- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.311
- 598
- Konu Sahibi Sadecesen2
-
Konu sahibi memurmus. Aaa bu kadin memur yagli kapi diye dusunup evlenende cikabilir. Bunlarin hepsi olasilik. Ama alinan ev sabit ve her turlu konu sahibine ait.konamaz da
oo nasılsa bunun evi var, maaşi eve bağlı diye evlenmek isteyen erkekler bile olabilir.
Hayat planlarını varsayımlar üzerine kurup erteleme.Alabiliyorsan al.İlersini o zaman düşünürsün.Hanımlar aklımı karıstıran bır konu var yasım 30 olurda ılerde bır aday cıkarsa ve ben daha aday yokken ev kredısıne gırsem atıyorum 200 bın kadar borclansam karsıma cıkan kısı bu durumu nasıl karsılar .Borc her ay maasımın tamamını göturur bana harclık kalacagını sanmıyorum kalırsada 300 gıbı bu durum evlılıgıne engel olurmu. Ev almayı da cok ıstıyorum bırıktırmeylede alınmıyor ılerde ne olacagıda bellı degıl sımdıden bir yatırımım olsun ısterım.
30 yasındayım 2500 ödesem 10 yıl surecek banada kurus kalmazkaç yasındasın
aylık gelirin ne
ayda ne kadar ödeyeceksin?
Evlilik süresi içinde edinilmiş olanlar ortak oluyor...Evlenınce ıkımızın olacak nasıl olsa .Erkekler sorun edermı yoksa ıyı evıde var hazır mı der? Korkuyorum aslında sırf bu yuzden karsıma cıkanların reddetmesınden.
maasının tamamını vereceksen zaten seni çok zora sokar bu borç30 yasındayım 2500 ödesem 10 yıl surecek banada kurus kalmaz
Bu durum evliliğinize neden engel olsun ki, daha hayatınızda olmayan bir aday adayı için yatırım planınızı ertelemeyin derim ben. En nihayetinde ev her zaman lazım.Hanımlar aklımı karıstıran bır konu var yasım 30 olurda ılerde bır aday cıkarsa ve ben daha aday yokken ev kredısıne gırsem atıyorum 200 bın kadar borclansam karsıma cıkan kısı bu durumu nasıl karsılar .Borc her ay maasımın tamamını göturur bana harclık kalacagını sanmıyorum kalırsada 300 gıbı bu durum evlılıgıne engel olurmu. Ev almayı da cok ıstıyorum bırıktırmeylede alınmıyor ılerde ne olacagıda bellı degıl sımdıden bir yatırımım olsun ısterım.
30 yasındayım 2500 ödesem 10 yıl surecek banada kurus kalmaz
Bence alabilirsiniz. sonuçta siz yatırımı kendinizi , geleceğinizi düşünerek yapıyorsunuz. karşınızdaki insanın bence bu konuda sizinle evliliğe engel görmesi çok saçma olur.henüz hayatınızda olmayan birini düşünerek de hareket etmek saçma bence birikiminizi değerlendirin ve bir ev sahibi olun. bunu da herkes başaramaz. o yüzden kendinizi düşünün derim ben.Hanımlar aklımı karıstıran bır konu var yasım 30 olurda ılerde bır aday cıkarsa ve ben daha aday yokken ev kredısıne gırsem atıyorum 200 bın kadar borclansam karsıma cıkan kısı bu durumu nasıl karsılar .Borc her ay maasımın tamamını göturur bana harclık kalacagını sanmıyorum kalırsada 300 gıbı bu durum evlılıgıne engel olurmu. Ev almayı da cok ıstıyorum bırıktırmeylede alınmıyor ılerde ne olacagıda bellı degıl sımdıden bir yatırımım olsun ısterım.
Karsıma cıkacak ınsanın o altınları öğrendıkten sonra carcur etmeyecegını bılemem nakıtte olsa altında olsa ya kendıne göre borçlarına yatırırsa aılesıne dagıtırsa en azından eve bağlayayım parayı dıyorum oda borç durumuyla adam benı alır mı .Kımısı demıs al kımınız alma kabullenmezler demıs bılmıyorum ya .Ev almak yerine her ay altın koysanız mesela kenara. 2500 yerine 2000 liralık altın alsanız hem size harçlık kalmış olur hemde birikim yapmış ama büyük bir borcun altına girmemis olursunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?