Kredi çektim yazınca bırakan erkek

Aslında karlı çıkacak ama kadar basmadiBen dua ediyorum evleneceği insan dişli biri olmazsa maaş kartını alır bu kalas

Bizim bir arkadaş vardı. Kendisi öğretmendi illa öğretmenle evleneceğim diye tutturmuştu. Nedeni de yazılan kalasla aynıydı.
Ya şimdi hepsi aynı gibi geliyor.Hep bu muhabbeti yapıyor erkek öğretmenler yakın arkadaşta olsak diyorlar öğretmen istiyorum sebebi bu bu diye .Ya da yaz tatilini bahane ediyorlar ben çalışmıyorken o da çalışmasın diye

Bizim bir arkadaş vardı. Kendisi öğretmendi illa öğretmenle evleneceğim diye tutturmuştu. Nedeni de yazılan kalasla aynıydı.
Benim nişanlım da öğretmen. Tanıştığımzda ben 90 puan alıp düz memur olarak atanayım diye çırpınan bir kpss zede idim. Nişanlım ise çalışıp çalışmamak tamamen senin tercihin derdi canım ya insandan insana fark var işte.

Benim de sözlüm öğretmen. Dediğin gibi insandan insana fark var ama yukarıdaki kalas gibiler çok türedi.

Yav he he. Biz de yedik. Normalde atlarlar kadın evde yokken tek tabanca takılmaya. Şimdi mi akıllarına gelmiş?

Peki sizin attığınız oltaya karşılık olumlu bişey yazsa sonra ne olacaktı? taktik burda tutmuş da, diğer türlü yalancı çıkacaktınız. Başkasında denemeyin bence, değiştirin taktiği

Ahaha bir mesaj daha at seni denedim karakterini para bozakmi diye test ettim onayladim.
Kredi filan cekmedim esas sen artik bana yazma hadi kaybol de

gull gül adi bi insandan kurtulmuşsun..

Siz gülmüyorsanız bile sizin yerinize ben güldüm..

Bence "bu sana son mesajım zaten bende senle adamsın diye konuşuyordum.." gibi bi msj atın öküze..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…