- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.498
- 798
Ayy korkuyomKonularin hep evlenmekle alakali
Henuz 23 yasindasin.
Gez toz eglen tadini cikar be kizim
puhahahahaSonra bir daha yazmış kızlar.Ben eşimin parasıyla birim yapıp. Kendi maaşınla da ev gecindircektim yazmış.Hem sen ailene göndersen haksızlık olmaz mı yazmış?
Ben de aileme değil ev benim üzerime olacak.aksine ailem bana yardım etmiş oluyor cunku eski evin parası var yazdım.haksizlik olacağını dusunuyorsan aylık 500 öderim evlenince sen de ailene 500 gonderitsin haksizlik olmaz yazdım
"Ben çok zor kazanıyorum paramdan bir kuruş kims3ye vermem yazmis
Bundan sonra teklif edenleri böyle deniyim hem komik oluyorpuhahahahavalla ben olsam tiye alıp devam ederdim yazmaya, ben aileme 4 sene 500 lira göndericem evin değeri bu enflasyona oranlayınca şu kadar karım çıkıyor ama yine de olmaz mı diyorsun falan diye
ben de eşimi buna benzer bişeyle yoklamıştım evlenmeden önce , "evlendikten sonra bikaç sene çalışmayı düşünmüyorum istifa edip biraz kafamı dinlemek istiyorum" diye. benimki zekiymiş "sana çalış yada çalışma diyemem her türlü kararında yanındayım " gibi cümleler kurmuştu. ne ben istifa ederim zaten ne de eşim istifa edecek olsam sen bilirsin karıcım der ona da eminim ama adam anı kurtardı , demek yerine göre yalan işe yarıyor
Ay höst ya derler adama.. Vallahi billahi bu yer yer boşa gitmesin diye tuvalete gitmez.. Yani o derece itici.. Vallahi tebrikler size.. Eğer siz bu densizle evlenseydiniz çocuk olsa ona da kuruş harcamazdı.. Tamam israf etmeyelim de cimrilikten de ölmeyelim.. Sevdim sizi tebrikler :)Sonra bir daha yazmış kızlar.Ben eşimin parasıyla birim yapıp. Kendi maaşınla da ev gecindircektim yazmış.Hem sen ailene göndersen haksızlık olmaz mı yazmış?
Ben de aileme değil ev benim üzerime olacak.aksine ailem bana yardım etmiş oluyor cunku eski evin parası var yazdım.haksizlik olacağını dusunuyorsan aylık 500 öderim evlenince sen de ailene 500 gonderitsin haksizlik olmaz yazdım
Ahhaahhahaha yer yer tuvalete gitmezAy höst ya derler adama.. Vallahi billahi bu yer yer boşa gitmesin diye tuvalete gitmez.. Yani o derece itici.. Vallahi tebrikler size.. Eğer siz bu densizle evlenseydiniz çocuk olsa ona da kuruş harcamazdı.. Tamam israf etmeyelim de cimrilikten de ölmeyelim.. Sevdim sizi tebrikler :)
Ya şimdi açık açık yazarsam ayıp olur terbiyemi bozmayayım dedim de:)Ahhaahhahaha yer yer tuvalete gitmez
Sonra bir daha yazmış kızlar.Ben eşimin parasıyla birim yapıp. Kendi maaşınla da ev gecindircektim yazmış.Hem sen ailene göndersen haksızlık olmaz mı yazmış?
Aynen öyle. Maaş kartını da vermez bu karısına. Biriktirmek istese kadın sanki biriktiremez.Hahaha. Nasıl da oltaya gelmiş ya. Yalnız karlı çıksa bile istemiyor. Kafaya bak ben senin paranı biriktirecektim demek elinden kartını alıp sana ufak harçlık verecektim demek. Kimsenin basını yakmaz inşallah kalas.
Zaten sonrasında olamayacağı belliydi denemek istedim cevabı ne olacak diyesen daha niye ikna etmeye çalışıyorsun ki bu adamı..
adam seni sevmiyor mantık evliliği yapmak istemiş . daha uzatıp 500 veririm falan demeye ne gerek var. ilk dediği laftan sonra engellemeliydin.
Denemek istedim aslında orda ya .Nasıl olsa olmayacağı belli olmuştu bundan sonraikinci yazdıgına cevap vererek hata yapmıssın .Sen de ailene gönder falan diyerek sanki ille de olsun manası çıkmış, senin yerinde olsam tek kelime bile yazmazdım
Matematik de bilmiyor safım. Branşı Ne?Zaten sonrasında olamayacağı belliydi denemek istedim cevabı ne olacak diye
Zaten sonrasında olamayacağı belliydi denemek istedim cevabı ne olacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?