Kredi çektim yazınca bırakan erkek

puhahahaha valla ben olsam tiye alıp devam ederdim yazmaya, ben aileme 4 sene 500 lira göndericem evin değeri bu enflasyona oranlayınca şu kadar karım çıkıyor ama yine de olmaz mı diyorsun falan diye

ben de eşimi buna benzer bişeyle yoklamıştım evlenmeden önce , "evlendikten sonra bikaç sene çalışmayı düşünmüyorum istifa edip biraz kafamı dinlemek istiyorum" diye. benimki zekiymiş "sana çalış yada çalışma diyemem her türlü kararında yanındayım " gibi cümleler kurmuştu. ne ben istifa ederim zaten ne de eşim istifa edecek olsam sen bilirsin karıcım der ona da eminim ama adam anı kurtardı , demek yerine göre yalan işe yarıyor

Bundan sonra teklif edenleri böyle deniyim hem komik oluyor

Ay höst ya derler adama.. Vallahi billahi bu yer yer boşa gitmesin diye tuvalete gitmez.. Yani o derece itici.. Vallahi tebrikler size.. Eğer siz bu densizle evlenseydiniz çocuk olsa ona da kuruş harcamazdı.. Tamam israf etmeyelim de cimrilikten de ölmeyelim.. Sevdim sizi tebrikler :)

Hahaha. Nasıl da oltaya gelmiş ya. Yalnız karlı çıksa bile istemiyor. Kafaya bak ben senin paranı biriktirecektim demek elinden kartını alıp sana ufak harçlık verecektim demek. Kimsenin basını yakmaz inşallah kalas.

Ahhaahhahaha yer yer tuvalete gitmez

sen daha niye ikna etmeye çalışıyorsun ki bu adamı..
adam seni sevmiyor mantık evliliği yapmak istemiş . daha uzatıp 500 veririm falan demeye ne gerek var. ilk dediği laftan sonra engellemeliydin.

Ay aklıma bir arkadaş geldi. O da kurban bayramından bayramına et yermiş. Durumu var ama biriktirmek tatlı. Sendika piknik yapsın da et yiyeyim diye her gün geliyordu başkan arkadaşa. Bedava mezar bulsa ölür valla.

Aynen öyle. Maaş kartını da vermez bu karısına. Biriktirmek istese kadın sanki biriktiremez.

Benim de ögrenim kredisi borcum var duyan korkuyor sanki gelecekteki kocamiza guvenip aldık. Bu erkekler cok enteresanlasti son zamanlarda. Eskiden karsini eve kapatip calistirmayan erkeklerle mucadele ederdik simdi de kadin parasi pesinde kosanlarla.

sen daha niye ikna etmeye çalışıyorsun ki bu adamı..
adam seni sevmiyor mantık evliliği yapmak istemiş . daha uzatıp 500 veririm falan demeye ne gerek var. ilk dediği laftan sonra engellemeliydin.
Zaten sonrasında olamayacağı belliydi denemek istedim cevabı ne olacak diye

ikinci yazdıgına cevap vererek hata yapmıssın .Sen de ailene gönder falan diyerek sanki ille de olsun manası çıkmış, senin yerinde olsam tek kelime bile yazmazdım
Denemek istedim aslında orda ya .Nasıl olsa olmayacağı belli olmuştu bundan sonra

Tercih meselesi nasıl ki kadınlar erkeklerin paraları için evleniyorsa erkeklerin de bayanların paraları için evlenmeleri çok doğal. Ben olsam evlenmezdim o adamla o ayrı bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…