Dimi ama :) Okul zamanı da o kadar çok konuşmak istiyrodu ki .Hatta bildiğin yalvarmistiGül canım Gül. Kurtulmuşsun. Adam açık açık parana geliyorum demiş. Daha ne desin?
Nedeni belli işte. Öğretmensin. Yaz tatilin var. Maaşın iyi. Çocuk olunca bakarsın. Yaz tatilinde de anasının köyüne gider, tıkılırsınız. Adamın kapasite bu yani.Dimi ama :) Okul zamanı da o kadar çok konuşmak istiyrodu ki .Hatta bildiğin yalvarmisti
Bence bu cinsi son zamanlarda türedi. Utanmasalar kendilerine baktiracaklar kendileri evde oturacaklar.Yuh ...Bu erkekler hep mi böyleydi yoksa bu cinsi yeni mi türedi anlamadım ki...
Kurtuldum :)Nedeni belli işte. Öğretmensin. Yaz tatilin var. Maaşın iyi. Çocuk olunca bakarsın. Yaz tatilinde de anasının köyüne gider, tıkılırsınız. Adamın kapasite bu yani.
Verir verir. Anasına kardeşlerine nasıl da verir.Sonra bir daha yazmış kızlar.Ben eşimin parasıyla birim yapıp. Kendi maaşınla da ev gecindircektim yazmış.Hem sen ailene göndersen haksızlık olmaz mı yazmış?
Ben de aileme değil ev benim üzerime olacak.aksine ailem bana yardım etmiş oluyor cunku eski evin parası var yazdım.haksizlik olacağını dusunuyorsan aylık 500 öderim evlenince sen de ailene 500 gonderitsin haksizlik olmaz yazdım
"Ben çok zor kazanıyorum paramdan bir kuruş kims3ye vermem yazmis
Aman Allah'ım para göze bakSonra bir daha yazmış kızlar.Ben eşimin parasıyla birim yapıp. Kendi maaşınla da ev gecindircektim yazmış.Hem sen ailene göndersen haksızlık olmaz mı yazmış?
Ben de aileme değil ev benim üzerime olacak.aksine ailem bana yardım etmiş oluyor cunku eski evin parası var yazdım.haksizlik olacağını dusunuyorsan aylık 500 öderim evlenince sen de ailene 500 gonderitsin haksizlik olmaz yazdım
"Ben çok zor kazanıyorum paramdan bir kuruş kims3ye vermem yazmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?