- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Erkenden kaynana olmuş daha n'olsun? Level atlamış bi andaBizim ülkede cahillikten ölünse ne güzel norveç kadar falan kalırız
Kendi evlenmişte nolmus acaba o teyzen
Ya Allah aşkına evlenenlerin başı göğemi eriyor anlamadım bu kadar evlilik ten dert yaniyolar aldatmadir bosanmadir aldı başını gidiyor hala evde kaldın muhabbeti.su cahillik başa bela.ben 30 yaşındayım evli değilim ama bu sene kpss ye gircem çokta mutluyum takma kafaya sen sınavına odaklann onlarda kocalariyla mutlu olsunlar!!
32 yaşındayım
Çocukla kpss hazırlanıyorum
Şimdiki aklım olsa atanmadan evlenmezdim
Kpss e kalmış 4 ay, kaftan bunlara yorma ders çalış bence
Benim çevrem sağ olsun beni erkenden yaslandirdilarKız 25 te evde mi kalınırmış? Ben o yaşlarda ne biçim geziyordum
25 te evde mi kalınır ya. Zaten 25 inden önce evlenen insan sayısı artık o kadar az ki. Herkes evde kalıyor o zaman.
23 yaşındayım, ne doğru düzgün işim var ne param. 25 ten önce evlilik görünmüyor. Yaşıtım olan ve benden 1 2 yaş büyük onlarca arkadaşım var. Hiç biri evli değil. Teyzeniz moral bozmak istemiş bence.
Ne guzel darisa basima insallahYaşınız gayet genç millet 35 yaşında çoluğa çocuğa karışıp atanıyor, ben de 26 yaşımda atandım bu arada..
Erkenden kaynana olmuş daha n'olsun? Level atlamış bi anda
Çoh özendim şu an. Türkiye çok nadir kadının sahip olabileceği özellikler bunlarMaşallah ozenilmeyecek gibi değil
Merhaba kk,
25 yaşındayım. Üniden 4 sene önce mezun oldum ama maddiyattan dolayı çalışmak zorunda kaldım. Bu sene sırf kpss 'ye iyi çalışmak için işi bıraktım.Karsima çıkanları hep kpss için reddettim. Şans verdiklerimle de bir şekilde olmadı.
Sorun şu ki en yakınlarım bile bana evde kaldın imalarında bulunuyor. Teyzem bile... 2 kızını nişanladı ama onlar okumadılar. Ben buna bir şey diyemem herkes kendi hayatından sorumludur. Teyzem yasin geçiyor deyince bütün enerjimi düşürdü. Ister istemez motivasyonunu da düşürdü. Benim çocukluk hayalimdir, bir öğretmen olup kendi ayaklarımın üstünde durmak... Bu şekilde baskı görünce kendimi çok kötü hissediyorum. Ben o kadar yıl boşuna mı okudum diyorum.(
Dertlesip paylaşmak istedim. Bununla nasıl başa çıkabilirim? Yorumlarinuz icin simdiden hepinize teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?