür ederim.

Yaşınız oldukça genç daha, kpssye çalışıp atanmanız, eğer atanamam diyorsanız evlenin diycem artık:))

bu laflara kulak tika. Kendi ayaklarin uzerinde durman guzel bi isin olmasi bi koca bulmandan daha onemli. Ayrica bdv yi takip ediyosan kadinlar kocalarindan neler cekiyo okuyosundur. İyi bi isin olunca kimseye katlanmak zorunda kalmazsin. Hem de herkes tarafindan saygi gorursun.

Nedense bu yasin geciyor evde kaldin diyenlerin de ya kendileri okumamis oluyor ya da cocuklari. Sektir etsene. Bunlar hep kiskanclik. Sana laf yetistirecegine cocuklarini okutsaydi teyzen. Sanki cocuklarinin omur boyu mutluluklari garantiymis gibi gelmis bir de sana dir dir mi yapiyor? Bosver ya. Sen calismana bak. Meslegin olunca herseyin olur. Evlenince neyin oluyor? Sadece bir kocan. O da bir moka yaramiyor. Bu laf soyleyenlerin cevabini ver ki bir daha dir dir etmesinler.

Son düzenleme:
Amaaan ağzı olan konuşuyor.Evde kalmak nedir ya? İstediğin yaşta evlenirsin.40 yaşında evlensen ne olacak? Hiç kafanı takma sınava çalış yaşının geçtiği falan yok aksine atanırsan daha iyi insanlar kısmet olur

Arkadaşım geldi aklıma. Onun teyzesi de kendi kızı liseden mezun olur olmaz çeyiz hazırlayıp, 2 yıl sonra mı ne evlendiği için 26 yaşındaki arkadaşımı evde kaldı zannediyor. Neden çünkü biz kadınlar mümkünse üniversite bile okumayıp, kendimizi geliştirmeyip hemen evlenmeli ve 9 ay sonra doğurmalıyız.

dersine çok çalışıp hemencecik atanarak verebilirsin onların cevabını. İnan en doğrusunu yapıyorsun evlendikten sonra her şey daha zor oluyor.

25 te evde mi kalınır ya. Zaten 25 inden önce evlenen insan sayısı artık o kadar az ki. Herkes evde kalıyor o zaman.

23 yaşındayım, ne doğru düzgün işim var ne param. 25 ten önce evlilik görünmüyor. Yaşıtım olan ve benden 1 2 yaş büyük onlarca arkadaşım var. Hiç biri evli değil. Teyzeniz moral bozmak istemiş bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…