- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 36.006
- 598
Sen yumurta deyince, babannemin yumurtasını soyup, sonra soyduğu yumurtasını eteğine silip sonra yemesi geldi aklıma hay gelmez olaydıTakma dişlerini de eteğine silip temizlerdi
Benim de anneannemin şu takma dişlerimi yıka da getir diye elime tutuşturması geldi
Ben takma dişlerden çok korkuyodum küçükken niyeyseBenim de bir sabah banyodaki dolabı açıp annemin geceden suya koyduğu takma dişlerini görmem geldi
Ben takma dişlerden çok korkuyodum küçükken niyeyse
Takma diş deyince bak sinirim bozuluyor. 99 depreminde hepimiz dağılmışız ben çok korkmuştum ne buldumsa giymişim sıcaktan ötürü sütyensiz yatmışım ama üstümde staj için hazırladığım şık giysiler, dayım yengemin geceliği giymiş panikle, annem zaten duble panik yani darmadağınız... Ve bekliyoruz babam yok, 1 dakka 2 dakka .. Aşağıya inicez çünkü ne olacak belli değil.. Ve babam takma dişlerini takmış, jölesini sürmüş, Jean Paul Gaultier parfümünü sıkmışvaziyette indi aşağıya. Ne adam ya! Takma diş lafı geçince bu geliyor aklıma elimde değil
Bayağı gergin okudum sonunda ne çıkacak diye, deprem olunca konu...
Çok komik ama ya
Hay maşallahÖyle öylebizim sülale bir değişik, babaannem de çok havalı kadınmış gezmeye çıkarken en yükseğinden topuklusunu giyer havasını atar dimdik yürür eve gelir 15 gün belim, bacağım diye yatarmış imaj herşey bizim sülalede
Hay maşallahdepremden kaçarken süslenmek ama
arkadaş da doğuma giderken saçına fön çektirip makyaj falan yapmıştı o geldi aklıma
Çağrışım fırtınası yaşıyoruz bu arada :)
yok yahu sonuçta takıntılarımızdan bahsediyoruz:)Çağrışım büyük dert bende konuyu da kirlettimse özürserbest çağrışımın dibine öyle vuruyorum bazen eşim anlayamıyor ne dediğimi büyük bir hevesle piskolog olan anneme sordum " anne zekiyim diye oluyor di mi böyle sürekli çağrışım yapıyorum" dedim. Annem "alakası yok daha çok obsesif düşüncelilerde olur bu durum" dedi yıkıldım o an. Bak şimdi de anneme atladım fark etmeden en iyisi ben gideyim
cümlelerin sonuna kadar aşırı medeniydin nazlideniz..sen beni göz ardı et bak orda buton var yazdıklarımı görmezsin.çok medenice ve saygılı bir şekilde yazdım bak .büyük harfler yok mesela..neyse edep ahlak dersleri vermiyoruz burda kolay gelsin sana hoşça kal..
arkadasin sezeryab olacaktir da o yuzden fon cektirmistir.yani gunu gelmemistir.bunu yapan cok var.dogum resimlerinde guzel cikmak icin.bir de gelem gideb olur tabiHay maşallahdepremden kaçarken süslenmek ama
arkadaş da doğuma giderken saçına fön çektirip makyaj falan yapmıştı o geldi aklıma
Çağrışım fırtınası yaşıyoruz bu arada :)
Neye bianen dedin bunu simdi.bisey mi kacirdimaltin kural: Kadinlar kulubunde ne yazdigina dikkat etmek gerek..her an aleyhine kullanilabilir…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?