• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kpss

Larensa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2012
1.395
707
248
kızlar cok az kaldı gırecekler daha önce gırmıs olanlar son 2 hafta nasıl değerlendırılmelı deneme mı tekrar mı guncellerı nasıl yapıosunuz paylaşın lütfen

şu dakikadan sonra piyasadaki saçma sapan yayınları çözme özellikle facebookta falan paylaşılanlardan uzak dur. çıkmış soruları bitir güzelce. cep kitaplarından da konuları okuyabilirsin. güncele de göz at ama güncel tamamen şans işi. o 6 soruyu yapamıycam diye hesapla yaparsan extra puan gelir.

Canım vallahi daha öncede girdim ama şu an resmen her şeyi yapasım var. Hiç bir şey yetişmeyecek gibi. O kadar çalıştım ama hiç bilgim yok gibi.
Yani kelin merhemi olsa önce kendine sürermiş diyerek geçmek istiyorum ben :18:

şu dakikadan sonra piyasadaki saçma sapan yayınları çözme özellikle facebookta falan paylaşılanlardan uzak dur. çıkmış soruları bitir güzelce. cep kitaplarından da konuları okuyabilirsin. güncele de göz at ama güncel tamamen şans işi. o 6 soruyu yapamıycam diye hesapla yaparsan extra puan gelir.

ya evet ben deneme cozuorum gunde 1 tane 90 falan alıorum suan ama sankı yapamıcam

Canım vallahi daha öncede girdim ama şu an resmen her şeyi yapasım var. Hiç bir şey yetişmeyecek gibi. O kadar çalıştım ama hiç bilgim yok gibi.
Yani kelin merhemi olsa önce kendine sürermiş diyerek geçmek istiyorum ben :18:

aynen benımde cnm ya sankı hıcbısey bılmıorum gıbı ya bana 6 ay daha versınler strese razıyım

puanını nasıl hesaplıyorsun? standart sapmalar da olacak sınavda.
ve bölümün nedir yani kaç paun seni kurtarır?

Aynen bende en azından bir iki ayımız daha olsaydı diye düşünüyorum ama malesef :5:
Senin bölümün ne? Benim bi 85 civarlarında almam şart ama olur mu artık bakıcam birazda şans kpss

Ben çalışmadım daha hic azar azar bakmaya başladım. Benim sorunum tarih ve vatandaşlk. Hemsireyim bu arada. Napicam bilmiyorum

Ben cok sukur devletteyim darisi hepinizin basina..ustelik bnm en az 93 almam gerekiyordu ustumdeki baskiyi siz dusunun..

Ben son iki hafta gunde 2 deneme arti kendi cikardigim notlarin tekrari seklinde gecirmistim...son bikac gunde bi turlu aklimda tutamadigim bikac seyi ezberlemistim mecburen...yanliz yaniltici olmasin sunu da belirteyim ben sadece son 2 ay calisabildigim icin son gune kadar cok cok yogun calistim..siz duzenli calistiysaniz son gunler hafif bir tekrar bile yeter bence..

İyi sanslar sinavda

Ben cok sukur devletteyim darisi hepinizin basina..ustelik bnm en az 93 almam gerekiyordu ustumdeki baskiyi siz dusunun..

Ben son iki hafta gunde 2 deneme arti kendi cikardigim notlarin tekrari seklinde gecirmistim...son bikac gunde bi turlu aklimda tutamadigim bikac seyi ezberlemistim mecburen...yanliz yaniltici olmasin sunu da belirteyim ben sadece son 2 ay calisabildigim icin son gune kadar cok cok yogun calistim..siz duzenli calistiysaniz son gunler hafif bir tekrar bile yeter bence..

