Doğuma Hazırlık kraft twist rlx

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ssedoshh

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2010
2.678
2
116
İstanbul
kızlar ben kraftın twist rlx modelini çok beğeniyorum.

$Kraft-Twist-Rlx-Travel-Sistem-Be_225193_3.webp$Kraft-Twist-RLX-Travel-Sistem-Bebek-Arabasi-5712.webp

işte bu araba:52:

acaba kullanan varsa yorum alabilir miyim?:44::44::52::52::55::55:

yenidoğan için uygunluğu,manevra yeteneği ve ağırlığı konusunda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim fıstıklar:46::16:

Son düzenleme:
bende bu modeli almayı düşünüyorum
test etim agırlık bana göre normal
yeni dogana uygun zaten travel sistem
manevrası falan herseyi bence iyi

bende bu modeli almayı düşünüyorum
test etim agırlık bana göre normal
yeni dogana uygun zaten travel sistem
manevrası falan herseyi bence iyi

sağol canım ben kendim bizzat test etmedim,bir arkadaşımda senin söylediklerini söyledi,o incelemiş.daha fazla olumlu yanıt alırsam bu arabada karar kılacağım sanırım:34:

ben de dün baktım modellere beğendiğim modeller çok pahalı... bu model kafama yattı gibi ama kullanıcı yorumu hiç göremedim...kararsız kaldım

ben bu arabanın iadesinin çok olduğunu biliyorum o kendi etrafında dönen yeri kırılıyormuş ve sağlam değilmiş pek onun dışında araba çok güzel görünüm vs bnde çok düşündüm gerçi sonunda chicco trio enjoy aldm

ben de dün baktım modellere beğendiğim modeller çok pahalı... bu model kafama yattı gibi ama kullanıcı yorumu hiç göremedim...kararsız kaldım

evet bende nette hiç kullanıcı yorumu göremedim canım.
twistin eski modelleri hakkında yorumlar var :50:

ben bu arabanın iadesinin çok olduğunu biliyorum o kendi etrafında dönen yeri kırılıyormuş ve sağlam değilmiş pek onun dışında araba çok güzel görünüm vs bnde çok düşündüm gerçi sonunda chicco trio enjoy aldm

etrafında dönen yeri derken tatlım,üstten araba sürülürken tutulan yeri mi acaba? niye kırılıyormuş ki plastiğimi sağlam değil acaba?
:44:

evet bende nette hiç kullanıcı yorumu göremedim canım.
twistin eski modelleri hakkında yorumlar var :50:

etrafında dönen yeri derken tatlım,üstten araba sürülürken tutulan yeri mi acaba? niye kırılıyormuş ki plastiğimi sağlam değil acaba?
:44:

bu araba kendi etrafında dönebiliyorya o mekanizması sağlam değilmiş ve çok iade alınıyormuş bu yüzden

Merhaba,

Biz de bu arabayı almayı düşünüyoruz. Mağazada da baktık ve hoşumuza gitti. Hatta kasada bu arabadan kullanan bir baba vardı. Ona sorduğumuzda da çok tavsiye etti ve memnun olduğunu söyledi. Portbebe olabilmesi harika bir özellik. Biz gezmeyi seven bir aile olduğumuz için ayak örtüsünün olması, dolayısıyla rüzgar geçmeden sıcacık içeride durabilmesi çok önemli. Ayak örtüsü olmadan sadece kalın battaniye koysak bunun çok işe yarayacağına inanmıyorum. Tentesi güzelce kapanıyor, tepede penceresi var.

Çocuğun oturaktan kayma sorunu ya da kumaşın yetersiz kalitede olmasından yakınanlar acaba battaniye gibi bir şey koymayı denediler mi? Her çocuğun ihtiyacı farklı olduğu için, alırsam ve gerekirse ben öyle yapmayı düşünüyorum.Kapanınca biraz yer kaplıyor. Bunun için gidip tekrar bakacağım. Gerçi baston arabalar bile kapanınca çok da az yer kaplamıyor...

İnternette gezerken bulduğum birkaç annenin yorumunu aşağıda paylaşıyorum. Bunu okuyan mesaj sahipleri için bir sorun olmayacağını ve bir anneye yardımcı olmak niyetiyle mesajlarını paylaştığımı anlayacaklarını umarım.

