- 4 Ekim 2007
- 8.479
- 2.640
- 723
ohoo benim annem mutfak lavabosunda yer bezi bile yıkar bulaşık süngeri çok masum kaldı şimdiBulaşık yıkadığımız sünger ile lavobonun içini de ovmak normal mi ey ahali ?
Temiz milletiz arkadaş"restaurant da verilen ıslak mendille önce elini, sonra ağzını, sonra masayı ve en son da ayakkabısını silen insan kesin bizdendir" yazıyordu bir yerde
Bulaşık yıkadığımız sünger ile lavobonun içini de ovmak normal mi ey ahali ?
Aynen...Çok mu abartıyorum ,diyorum ama yok. Tiksiniyorum valla :/Bana göre değil, ayrı bir fırça kullanıyorum ben...
Küçükken sık sık köye giderdik, çok enteresan şeyler görmüşlüğüm vardı sanırım benim takıntılar o dönemler başladı...
Bir gün yengem pirinç pilavı ısıtıyor...Sinekler havada uçuşuyor. Tencerenin kapağını açtım bir baktım belki 10 tane sinek var pilavda...Hemen kapattım, yengem geldi güzelce karıştırdı, ısıtmaya devam etti...Köyde böyle şeyler ortaya konuyor, büyük bir tabağa koydu sinekleri içinden aldı ve götürdü sofraya...İçinde pişti resmen sinekler böğğk. Yapılışını görmediğim köy yemeği yemem aslaaa, aksi gibi 4 yıl da köyde çalıştım
Küçükken sık sık köye giderdik, çok enteresan şeyler görmüşlüğüm vardı sanırım benim takıntılar o dönemler başladı...
Bir gün yengem pirinç pilavı ısıtıyor...Sinekler havada uçuşuyor. Tencerenin kapağını açtım bir baktım belki 10 tane sinek var pilavda...Hemen kapattım, yengem geldi güzelce karıştırdı, ısıtmaya devam etti...Köyde böyle şeyler ortaya konuyor, büyük bir tabağa koydu sinekleri içinden aldı ve götürdü sofraya...İçinde pişti resmen sinekler böğğk. Yapılışını görmediğim köy yemeği yemem aslaaa, aksi gibi 4 yıl da köyde çalıştım
Annemin bana karşı sürekli kullandığı cümledir.
Kısa süreliğine memleketime gittim ve yine annem söylendi :)
Fazla titizmişim ve takıkmışım ona göre, aslen gayet normal hijyen kuralları ve her insanın rahatsız olabileceği şeylerdir...
Ter kokusuna dayanamam, pis ve bakımsız ayakları, pis çorapları görmek istemem, sakız cakırtısı çok sinirimi bozar. Uzun yolculuklarda çocuk ağlamasını çekemem hemen söylenirim, annem eline geçen her şeyle dişlerini saatlerce karıştırınca sinir olurum. Sürekli burnunu çeken insana hemen mendil uzatırım; ne bileyim vb takıntılar işte...
Ne alakası var bunların kraliyet ailesinden olmakla? İnsanın toplum içinde geğirmemesi, osurmaması, kokmaması ve temiz olması, başkalarının rahatını da düşünerek garip sesler çıkarmaması çok mu büyük istekler acaba?
Eşle ilgili paylaşımlara anlam veremedim sadece. Benim de bir arkadaşım bardağını paylaşmazdı misal. Ya sen bu adamla öpüşüyorsun. Aynı bardaktan mı bir şey içmeyeceksin. Yüzünü yüzüme zevle süreceğim adamla yüz havlusu neden paylaşılmasın ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?