Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şu dakikadan sonra piyasadaki saçma sapan yayınları çözme özellikle facebookta falan paylaşılanlardan uzak dur. çıkmış soruları bitir güzelce. cep kitaplarından da konuları okuyabilirsin. güncele de göz at ama güncel tamamen şans işi. o 6 soruyu yapamıycam diye hesapla yaparsan extra puan gelir.
Canım vallahi daha öncede girdim ama şu an resmen her şeyi yapasım var. Hiç bir şey yetişmeyecek gibi. O kadar çalıştım ama hiç bilgim yok gibi.
Yani kelin merhemi olsa önce kendine sürermiş diyerek geçmek istiyorum ben :18:
puanını nasıl hesaplıyorsun? standart sapmalar da olacak sınavda.
ve bölümün nedir yani kaç paun seni kurtarır?
Ben cok sukur devletteyim darisi hepinizin basina..ustelik bnm en az 93 almam gerekiyordu ustumdeki baskiyi siz dusunun..
Ben son iki hafta gunde 2 deneme arti kendi cikardigim notlarin tekrari seklinde gecirmistim...son bikac gunde bi turlu aklimda tutamadigim bikac seyi ezberlemistim mecburen...yanliz yaniltici olmasin sunu da belirteyim ben sadece son 2 ay calisabildigim icin son gune kadar cok cok yogun calistim..siz duzenli calistiysaniz son gunler hafif bir tekrar bile yeter bence..
İyi sanslar sinavda
Ben cok sukur devletteyim darisi hepinizin basina..ustelik bnm en az 93 almam gerekiyordu ustumdeki baskiyi siz dusunun..
Ben son iki hafta gunde 2 deneme arti kendi cikardigim notlarin tekrari seklinde gecirmistim...son bikac gunde bi turlu aklimda tutamadigim bikac seyi ezberlemistim mecburen...yanliz yaniltici olmasin sunu da belirteyim ben sadece son 2 ay calisabildigim icin son gune kadar cok cok yogun calistim..siz duzenli calistiysaniz son gunler hafif bir tekrar bile yeter bence..
İyi sanslar sinavda
Nasıl çalıştn peki. Bende hic çalışmadm da halaBide çalışıyorum ben zor oluyo yani
benım 94 faln almm gerekıyor muhendısım saolun
Anlatirim isterseniz tabii ama ben son iki ay calistim su anda birbucuk hafta kaldi bu kadarcik zamanda size faydasi olur mu bilemedim..temeliniz iyiyse yaparsiniz ama kpss cok zor bir sinav degil..ozel mesaj atiyorum size..
Bu arada ben de ders calisirken ayni zamanda ise gidiyordum arti cocugum vardi
kızlar cok az kaldı gırecekler daha önce gırmıs olanlar son 2 hafta nasıl değerlendırılmelı deneme mı tekrar mı guncellerı nasıl yapıosunuz paylaşın lütfen