Yorumlar:

biz kullandık ve çok memmnun kaldık :))))))))) oğlum mayıs ayında doğdu. havalar güzeldi.biz aylarca oturak kısmını portbebe haline getirerek içinde yatırdıkve boll bol gezdik. tatilde biz güneşlenirken, oğlumuz içinde uyudu güneşlendi. 2,5 aylıkken taşındık.ben odaları yerleştirirken arabasını beşik gibi kullanıp evin odalarında gezdirdim.güneşli ve rüzgarlı havalarda çift yönlü olduğu için, yönünü değiştirebildim.( bence bu özellik çok çok çok önemli.) taşınmadan önceki evimizde apartmanın asansörü bebek arabasıyla aşağıya inmek için müsaitti.ayrıca apartman kapısından rahatça bebek arabasıyla çıkabiliyorduk. şimdi apartman girişimiz asansöre ulaşana kadar basamaklarla dolu olduğu için yalnızken arabayı kullanamıyorum malesef. bu yüzden chicco'dan baston araba aldık :(((((((((((((((((
bence araba seçerçen arabanızın bagajının büyüklüğü, yaşadığınız ev, yaşayacağınız şehir, hatta bebeğinizin doğacağı aya göre karar vermelisiniz. (oğlum kışın doğsaydı,belkide o kadar dışarı çıkmayacaktık ve portbebe özelliğine o kadar ihtiyaç duymayacaktık.)

geçen sene bende bu zamanlar 26 haftalık hamileydim :)) kraft twist kullanıyoruz biz. bir çok özelliği bi arada bulundurduğu için memunum. çok sağlam bir araba. dışarıda rüzgarın esme yönüne göre, güneşe göre değiştirebiliyorum yönünü. ben ilk zamanlar araba koltuğunu tekerleklere takarak kullandım. öylede çok kolay oluyor. ama port bebe daha rahat tabi. yalnız tek olumsuz yönü tekerlekleri ve oturma kısmı olmak üzere 2 parça olduğu için, bol merdivenli de bir evde oturuyorsanız tek başınıza bebekle dışarı çıkmak zor oluyor. birinin yardım etmesi gerekiyor.

Oturur vaziyette kullanımı çok rahat. Bence en rahatı bu hatta. Yatar pozisyonuda çok güzel tatillerde oğlum içinde uyudu. Fakat biz ana kucağını hiç kullanamadık. Bebek içinden hep kaydı. Dolayısıyla araba koltugu olarakda kullanamadık çok kısa surede araba koltugu almak zorunda kaldık. Birde gerçekten ağır bir araba. Bebeğin rahatlığı derseniz bu arabayı alın, bizim rahatlığımız derseniz bu arabayı almayın. Çok pratik değil. Benim en çok hoşuma giden yönü sapını uzatabiliyorsunuz. Benim ve eşimin boyu uzun standart arabaları kullanırken ıkı buklum oluyorduk. Bu arabayı seçmemızdekı en buyuk etkenlerden biride budur :)

Merhaba,

Biz de bu arabayı almayı düşünüyoruz. Mağazada da baktık ve hoşumuza gitti. Hatta kasada bu arabadan kullanan bir baba vardı. Ona sorduğumuzda da çok tavsiye etti ve memnun olduğunu söyledi. Portbebe olabilmesi harika bir özellik. Biz gezmeyi seven bir aile olduğumuz için ayak örtüsünün olması, dolayısıyla rüzgar geçmeden sıcacık içeride durabilmesi çok önemli. Ayak örtüsü olmadan sadece kalın battaniye koysak bunun çok işe yarayacağına inanmıyorum. Tentesi güzelce kapanıyor, tepede penceresi var.

Çocuğun oturaktan kayma sorunu ya da kumaşın yetersiz kalitede olmasından yakınanlar acaba battaniye gibi bir şey koymayı denediler mi? Her çocuğun ihtiyacı farklı olduğu için, alırsam ve gerekirse ben öyle yapmayı düşünüyorum.Kapanınca biraz yer kaplıyor. Bunun için gidip tekrar bakacağım. Gerçi baston arabalar bile kapanınca çok da az yer kaplamıyor...

İnternette gezerken bulduğum birkaç annenin yorumunu aşağıda paylaşıyorum. Bunu okuyan mesaj sahipleri için bir sorun olmayacağını ve bir anneye yardımcı olmak niyetiyle mesajlarını paylaştığımı anlayacaklarını umarım.

