Kraliyet Ailesinden Misin?

arkadasin sezeryab olacaktir da o yuzden fon cektirmistir.yani gunu gelmemistir.bunu yapan cok var.dogum resimlerinde guzel cikmak icin.bir de gelem gideb olur tabi
yok normal doğumdu zaten o saçtan makyajdan eser kalmamıştı haliyle

Aynı ben bende hiç katlanamam bunlara

benzer seyler bende de var v sikayetci olmadan sevdigim bir takinti : )

ancak yaslilara bu konuda biraz daha hosgorulu olmak gerektigni dusunuyorum,

otobusteki cocuk seslerine ise cozum yok, sabredecegiz.

benzer seyler bende de var v sikayetci olmadan sevdigim bir takinti : )

ancak yaslilara bu konuda biraz daha hosgorulu olmak gerektigni dusunuyorum,

otobusteki cocuk seslerine ise cozum yok, sabredecegiz.
Yaşlı mı 56 yaşında annem de babam da :)

ne guzel : ) umarim daha uzuuun yillar yasarlar...

onlari bu yastan sonra degistirmeye ugrasmak yerine beraber gecirdigniz kisitli zamani kalp kirmadan gecirmeye calisip her yil ozlemle kavussaniz daha iyi olmaz mi? ; )

arada cok rahatsiz oldugnuz seyleri rica ederek uyarirsiniz olur biter.

mesela istemedigmiz sesler icin de kulak tikaci kullanabilir veya kulaklikla muzik dinleyebiliriz fakat bunu yapmadigmiz zamanlar aglayan cocuklarin agzini ses cikmasin diye kapatmiyoruz...

Onlari da bu sekilde bazen duymayacak bazen de sabredecegiz...
uyardigmizda vurdumduymaz olmasinlar hem ; )

Ek: duzenliyorum duzenliyorum, gondere basinca son duzeltme cikmiyor.
Bu sefer basardim umarim : ))

Son düzenleme:
Aile bireylerinden herhag biri duş almışsa. Duşa kabin yıkanmasına ragmende bende tekrae iyice yıkarım.
Huylanır tiksinirim.... hatta bi ara giremezdim :)
Misafirlikte kimsenin wcsini kullanamazdım.( az esnekleştim sanki mecburluk oluo)

Dagılan gazete okumayı sevmem
Bazende egrilik bügrülük dizayn salaklıgım cıkar. Ne diolardı ya ona anımsıyamadım

Yazdiklariniz zaten olması gereken sşeyler büyük bir çoğunluğuna katiliyorum,bunları istemek için kraliyet ailesi olmaya gerek yok ..

Ama kusura bakmayin ben de otobüste vs çocuk sesine pofflayalara çok kiziyorum..bir bebek eğer bir toplulukta agliyorsa annesi zaten yeteri kadar mahcup olur bi de üstüne hoşnutsuzluğunu belli eden tipler oldu mu iyice gerilir ve bebek daha çok ağlar..BN bu durumu anlayisla karsilamayanlari bekarligimdan beri anlayamıyorum buna anlayisli olmanın annelikle de ilgisi yok..

Yani insanin elinde olan ve karsisindakine saygi gereği yapması gereken temizlik vs gibi fikirlerinizi sonuna kadar destekliyorum ,ama diğer konuda beni sasirttiniz..forumdaki cevaplarinizdan sizi sempatik buluyorum o sebeple sasirdim inanin..

Bu konu çok tartışıldı aralarda, bahsedilen ailenin zapt etmeye çalıştığı ancak elinden gelmeyen durumlar değil.
Ayın 19'unda uçak yolculuğu yaptım ve arkamda 1 baba 2 tane kardeş oturuyordu. İkisi de 5-6 yaşlarında...Hem Almanca hem Türkçe konuşup durdular 2 kardeş kendi arasında... Uçağa binmem ile tekmeler başladı ve içecekler vs dağıtılırken hala devam ediyordu. Adam uyuyor mu acaba diye arkama baktım gözleri açık etrafı inceliyor:) Yani insan hiç 1 kere bile mi dur, sus demez? Haliyle uyarmak bana düştü, neden çocuğun tekmelerine susayım ki? Adam uyarsa yapma çocuğum dese ama çocuk devam etse yine anlarım...Ancak baba üzerine düşeni yapmıyor, hatta ben uyardığım zaman bile gık demedi, tepki vermedi...
Teşekkür ederim bu arada:)

Bir diğer hassasiyetim porselen tabaklara çatal sürtülmesi...Gerçekten dişlerim bir acaip oluyor, sanki dişlerime sürülüyormuş gibi hiç dayanamıyorum...

Bir diğer hassasiyetim porselen tabaklara çatal sürtülmesi...Gerçekten dişlerim bir acaip oluyor, sanki dişlerime sürülüyormuş gibi hiç dayanamıyorum...
Bu bendede var metal metale sürtersede aynı tepkiyi veririm ve banada babaannem saraylı derdi

Kazak örülen iplere dayanamam hiç.
Ögggggg
Gördügümde düşünmemeye calışırım.
Agızda koparırken gırc gırc eder ya ögggggg

ben de eski filmlerde tahta kaşıkla yenilen yemeklere ölürüm ayyy o kaşık dişlere değer gıcır gıcır

Küçükken sık sık köye giderdik, çok enteresan şeyler görmüşlüğüm vardı sanırım benim takıntılar o dönemler başladı...
Bir gün yengem pirinç pilavı ısıtıyor...Sinekler havada uçuşuyor. Tencerenin kapağını açtım bir baktım belki 10 tane sinek var pilavda...Hemen kapattım, yengem geldi güzelce karıştırdı, ısıtmaya devam etti...Köyde böyle şeyler ortaya konuyor, büyük bir tabağa koydu sinekleri içinden aldı ve götürdü sofraya...İçinde pişti resmen sinekler böğğk. Yapılışını görmediğim köy yemeği yemem aslaaa, aksi gibi 4 yıl da köyde çalıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…