İyi sanslar sinavda

Nasıl çalıştn peki. Bende hic çalışmadm da hala :-) Bide çalışıyorum ben zor oluyo yani

İyi sanslar sinavda

benım 94 faln almm gerekıyor muhendısım saolun

Nasıl çalıştn peki. Bende hic çalışmadm da hala :-) Bide çalışıyorum ben zor oluyo yani

Anlatirim isterseniz tabii ama ben son iki ay calistim su anda birbucuk hafta kaldi bu kadarcik zamanda size faydasi olur mu bilemedim..temeliniz iyiyse yaparsiniz ama kpss cok zor bir sinav degil..ozel mesaj atiyorum size..

Bu arada ben de ders calisirken ayni zamanda ise gidiyordum arti cocugum vardi

benım 94 faln almm gerekıyor muhendısım saolun

Meslektasmisiz..rahat olun siz kesin alisiniz o puani zatem matematikten soru kacirmazsiniz..digerlerinide calistiysaniz yaparsiniz..umarim gonlunuze gore bi kuruma yerlesirsiniz

Anlatirim isterseniz tabii ama ben son iki ay calistim su anda birbucuk hafta kaldi bu kadarcik zamanda size faydasi olur mu bilemedim..temeliniz iyiyse yaparsiniz ama kpss cok zor bir sinav degil..ozel mesaj atiyorum size..

Bu arada ben de ders calisirken ayni zamanda ise gidiyordum arti cocugum vardi

Ben ortaöğretim olarak gircem zaten eylülde yani. Bekliyorum mesajınizi

Ben son bir buçuk ay çalışarak kazandım cok şükür devletteyim şimdi. Matematigim iyiydi, sayisalci olduğum ve cografyadam cok anlamadigim icin ustun körü Coğrafya okudum. Ben vatandaşlık ve tarihten çıkardığım notları bol bol okuyup günde 2 deneme çözdüm. Benim teknigim buydu umarım sınavınz iyi geçer:29:

kızlar cok az kaldı gırecekler daha önce gırmıs olanlar son 2 hafta nasıl değerlendırılmelı deneme mı tekrar mı guncellerı nasıl yapıosunuz paylaşın lütfen

ben de sosyal bilgiler öğretmenliğinden gireceğim sınava ve alan belası var başımda. elim ayağıma dolandı iyice. ben ağırlıklı olarak tarih bakıyorum. bence de sadece çıkmış sorulara bak. dershanelerin ve yayınların soruları çok alakasız oluyor ve moral bozuyor bazen. ben genelde tekrar yapıyorum son günlerde aklımda daha iyi kalır diye. sanırım her yiğidin yoğurt yiyişi farklı:) sınava girecek herkese başarılar... :34:

Ben hem gk gy hem egitim bilimleri hem de ozel alan bilgisine girecegim.Formasyon belirsizligi yuzunden dersaneye yazilamadim.Sonra uc ay icinde apar topar verdiler.Bir ay oncesinde basladim calismaya ama anca tarih bakabildim sadece konu anlatimi azicikda ozel alan bilgisinden ozet gibi biseyler cikardim.Ana hatlarini o da.Tabi yazdigim ozeti de unuttum.Besinden sonra yirmisine kadar o ozetleri okuyup cozebildigim kadar tes cozucem.Acikcasi ilk bolumden ne yaparim bilmiyorum.Bi ara vatandaslik da bakmam lazim.Of off sansa kaldi yani.Hepimiz icin hayirlisi. :(

Ya bi de bu sene kpss b grubu yerlestirmeleri de olacak.Lisans tan duz memurluk icin en az kac almali acaba? Universiteler ve belediyeler digerlerine gore daha dusuk puanla aliyomus sanirim :^

Alandan gireceğim bende
Günde gk gy'ten bir tane alandan bir tane olmak üzere 2 deneme çözüyorum
Artı 3 konu tekrar ediyorum aynı anda aşırı yükleniyorum yani ben :31:
Geçen sene son anları boşlamanın acısını çıkarıyorum resmen sonradan pişman olmaktansa 2 hafta dişini sıkmak mantıklı geliyor .

ahanda ben de müzdaribim,

105 neti görebildim sadece denemelerde ama 83 e düşebiliyorum :(

Back
X