Kredi Dosya Masrafını söke söke almış cengaver(ler) aranıyor !

Vakıfbanka devlet bankası dersin ama dolandırıcının önde gideni
Kredimin 70 tl masrafı varmış 52 tl masraf var diyor.
Boşuna alma değmez diyor bana .
Adilikte son nokta.
Ama pilavdan dönenin kaşığı kırılsın !

Canım ya, vakıfbanktan abim de kredi çekmişti, gitmiş şubeye dosya masrafımı hesabıma yatırırmısınız? yoksa uğraşıp ben mi alayım demiş. Onlarda sizi yormayalım madem biz hemen verelim demişler 150 tl yi eline vermişler.

Canım ya, vakıfbanktan abim de kredi çekmişti, gitmiş şubeye dosya masrafımı hesabıma yatırırmısınız? yoksa uğraşıp ben mi alayım demiş. Onlarda sizi yormayalım madem biz hemen verelim demişler 150 tl yi eline vermişler.

İşte bak şubeden şubeye değişiyor demekki.
Etiler şubesindeki memure hanım kendi maaşından kesilip bana verilecekmiş havasında davrandı bana.
Salakmıdır nedir bilmem.
Maceram haftaya cuma dekontları topladıktan sonra başlayacak.

İşte bak şubeden şubeye değişiyor demekki.
Etiler şubesindeki memure hanım kendi maaşından kesilip bana verilecekmiş havasında davrandı bana.
Salakmıdır nedir bilmem.
Maceram haftaya cuma dekontları topladıktan sonra başlayacak.

BAŞLAMAK BAŞARMANIN YARISIDIR.
Tebrik ederim seni :) ayrıca paraları aldığındaki mutluk eşsiz :D

Vakıfbanka devlet bankası dersin ama dolandırıcının önde gideni
Kredimin 70 tl masrafı varmış 52 tl masraf var diyor.
Boşuna alma değmez diyor bana .
Adilikte son nokta.
Ama pilavdan dönenin kaşığı kırılsın !

bu parayıda talep edeceksınız dılekçenızde çunku bu parada yasal degıl

bu parayıda talep edeceksınız dılekçenızde çunku bu parada yasal degıl

Evet canım. Bende "ver dekontu onuda tahsil edecem sizden" dedim ;)

Haftaya cuma dekontları toplamaya gidiyorum bankalardan. Bir tek vakıfbank verdi bana ödeme planımı 52 tl karşılığında. Diğerleri 3 - 5 gün sürer dedi.

Aklıma takılan bir şey var. Acaba şahsen ilçe hakem heyetine mi başvursam daha erken sonuç alırım yoksa avukatımda hazır vekaletnamem olduğu için o mu takip etse ?

Evet canım. Bende "ver dekontu onuda tahsil edecem sizden" dedim :KK66:

Haftaya cuma dekontları toplamaya gidiyorum bankalardan. Bir tek vakıfbank verdi bana ödeme planımı 52 tl karşılığında. Diğerleri 3 - 5 gün sürer dedi.

Aklıma takılan bir şey var. Acaba şahsen ilçe hakem heyetine mi başvursam daha erken sonuç alırım yoksa avukatımda hazır vekaletnamem olduğu için o mu takip etse ?

boşuna avukatlık ucretı odemeyın derım. bır dılekçe yetıyor hakem heyetıne basvurmak ıcın

avukatında tüketici hakem heyetlerine direk açmıştır. tüketici mahkemesine gitmiyorlar. belli bir limitin altındaysa. sizin 3000 tl sadece bir dosyaya ait değil değilmi... yok tek dosyaysa sizinkine mahkeme karar vermiştir... mahkemeler avukat ücretini karşı tarafa ödetebiliyorlar... tüketici mahkemesiyse eğer senden kesileceğini sanmıyorum

ablan sadece icra takibi yaptırdıysa sanırım keser. avukatlık ücreti alacak sonuçta... avukat arkadaş bakalım ne cevap verecek. bende bunu merak ediyorum. az önce para vermezsiniz yazmıştı...
Simdi para vermezsiniz ama kesilen masraflarin avukatin ucreti ile alakasi yok. Siz kendiniz karari icraya koysaniz siz de mecbur olan harclari yatiracaksiniz vs vs. Ama su bir gercek ki bu islemlerin masrafi 200 tl tutmaz.

