Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Toztoprak kredi sözleşmen sendeyse orada mutlaka ufak puntolarla yazılıdır.Kalan tutarın belli bir oranında komisyon alırlar bazı bankalar..Normalde alınmaması gerekli bu cezanın ancak her bankanın uygulaması farklı ve bunu dediğim gibi kredi sözleşmende belirtirler..sense krediyi imzalarken herşeyden habersiz altına imza atmış olursun..Ama işte sonradan çıkıyor bazı konular..Eğer kredi sözleşmesinde bu türde bir madde yoksa ve eğer bu tür şeylerle uğraşmak için vaktin varsa o zaman şikayette bulunabilirsin..
bu ücret ayrıca alınan bir ücret olarak mı görülüyor dekontunuzda.yoksa kredi içerisinde mi alındı?
bddk kanunlarına göre müşterilere imzalatılan sözleşmeler belli punto ve kalınlıklarla sabitlenmiştir.küçük yazılan herhangi bir yazıya kredi sözleşmelerinde rastlayamazsınız.
ayrı dekont olarak görünüyo internetten baktığımda.
o zaman komisyon alınmış sizden.bu uygulama bazı bankalarda var maalesef.
mortgage kredilerde %2 ceza alınır.ihtiyaç krd alan banka da var almayan da.bizde alınmıyor
ihtiyaç kredisi çekmiştim 36 ay vadeydi 6 ayı ödedim 30 ayıda erken ödedim yani kapattım borcumu erken ödedim diye para aldılar banka borcu erken ödemelere yanaşmıyomuş diyede bi açıklama yaptılar