Yorumlar:

biz kullandık ve çok memmnun kaldık :))))))))) oğlum mayıs ayında doğdu. havalar güzeldi.biz aylarca oturak kısmını portbebe haline getirerek içinde yatırdıkve boll bol gezdik. tatilde biz güneşlenirken, oğlumuz içinde uyudu güneşlendi. 2,5 aylıkken taşındık.ben odaları yerleştirirken arabasını beşik gibi kullanıp evin odalarında gezdirdim.güneşli ve rüzgarlı havalarda çift yönlü olduğu için, yönünü değiştirebildim.( bence bu özellik çok çok çok önemli.) taşınmadan önceki evimizde apartmanın asansörü bebek arabasıyla aşağıya inmek için müsaitti.ayrıca apartman kapısından rahatça bebek arabasıyla çıkabiliyorduk. şimdi apartman girişimiz asansöre ulaşana kadar basamaklarla dolu olduğu için yalnızken arabayı kullanamıyorum malesef. bu yüzden chicco'dan baston araba aldık :(((((((((((((((((
bence araba seçerçen arabanızın bagajının büyüklüğü, yaşadığınız ev, yaşayacağınız şehir, hatta bebeğinizin doğacağı aya göre karar vermelisiniz. (oğlum kışın doğsaydı,belkide o kadar dışarı çıkmayacaktık ve portbebe özelliğine o kadar ihtiyaç duymayacaktık.)

geçen sene bende bu zamanlar 26 haftalık hamileydim :)) kraft twist kullanıyoruz biz. bir çok özelliği bi arada bulundurduğu için memunum. çok sağlam bir araba. dışarıda rüzgarın esme yönüne göre, güneşe göre değiştirebiliyorum yönünü. ben ilk zamanlar araba koltuğunu tekerleklere takarak kullandım. öylede çok kolay oluyor. ama port bebe daha rahat tabi. yalnız tek olumsuz yönü tekerlekleri ve oturma kısmı olmak üzere 2 parça olduğu için, bol merdivenli de bir evde oturuyorsanız tek başınıza bebekle dışarı çıkmak zor oluyor. birinin yardım etmesi gerekiyor.

Oturur vaziyette kullanımı çok rahat. Bence en rahatı bu hatta. Yatar pozisyonuda çok güzel tatillerde oğlum içinde uyudu. Fakat biz ana kucağını hiç kullanamadık. Bebek içinden hep kaydı. Dolayısıyla araba koltugu olarakda kullanamadık çok kısa surede araba koltugu almak zorunda kaldık. Birde gerçekten ağır bir araba. Bebeğin rahatlığı derseniz bu arabayı alın, bizim rahatlığımız derseniz bu arabayı almayın. Çok pratik değil. Benim en çok hoşuma giden yönü sapını uzatabiliyorsunuz. Benim ve eşimin boyu uzun standart arabaları kullanırken ıkı buklum oluyorduk. Bu arabayı seçmemızdekı en buyuk etkenlerden biride budur :)

arkadaşlar benim kızım 2012 temmuzda doğdu, biz doğduğundan beri kullanıyoruz bu arabayı.Başka bi yerde kaldığımız zaman beşik olarak bile kullandık.hatta çoğu zaman yaptığımız en iyi şeyin bu arabayı almak olduğunu düşündük.biz açma ve kapamada sorun yaşıyoruz ama kapandığı zaman çok yer kaplamıyor, sürekli arabada durursa zaten sorun yok.Pusetinin çok kullanışlı olduğunu söyleyemem ama kızım genelde içinde rahat etti.ayrıca duruşu çok hoş, sürüşü de rahat.çok gezen bi yerlerde kalmak zorunda olan birileriyseniz kesinlıikle çok kullanışlı bi araba içine hem puset hem de araba için satılan terletmeyen kumaşlardan ince minderler satılıyor onlarla kullanırsanız rahat edersiniz.

Kızlar bende düşündüm bu arabayı fakat şikayetvar sitesine girip bakın herkes aşırı derecede şikayetçi. Dayanıklı değilmiş ve sürekli biyerleri kırılıyormuş. Ayrıca garanti sürecinde kraft yetkililerinin ilgisizliginden çok şikayetçi insanlar. Tavsiyem bir ürün almadan önce mutla onunla ilgili şikayetleri okuyun

merhaba kızlar biz de karaftı almayı düşünen ama kararsız olanlardanız :)

Kullanlar daha çok yorum yaparsa bizler de ona gore daha rahat karar veririz.

merhaba kızlar biz de karaftı almayı düşünen ama kararsız olanlardanız :)

Kullanlar daha çok yorum yaparsa bizler de ona gore daha rahat karar veririz.

canım merhaba :)

bizde kraft twist rlx modelini kullanıyoruz. bazı arkadaşlar olumsuz şeyler yazmışlar ama ben tam tersi bu üründen çok memmun kaldım. ürünleri kötülemeden önce kullanım şeklimize bi bakmamız gerekiyor sanırım. ürün ne kadar kaliteli olursa olsun biz ürünü hor kullanırsak ürün tabikide çabuk yıpranıp kullanım ömrünü azalacaktır.

neyse ürün hakkında biraz bilgi vereyim...