Evet kızlar kaldığımız yerden devam.
Eşimin 2010 yılında ziraat bankasından aldığı kredinin makbuzunu aldık.
50 bin tl için 155 tl dosya masrafı kesmişler.
Başvuracak olanlara ne kadar alabileceğiniz konusunda bir fikir verir diye yazıyorum.

(2 gr altın cepte yani. Fena mı ? )
:)

İşbankasından dekontlarımı aldım.
Herhangi bir ücret istemediler şaşırdım açıkcası.

Yarında ilçe tüketici hakem heyetine başvurmaya gidicem.

İşbankasından dekontlarımı aldım.
Herhangi bir ücret istemediler şaşırdım açıkcası.

Yarında ilçe tüketici hakem heyetine başvurmaya gidicem.

Merhaba bu aksam gordum yazinizi bende iade almak istiyorum parayi alabildnzmi merak ettim elimde hic evrak yok eski kredilerimden benimde nasil bi yol izleyecgm bilmiyorum

Konuyu en baştan okumanı tavsiye ederim.
Çok güzel bilgilendirmeler paylaştık.
Evet okudum sanirim soyle yapacagim ilk once kredi aldigim bankalara gidip odedigim kredilerin dosya masraflarida yazan makbuzunu isteyecegim daha sonra bulundugum yerin kaymakamligina gidip tuketici hakem heyeti bolumune bu parayla iliskin dilekce yazip verecegim yanlis bi yer varmi acaba yada eksik :)

Evet okudum sanirim soyle yapacagim ilk once kredi aldigim bankalara gidip odedigim kredilerin dosya masraflarida yazan makbuzunu isteyecegim daha sonra bulundugum yerin kaymakamligina gidip tuketici hakem heyeti bolumune bu parayla iliskin dilekce yazip verecegim yanlis bi yer varmi acaba yada eksik :)

Aynen öyle. Bankalar seni caydırmak için dekont parası isteyebiliyor. Ya da 2 hafta sonra gel diyebiliyor. Sakın pes etme ! Zafer bizim olacak ;)

Gelişmeleride bu foruma yazarsan herkes bilgi sahibi olur.

Aynen öyle. Bankalar seni caydırmak için dekont parası isteyebiliyor. Ya da 2 hafta sonra gel diyebiliyor. Sakın pes etme ! Zafer bizim olacak :KK66:

Gelişmeleride bu foruma yazarsan herkes bilgi sahibi olur.

Tamm gittigimde baslayacagim burada yazmaya tesekkurler boyle bir topik actigin icin :)

Bugün ilçe tüketici hakem heyetine gittim. Şu ekteki formu verdi doldurmam için. Zaten formun altındada başvuruda gerekli evraklar yazıyor. Hazırlanıp gidesiniz diye resmini bile ekledim. Ya böylede düşünüyorum sizi.
Sonra dosyanız eksiksizse karakaplıya kaydedip bir dosya sıra numarası veriyorlar.
Ve ordaki dayı "1 senede anca alırsın" diyerek sizi postalıyor :)

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    33 KB · Görüntüleme: 98
Eveet gittim bankaya bugun garanti ban. 50 tl makbuz ucreti istedi uzerimde o kadar yoktu alamadim bu arada 453 tl cikti masraf hftaya alacagim finans ise soylemiyor zorlastiriyor arayip musteri hizm. Makbuz istiyorsun 5 tl karsiliginda 1 hafta sonra gelir alirsin dediler bir haftabekletiyorlar yalandan yere ama sinir oldum pesini birakmiycam simdi Delphi_HACISI Delphi_HACISI bi linkte okudum canim sikildi bi goz atarmisin sende once bankaya dilekce vermek gerekiyomus vede kredilerde imza attigin sözleşme de kabul etmediysen alabiliyomussun falan yaziyo anlamadim kafam karisti link bu sen boyle bisey yaptinmi

Back
X