Kredi borcu olup evlenmek

Ortada aday bile yok neyin hesabı bu?
Eğer ev almak istiyorsanız alın.
Yaın öbür gün karşınıza biri çıkarsa onu o zaman düşünürsünüz.

Hayat planlarını varsayımlar üzerine kurup erteleme.Alabiliyorsan al.İlersini o zaman düşünürsün.

Evleneceğiniz kişi gerçekten doğru kişi ise ev krediniz yüzünden sizi terketmez merak etmeyin . Daha şimdiden kararlarınıza hayatınızdaki kişiyi dahil etmeyin , alın evinizi en güzelini yaparsınız. Güle güle oturun şimdiden :)

Ev alma durumun varsa al tabikide hayat bu karşına çıkacak kişi adamsa eger bunu sorun etmez hatta kiradan Kurtulmuş olacağına sevinir sen evin taksidini odersin oda evi gecindirir

Daha aday bile olmadan böyle bir şey düşünmeyin bence, siz ne istiyorsanız yapın. Ayrıca ev borcunuz var diye sizinle evlenmekten vazgeçen biri uzak olsun zaten. Erkeğin görevidir bana göre eve bakmak, baksın.

30 yasındayım 2500 ödesem 10 yıl surecek banada kurus kalmaz
maasının tamamını vereceksen zaten seni çok zora sokar bu borç
bekar dahi olsan
hadi 24 -25 yasında olsan okey de.
30 dan 40 a kadar nasıl tüm maasını krediye vereceksin

şöyle birsey yapabilirsin
üniversite yerleşkelerine yakın yerlerde 1+1 ya da2+1 daireler oluyor
eski binalar
öğrencilerin kiralık olarak kullandıgı
bu evlerın fiyatları daha uygun
yatırım amaclı oyle kucuk bır ev alıp
ödemesi daha uygun olan
kiraya verirsin
hem kirası da evin kredisinin bir kısmını karsılar sana da para kalır

ileride evlenırsen de eşin iyi bir insan cıkarsa
bu evi basamak -peşinat olarak kullanır daha ıyı bır ev alırsınız oturmak için

ama yenı tanıstıgın insana sakın ola ki ilk basta benim evim var falan deme:)

durum ilerledikce soylersın .

Bu durum evliliğinize neden engel olsun ki, daha hayatınızda olmayan bir aday adayı için yatırım planınızı ertelemeyin derim ben. En nihayetinde ev her zaman lazım.

30 yasındayım 2500 ödesem 10 yıl surecek banada kurus kalmaz

o zaman nasıl geçineceksiniz? ben olsam şu yaşımda böyle bir yükün altına girmem. belki evlenmiycem ve hayatımın 10 yılı elimde beş kuruş kalmadan ev kredisi ödemekle geçicek? ha sonra evim olmuş olacak ama ben de 40 yaşıma kadar gönlümün istediğini alıp yiyip içip gezememiş olucam. yerinizde olsam her ay düzenli birikim yapar kenara koyardım. kalanını da ihtiyaçlarım ve isteklerim için kullanırdım. zaten evlendiğinizde eşinizle çift maaş iyi kötü ev sahibi olursunuz zaman içinde.

yani şahsen ben araba almayı tercih ederdim ancak ev alıcam diyorsanız evi alın sonuçta aldığını evi boş tutmazsınız tüm maaşı ev kredisine verseniz bile evi kiraya verirsiniz ordan gelen kirada sizin aylık gelirinizi sağlamış olur oh mis yani elinize parada kalır

Bence alabilirsiniz. sonuçta siz yatırımı kendinizi , geleceğinizi düşünerek yapıyorsunuz. karşınızdaki insanın bence bu konuda sizinle evliliğe engel görmesi çok saçma olur.henüz hayatınızda olmayan birini düşünerek de hareket etmek saçma bence birikiminizi değerlendirin ve bir ev sahibi olun. bunu da herkes başaramaz. o yüzden kendinizi düşünün derim ben.

Ben ev borcu olan bir adamla evlenmezdim diğer yandan aday bıle yok ortada... bence al. Aday cikarsa birgün ve sorun ederse elden cikartirsin yani. Tapu genetigine gecmiyor sonucda. Baktinki zorlandin satarsin kar payiyla

Ev almak yerine her ay altın koysanız mesela kenara. 2500 yerine 2000 liralık altın alsanız hem size harçlık kalmış olur hemde birikim yapmış ama büyük bir borcun altına girmemis olursunuz

Evet ileride ne olacağı belli değil. Bu durumda asla krediye girmezdim ben. Biz onumuzu goremiyoruz kaldı ki 10 seneyi ipotek etmek. Ki cogu kişi öyle düşünüyor olmalı ki ev alımları azalmış.

evi al canım. ben araba borcumla evlendim. borcum olduğunu da biliyordu.
sende öyle yap. kısmetin olunca, ciddi olduğun kişiye durumu açıkla. kem kum ederse ondan bi halt olmak zaten. evet hayat müşterek ama evin geçimini sağlamak zorunda olan da erkektir. sen evi ödersin o da geçindirir.

Ev almak yerine her ay altın koysanız mesela kenara. 2500 yerine 2000 liralık altın alsanız hem size harçlık kalmış olur hemde birikim yapmış ama büyük bir borcun altına girmemis olursunuz
Karsıma cıkacak ınsanın o altınları öğrendıkten sonra carcur etmeyecegını bılemem nakıtte olsa altında olsa ya kendıne göre borçlarına yatırırsa aılesıne dagıtırsa en azından eve bağlayayım parayı dıyorum oda borç durumuyla adam benı alır mı .Kımısı demıs al kımınız alma kabullenmezler demıs bılmıyorum ya .

Ev alinca size nerdeyse para kalmiyormus evlenmeseniz bile seneleriniz isten eve evden ise gecip gidecek.Altin biriktirmekte bana mantikli gelmiyor iniyor cikiyor calinma riski var falan filan.Bu durumda olsam ben surekli gelir getiren bir seye yada arsaya yatirirdim.

Aldığınız evi kiraya vermeyecek misiniz? Eğer kiraya verirseniz ordan biraz gelir. Memursaniz eğer alti ayda bir yapılan zamlar iki yıl zorluk cekersiniz sonra rahat edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…