araba kendi etrafında 360 derece dönebiliyor. özellikle parklarda benim çok işime yarıyor bu özelliği her yana çevirebiliyorum. sırt bölgesi çok fazla poziyonda ayarlanabiliyor çocuk istediği gibi oturabiliyor ya da yatabiliyor. ayrıca travel sistem bir bebek arabası biz arabada hala twistin oto koltuğunu kullanıyoruz. arabayı katlamak ve taşımak benim için çok kolay tek başıma açıp kapatabiliyorum.

düzgün bir bebek arabası almak istiyorsanız eğer kraftı tavsiye ederim arkadaşlar. fiyatına göre bence çok iyi bir ürün aynı özellikteki ürünler dünya paraya satılıyor ne gerek var parayı çöpe atmaya...

merhaba.
begüme katılıyorum her ürün bizim kullanım şeklimize göre değişiyor. bizde kraft twist rlxi kullanıyoruz. şu ana kadar herhangi bir sorun sıkıntı yaşamadık bence gayet kullanışlı bir ürün sürmesi kolay katlaması taşıması kolay...

çocuk içinde kaymıyor. oturma pozisyonunu koruyor. kraft ithal gelen bir ürün ve üzerlerinde EN 1888 belgesine sahip ürünler bunlar.

ben kullandım tavsiye ediyorum arkadaşlar gerçekten paranız boşa gitmiyor verdiğiniz paranın karşılığını arabada görüyorsunuz..

Teşekkür ederim kızlar.
Benim bu arabadaki endişelerim şunlar:
1- Diğer arabalara göre biraz ağır.Bu anne için olumsuzluk oluşturuyor mu? Çocuk içindeyken azcık daha ağırlaşıyor.

2- apartman girişi merdivenli. asansöre ulaşmak için merdivenleri aşmamız gerek :) bunun için bebeği kucağına alıp arabayı merdivenden tek elle cıkartabilir miyim ya da katlayabilir miyim?

3- Minibüslere rahat binebilir miyim?

4- Pek kibar görünüşlü değil. biraz heybetli duruyor. alışverişe güvenle çıkabilir miyim.

5- Arabada katlandığında çok yer kaplıyor mu. bir de port bebe kısmı katlanınca elinde kalıyor bu sorun oluşturuyor mu?

:) Çok soru sordum değil mi?

:)

ağırlığı var,hatta çoğu kişiye hantal bir araba.ama ben bu arabanın peşinden koştum resmen daha doğuma 5 ay varken aldım.rüzgarın yönüne göre değiştirebilmen muhteşem bir özellik bana göre.arka şişme tekerler tam bizim yollara göre.anakucağı aparatının çıkması bebek içinde uyurken ,arabaya veya eve girişinde bebeği uyandırmıyorsun.ağırlık var,ama baston puşetlerle karşılaştırınca.alt kısmı biraz fazla yer kaplıyor.ama sağlamlık önemli bnece .ben alırken en az 3,5 seneyi gözden çıkardım çünkü.antalya da minibüs ve otobüslere binmem zor olmadı.diğerleri gibi ya çocuğu içinden çıkarmam gerekliydi,yada koca arabayı sığdırmaya çalış.hop katla,tak koluna bin arabaya.tek başına zor olabiliyor belki ama ,ianan insanlarda çok yardımcı.ben kucağıma ,yada yanıma altım anakucağı kısmını hep.hatta uçakta bile içinden çıkmadan yan koltuğa paşa paşa kurulduk.benim cnm bir üst modelinde rlx te kaldı sebebi sadece anakucağında olan örtüsü :)))onada çözüm buldum.rahatım yani,karmakarışık anlattım galiba.sormak istediklerin olursa seve seve cevaplarım.

he bide geçen gün benzinciye çektik arabamızı ,lastiklerimize hava bastık.bu da işin eğlenceli tarafı :)))

cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. halen araştırıyoruz. çok zormus bebek arabası almak :)

cevap veren tüm arkadaşlara teşekkür ederim. halen araştırıyoruz. çok zormus bebek arabası almak :)

bizde zamanında çok süre araştırdık avantajları dezavantajlarına baktık hep sonunda kraft twsit rlx aldık çok memmun kaldım üründen. bana göre hantall değil araba sürmekde katlamakda taşımakda kolay bence...
bebek uyuduğu zaman onu hiç rahatsız etmeden koltuğu alıp eve girebiliyorsunuz evet bu çok iyi bir özellik.
360 derece dönmeside çok iyi bence..

iyiki almışım diyebilceğim ilk 3 ürün arasında yeralıyor kraft twist. almayı düşünen arkadaşlarada öneririm.

Şimdi bu kraft in twist air i var. Biz bunu aldık. Eski twistten çok şikayet geldiğini bende duydum. Inşallah bunda bir sıkıntı yaşamayız

Back
X