Kraliyet Ailesinden Misin?

Sen yumurta deyince, babannemin yumurtasını soyup, sonra soyduğu yumurtasını eteğine silip sonra yemesi geldi aklıma hay gelmez olaydı Takma dişlerini de eteğine silip temizlerdi

Benim de anneannemin şu takma dişlerimi yıka da getir diye elime tutuşturması geldi

Benim de bir sabah banyodaki dolabı açıp annemin geceden suya koyduğu takma dişlerini görüşüm geldi

Kimse kimseyi yadırgamasın arkadaşlar herkesin huyu suyu farklı sonuçta.
Ben de havlumu kimseyle paylaşamam.Sigara kullanıyorum her içişimden sonra ellerimi yıkarım.
Yumurta,tavuk gibi bardaklarda çatallarda koku bırakan şeyler yendiyse evde mutlaka makinaya
çamaşır suyu koyarım.Üniversite 1.sınıfta yurtta kalmıştım.Sabah yumurta yendiyse eğer akşama çatallar
yumurta kokardı Eve çıkmamda en büyük etken buydu.

Bir de arkadaşım vardı yurtta.Kiraz almıştık odadaki banyonun lavabosuna boşalttı kirazı orada yıkadı.Yiyemedim tabi.
Arkadaşımın babaannesi de takma dişlerini mutfakta yıkarmış bulaşık süngeriyle

Takma diş deyince bak sinirim bozuluyor. 99 depreminde hepimiz dağılmışız ben çok korkmuştum ne buldumsa giymişim sıcaktan ötürü sütyensiz yatmışım ama üstümde staj için hazırladığım şık giysiler, dayım yengemin geceliği giymiş panikle, annem zaten duble panik yani darmadağınız... Ve bekliyoruz babam yok, 1 dakka 2 dakka .. Aşağıya inicez çünkü ne olacak belli değil.. Ve babam takma dişlerini takmış, jölesini sürmüş, Jean Paul Gaultier parfümünü sıkmış vaziyette indi aşağıya. Ne adam ya! Takma diş lafı geçince bu geliyor aklıma elimde değil

Böyle seylere dikkat etmek takinti degil. Olmasi gereken bu. İnsanin cevresine saygisi olmasi lazim biraz. Ben de cok sinir olurum böyle seylere. Tahammülüm yoktur. Yanimda yapan birisi olursa da kizarim. Muhabbetine de katlanamam. Sizin cevrenizden saygi beklemenizin neyi takinti oluyor?

Bayağı gergin okudum sonunda ne çıkacak diye, deprem olunca konu...
Çok komik ama ya

Bir de kalıbı ile çıkmış çoraplara dokunamam, kirliye bile atmam eşimin öyleyse...
Koyu renk çorapları da parmak izleri çıkıp o kısımlar açık renge dönünce atarım, çok kötü görünüyor bakamıyorum

Bayağı gergin okudum sonunda ne çıkacak diye, deprem olunca konu...
Çok komik ama ya

Öyle öyle bizim sülale bir değişik, babaannem de çok havalı kadınmış gezmeye çıkarken en yükseğinden topuklusunu giyer havasını atar dimdik yürür eve gelir 15 gün belim, bacağım diye diye yatarmış imaj herşey bizim sülalede

Hay maşallah depremden kaçarken süslenmek ama
arkadaş da doğuma giderken saçına fön çektirip makyaj falan yapmıştı o geldi aklıma
Çağrışım fırtınası yaşıyoruz bu arada :)

arkadaş da doğuma giderken saçına fön çektirip makyaj falan yapmıştı o geldi aklıma

Çağrışım büyük dert bende konuyu da kirlettimse özür serbest çağrışımın dibine öyle vuruyorum bazen eşim anlayamıyor ne dediğimi büyük bir hevesle piskolog olan anneme sordum " anne zekiyim diye oluyor di mi böyle sürekli çağrışım yapıyorum" dedim. Annem "alakası yok daha çok obsesif düşüncelilerde olur bu durum" dedi yıkıldım o an. Bak şimdi de anneme atladım fark etmeden en iyisi ben gideyim

yok yahu sonuçta takıntılarımızdan bahsediyoruz:)

benim annem de çok titiz babam da tam tersi çok pasaklı bi adamdır. eskiden bütün pisliğine laf ederdi. babam da hiç oralı olmazdı annem de umursamaz oldu babamın pisliğini,hatta annem babamdan o kadar tiksinmiş ki geçen gün aynı bardaktan su içmediğini fark ettim.

Şuan tam karşımda iş görüşmesine gelen bi genç var tırnaklarını yemekle meşkul... hatta elini falan.. kusmak üzereyim..

Yolculukta cocuklara soylenmek haric digerleri normal bana gorede…kendi cocugun oldugunda degisirsin bu konuda…

altin kural: Kadinlar kulubunde ne yazdigina dikkat etmek gerek..her an aleyhine kullanilabilir…

arkadasin sezeryab olacaktir da o yuzden fon cektirmistir.yani gunu gelmemistir.bunu yapan cok var.dogum resimlerinde guzel cikmak icin.bir de gelem gideb olur tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…