Kraliyet Ailesinden Misin?

Ya...:/ bu konuda çok dertliyim,laftan anlamayınca karşı taraf dertleniyor insan.Yer bezi dediniz de aklıma geldi şimdi.Bi kere de masayı sildiğimiz bezle yere damlayan yoğurdu silerken yakaladım kadını.Abarttığımı düşünmüyorum,olmaması gereken şeyler bence...

Bence yemek işinin koyle kentle ilgisi yok. Sehrin gobeginde en markali elit kesimin akin ettigi yerlerden cogu berbat. Restoranlari teftis eden arkadaslarimiz var da. Onlar anlatiyor. Mutfagi gorseniz asla yemezsiniz diyolar. Bence en iyisi evde kendi yemegin.

Bence yemek işinin koyle kentle ilgisi yok. Sehrin gobeginde en markali elit kesimin akin ettigi yerlerden cogu berbat. Restoranlari teftis eden arkadaslarimiz var da. Onlar anlatiyor. Mutfagi gorseniz asla yemezsiniz diyolar. Bence en iyisi evde kendi yemegin.

böghh
köyde ben de yemek yiyemiyorum babannem köyden tereyağı yolluyo arada içinde hani kıla tüye benzeyen toz gibi şeyler var ya ondan vardı hep bi de babannemle halamın her yaptığı yemekte saç çıkıyo. 1 olur 2 olur hadi 3 bile olabilir ama her yaptığında da çıkmaz ki insanın , bi de sen bizim yemekleri beğenmiyosun diyip küsüyolar , ben de midem bulanıyo köye gelirken yol tuttu ayağına yatıyorum hep.

3. dünya ülkelerinden birinde 3 kez 1er ay zorunlu misafir kalınca ilk yıl neredeyse sadece meyve yedim. 4 kilo vermiştim sonraki gidişlerimde yavaş yavaş yapılışına güvendiğim besinleri tükettim.
en son içinden minik bocekler çıkan pilavı yemedim diye eşim bu kadar takıntılı olma demişti
BUrada da eşimin arkadaşının hanımı otururken ayağıyla oynar. sonra aynı eli yıkamadan soğan doğrar yemek yapar.
ilk misafirliğe gittiğimde sürekli kusuyordum. pis tabaklar hijyen sıfır falan.
beni tuhaf buluyorlardı hemen hiç yemediğim için. ZAMANLA alıştım. artık o kadar midem bulanmıyo
benim eşim gibi biriyle(temizlik kültürü 10 üzerinden 3) evliyseniz ya bu deveyi gütmek ya bu diyardan gitmek gerekiyor.
takıntılarınızın üzerine gidin ( benim kadar da gitmeyin tabii )

Tuvaletten çıkıp elini yıkamadan yemeğe girişenlere ne demeli?
Bir şey yapmadım diyip işin içinden çıkıyorlar.
Hadi yemeği yemedik kurtardık o eller her yere değince nereden kaçacağız ?

Lavaboyu bulaşık süngerimle yıkarım çünkü lavabom çamaşır suyuyla temizlenir sakıncası yok neticede o süngerle tencere tavada yıkıyoruz.
Tezgah beziyle yer silenlere uyuz olur o evde bir şey yemem zaten gördükten sonra alaka kesilecek derecede yaknlığım varsa kolaydır işim.
Şapır şupur yemek yiyenleri,burnunu karıştıran başka yerlerine de el sokanlar var :) ayaklarıyla oynayanlar,terli saçını hilalleyenler den,koltuk altının terini yoklayanlar dan,cık cık diş arası sesi çıkaranlardan,uzun ve kirli tırnaklardan,kısada olsa kirli tırnaklardan,ter kokanlar dan,evine ayakkabı ile girenlerden ki uzarrrr gider nefret ediyorum dayanamıyorum...

Birde havasz ve nefes kokusu dolmuş kalabalık ortamlardan uzak dururm midem almıyor minibüs olur lokanta ev olur.

Hasta mıyım acaba

Bu kadar otobüs yolculuğu yaparım değil 12 saat 1 saat aralıksız ağlayan, mızıldayan çocuğa denk gelmedim.
Sakınılan göze çöp batar misali size denk geliyor sanırım.

Son düzenleme:
Çocuk ağlaması hariç hepsi normal olması gereken şeyler farz değil elbet , adab ı muaşeret.

Kırmızıladığım yeri açıkca yazabildiğinize göre kraliyet ailesinden değilsiniz merak etmeyin Şaka bir tarafa, annenizin diline pelesenk olmuş biraz sanırım bu cümle ondan söylüyor.. Bu arada otobüslerde çocuk ağlamasına ben de çok sinir olurdum, şimdi duysam üzülüyorum, bebek niye ağlıyor , ya da annesi şimdi ne kadar mahcup oluyordur diye. bebişiniz olunca sinir olmanız da geçer.

Yüz havlusu olayı aslında çok doğru bende asla başkasının yüz havlusunu kullanmam, huylanıyorum eşimde olsa annemde olsa, sivilce çıkacakmış gibi geliyor, hatta benim kendime ait yüz havlum da yok, bikaç kere kullandın mı bakteri ürer nemli kalıyor çünkü, havlu kağıtla kurularım yüzümü.. Bi arkadaşım eşimin diş fıraçasıyla ben de dişimi fırçalarım ne var bunda demişti.. Buna şaşıyomusunuz sonuçta öpüşüyorda eşiyle

bir arkadaşım okuldan geldiği gibi yemeğe girişir. hiç el yıkama falan yok. aynı şekilde wc den çıktıgında da.. bu kişi malesef bir türlü kovamadıgım ev arkadasımdan biri... onun yeemek yaptıgı günler bahanelerim : kramp girdi mideme, ay hç yiyesim yok, tokum ben yeaa... 23 yasındaki kıza ellerini yıka mı diyim. diyemiyorum... anlaşamıyoruz da zaten... bir arkadası var, onunla eve çıkcaktı sözde.. yıldır gitmesni bekliyorum

Çoğu konuda sanırım ben de kraliyet ailesindenim

Ama senin işin zormuş be Koalina ya, benim saraylı yönüm annemden geliyor, o da çok titiz ve temizdir, sen nasıl yaşadın o hallere nasıl katlandın ya

Aslında her şey dozunda iyidir abartmazsak titiz temiz olmak gerekli ve iyidir.

Lakin sevgilim için böyle değilim. Aynı tabaktan yerim, aynı bardagı kullanırım, aynı diş fırçasını kullanırım eğer başka yoksa (her zaman değil yani), ne bileyim bir çok şey paylaşıyoruz sonuçta aynı bardağı niye kullanmayım

Rahmetli kardeşim için de böyleydi, aynı kıyafeti giyerdik, ayakkabılarımız zaten ortaktı, aynı makyaj malzemeleri, bardak, tabak kullanırdım yani..

Lakinnn sakız ve agız şapurdatmada sevgilim de dahil kimseye tahammülüm yoktur

Titiz insanların karsilastigi durum hep "sen bizi sevmiyorsun", "kokoş", "saraylı mısın" bla bla bla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…