yok normal doğumdu zaten o saçtan makyajdan eser kalmamıştı haliylearkadasin sezeryab olacaktir da o yuzden fon cektirmistir.yani gunu gelmemistir.bunu yapan cok var.dogum resimlerinde guzel cikmak icin.bir de gelem gideb olur tabi
Aynı benAnnemin bana karşı sürekli kullandığı cümledir.
Kısa süreliğine memleketime gittim ve yine annem söylendi :)
Fazla titizmişim ve takıkmışım ona göre, aslen gayet normal hijyen kuralları ve her insanın rahatsız olabileceği şeylerdir...
Ter kokusuna dayanamam, pis ve bakımsız ayakları, pis çorapları görmek istemem, sakız cakırtısı çok sinirimi bozar. Uzun yolculuklarda çocuk ağlamasını çekemem hemen söylenirim, annem eline geçen her şeyle dişlerini saatlerce karıştırınca sinir olurum. Sürekli burnunu çeken insana hemen mendil uzatırım; ne bileyim vb takıntılar işte...
Ne alakası var bunların kraliyet ailesinden olmakla? İnsanın toplum içinde geğirmemesi, osurmaması, kokmaması ve temiz olması, başkalarının rahatını da düşünerek garip sesler çıkarmaması çok mu büyük istekler acaba?
Yaşlı mı 56 yaşında annem de babam da :)benzer seyler bende de var v sikayetci olmadan sevdigim bir takinti : )
ancak yaslilara bu konuda biraz daha hosgorulu olmak gerektigni dusunuyorum,
otobusteki cocuk seslerine ise cozum yok, sabredecegiz.
Kazak örülen iplere dayanamam hiç.
Ögggggg
Gördügümde düşünmemeye calışırım.
Agızda koparırken gırc gırc eder ya ögggggg
Bende cemkirebilirimAy ürperdim çok gıcık bir şey cidden...
Yanımda biri yaparsa terliği ağzına yapıştırabilirim...
Yazdiklariniz zaten olması gereken sşeyler büyük bir çoğunluğuna katiliyorum,bunları istemek için kraliyet ailesi olmaya gerek yok ..
Ama kusura bakmayin ben de otobüste vs çocuk sesine pofflayalara çok kiziyorum..bir bebek eğer bir toplulukta agliyorsa annesi zaten yeteri kadar mahcup olur bi de üstüne hoşnutsuzluğunu belli eden tipler oldu mu iyice gerilir ve bebek daha çok ağlar..BN bu durumu anlayisla karsilamayanlari bekarligimdan beri anlayamıyorum buna anlayisli olmanın annelikle de ilgisi yok..
Yani insanin elinde olan ve karsisindakine saygi gereği yapması gereken temizlik vs gibi fikirlerinizi sonuna kadar destekliyorum ,ama diğer konuda beni sasirttiniz..forumdaki cevaplarinizdan sizi sempatik buluyorum o sebeple sasirdim inanin..
IyyyyyyyyykBir diğer hassasiyetim porselen tabaklara çatal sürtülmesi...Gerçekten dişlerim bir acaip oluyor, sanki dişlerime sürülüyormuş gibi hiç dayanamıyorum...
Bu bendede var metal metale sürtersede aynı tepkiyi veririm ve banada babaannem saraylı derdiBir diğer hassasiyetim porselen tabaklara çatal sürtülmesi...Gerçekten dişlerim bir acaip oluyor, sanki dişlerime sürülüyormuş gibi hiç dayanamıyorum...
Kazak örülen iplere dayanamam hiç.
Ögggggg
Gördügümde düşünmemeye calışırım.
Agızda koparırken gırc gırc eder ya ögggggg
ben de eski filmlerde tahta kaşıkla yenilen yemeklere ölürümayyy o kaşık dişlere değer gıcır gıcır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?