Doğuma Hazırlık kraliçemiz ece'nin cicileri...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

educa

cookieciğimin pabucu dama
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
109
1
96
47
Balıkesir
biz de yavaş yavaş tamamlıyoruz cicilerimizi paylaşmak istedim...:nazar:

Eklentiler

• $Fotoğraf160.webp
    $Fotoğraf160.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 103
  • $Fotoğraf164.webp
    $Fotoğraf164.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 127
  • $Fotoğraf173.webp
    $Fotoğraf173.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 165
  • $Fotoğraf183.webp
    $Fotoğraf183.webp
    39,5 KB · Görüntüleme: 103
  • $DSC00571.webp
    $DSC00571.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 102
bunlar da diğerleri...33. haftadayız, yıkama ve ütüleme işleri devam ediyor...o minik şeyleri ütülemenin zevki bambaşkaymış....

Eklentiler

• $DSC00575.webp
    $DSC00575.webp
    25,3 KB · Görüntüleme: 79
  • $DSC00580.webp
    $DSC00580.webp
    44 KB · Görüntüleme: 80
  • $DSC00582.webp
    $DSC00582.webp
    27,6 KB · Görüntüleme: 82
  • $DSC00583.webp
    $DSC00583.webp
    42,8 KB · Görüntüleme: 76
çok güzel canım Allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin hepside çoook güzel helede ilk resim beyaz yatak diilde beşiği çok şık çok güzel

:nazar:Ayy içim açıldı, o morlu puantiyeli tulumunu yerim ben onun..Uzun ve güzel bir ömrü olsun inşallah.

çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullanın ,bende ilk fotodaki beşiği çok beğendim nerden aldınız fiyatı ne kadardı acaba? ece bebiş huzurla uyusun mışıl mışıl o beşikte.çıngıraklı patiklerden bizimde var hepsi çok güzel,sağlıklı kolay bir doğum dilerim

çok güzelmiş Rabbim ağız tadıyla kulanmayı nasip etsinnn
birde dönenceniz tavana aydınlatmalı olan sanırım bende onu çok beğendim almayı istiyorum ama aydınlatması konusunda kararsız kaldım nasıl kullanışlı mı aydınlatması konusunda biraz bilgilendirir misin?

çok güzelmiş Rabbim ağız tadıyla kulanmayı nasip etsinnn
birde dönenceniz tavana aydınlatmalı olan sanırım bende onu çok beğendim almayı istiyorum ama aydınlatması konusunda kararsız kaldım nasıl kullanışlı mı aydınlatması konusunda biraz bilgilendirir misin?

tavana sarı yıldızlar ve aydede yansıtıyor dönerek,ama aydınlatma bölümü sadece loş bir ışık kendini aydınlatıyor sadece,4 tane müziği var ve uzaktan kumandalı ama ben alma derim tomy ile bunun arasında kalmıştık onu yakından incele bi istersen..

çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullanın ,bende ilk fotodaki beşiği çok beğendim nerden aldınız fiyatı ne kadardı acaba? ece bebiş huzurla uyusun mışıl mışıl o beşikte.çıngıraklı patiklerden bizimde var hepsi çok güzel,sağlıklı kolay bir doğum dilerim

tüm mobilyası 2500 beşiği içinde 350 ve izmir karabağlar kardeşler mobilya...şiddetle tavsiye ederim...süper esnaf...güzel temennin için teşekkürler...

her şeyi çok guzel maşallah ama odası cok sade görünüyor.tülünü pambeli lilalı bir tül ile değiştirsen çok daha şirin olur.ortayada lilalı pembeli halı serersen kalebodurlar kapanır çok tatlı durur..

Her bir şeyi mükemmel. Kendisi de odası gibi aydınlık olsun, sizin de dünyanızı aydınlatsın inşaallah.

her şeyi çok guzel maşallah ama odası cok sade görünüyor.tülünü pambeli lilalı bir tül ile değiştirsen çok daha şirin olur.ortayada lilalı pembeli halı serersen kalebodurlar kapanır çok tatlı durur..

evet mobilya ve kıyafetlerden odaya sıra gelemedi ki...baharda yapmayı düşünüyoruz aslında perdeleri ve halısı hazır ama boya ya da kağıdını yaptırdıktan sonra temiz seriyim istedim...boya falan olur diyezemuszemus...teşekkürler..

ay çok güzeller yaa. Sağlıkla giysin inşallah bebeğin. Ben puantiyeli tuluma bayıldım birde kurdelası var süper yaaa...

Back
X