- 15 Mayıs 2014
- 1.323
- 1.438
- 248
- Konu Sahibi Delphi_HACISI
He birde senin dilekcede 2014 haric diyor yani 2014 de cektigimiz kredi masrafi kabul olmuyormu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eveet gittim bankaya bugun garanti ban. 50 tl makbuz ucreti istedi uzerimde o kadar yoktu alamadim bu arada 453 tl cikti masraf hftaya alacagim finans ise soylemiyor zorlastiriyor arayip musteri hizm. Makbuz istiyorsun 5 tl karsiliginda 1 hafta sonra gelir alirsin dediler bir haftabekletiyorlar yalandan yere ama sinir oldum pesini birakmiycam simdiDelphi_HACISI bi linkte okudum canim sikildi bi goz atarmisin sende once bankaya dilekce vermek gerekiyomus vede kredilerde imza attigin sözleşme de kabul etmediysen alabiliyomussun falan yaziyo anlamadim kafam karisti link bu sen boyle bisey yaptinmi
He birde senin dilekcede 2014 haric diyor yani 2014 de cektigimiz kredi masrafi kabul olmuyormu
Ayrica cok soru sordum ama aylik odenmis dekontlara gerek yok sanirim dimi
arkadaşlar babam son 10 yıl içinde ziraar finans ve tebden kredi çekmiş
ziraate gittik, müşteri temsilcisi biz kesinlikle masraf almadık diye ayak diretiyor
verdigi makbuzda da dosya masrafı gibi bir kalem görünmüyor bilmiyorum kasıtlı olarak mı öyle bir evrak veriyor?
ben inanmıyorum masraf almadıklarına.. ne yapabiliriz?
ayrıca finansbanktan ben kredi çekmedim ama aidat adı altında beni fena hırpaladılar 2007 den beri bu bankadan kartım var
hem vadesiz hesap hem de kredi kartı ıcın ucret kesıyordu, 15 tl birine, (3 ayda bir ) 25 tl birine (3 ayda bir )
ben de geri almak istiyorum bana ne önerirsiniz? telefon açıyorum müşteri temsilcisini öyle bi alıştırmışlar ki
gıcık gıcık konuşup yüzüme kapattı (finansbank)
Eveet gittim bankaya bugun garanti ban. 50 tl makbuz ucreti istedi uzerimde o kadar yoktu alamadim bu arada 453 tl cikti masraf hftaya alacagim finans ise soylemiyor zorlastiriyor arayip musteri hizm. Makbuz istiyorsun 5 tl karsiliginda 1 hafta sonra gelir alirsin dediler bir haftabekletiyorlar yalandan yere ama sinir oldum pesini birakmiycam simdiDelphi_HACISI bi linkte okudum canim sikildi bi goz atarmisin sende once bankaya dilekce vermek gerekiyomus vede kredilerde imza attigin sözleşme de kabul etmediysen alabiliyomussun falan yaziyo anlamadim kafam karisti link bu sen boyle bisey yaptinmi
merhaba sözleşmede dosya masrafını kabul ediyorum deyip altına imza bile atmış olsan, yine haksız kabul ediliyor banka, benim öyleydi mesela.
Avukata verdim dosya masrafım yüklü olduğu için, avukatım icra yoluyla tahsil etmiş pazartesi günü, bu akşam bende avukatın yanına gideceğim ne kadar ne yatıracaklar hesabıma görücez bakalım. benden alınan masraf 75 bin tl lik kredşye 3814 tl idi.
Bende Halkbanka gittiğimde "sizden masraf almamışız. Bayram ve yeniyıl kredilerinde almıyoruz zaten" dedi. Hatta onlardan kredi aldım diye 1 gr da altın hediye etmişlerdi hatırladım.
Olabilir yani. Babandan masraf almamış olabilirler. Finansbankla uğraşmak sağlam sinir ister. Hesap işletim ücretini geçmişe dönük talep edebiliyormusun bilmiyorum. Ben asla böyle bir kesintiyi kabul etmedim, anında itiraz ediyordum ve hemen iptal ediyorlardı.
oooooo iyi para. Hadi zaferin mübarek olsun !
(Çaylar senden bu arada :)
oyy istediğin çay olsun yavrucum. Bursadaysan gel treleferikle uludağa çıkalım. Tadı ancak böyle çıkar :)
irtibatta olalım :)Mayısa ordayım.
:)