kredi karti bilgisi

bordelaise

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
261
9
38
İzmir
Kizlar ya baska kartin borcunu yatirirken onun yaptigi odemeleri de goruyor muyuz yoksa sadece toplam borc olarak mi goruruz?

Kizlar ya baska kartin borcunu yatirirken onun yaptigi odemeleri de goruyor muyuz yoksa sadece toplam borc olarak mi goruruz?

web bankacılıktan yaparsan görebilirsin. diğer türlü bankadan bilgi istemen lazım. o da kart senin üstüne değilse bilgi vermezler.

web bankacılıktan yaparsan görebilirsin. diğer türlü bankadan bilgi istemen lazım. o da kart senin üstüne değilse bilgi vermezler.

Kusura bakma pek uzagim bu mevzulara o yuzden bir sey daha sorucam. Web bankacilikta karta yatiracak kisinin de ayni bankada hesabi olmasi gerekir mi?

Şimdi,
kart başkasına ait ve bu borcu kendi hesabından mı ödemek istiyorsun yoksa atm denmi ?

Eğer öyleyse; Kendi hesabından başkasına ait borcu ödeyeceksen o kartın borcunu göremezsin.

Şimdi,
kart başkasına ait ve bu borcu kendi hesabından mı ödemek istiyorsun yoksa atm denmi ?

Eğer öyleyse; Kendi hesabından başkasına ait borcu ödeyeceksen o kartın borcunu göremezsin.

Kart baskasinin ben atm veya internet uzerinden odeyecegim. Borc ayrintisini gorebilir miyim diye soruyorum ozetle.

Baskasina ait harcanalari goremiyor olman gerekiyor. Sonucta herkesin sahsi bilgileri. O zaman kart numarami bilen herkes tum harcamalarimi gorsun. Olmamasi lazim.

Kart baskasinin ben atm veya internet uzerinden odeyecegim. Borc ayrintisini gorebilir miyim diye soruyorum ozetle.

Kartla birlikte atmden odeme yapacaksaniz gorebilirsiniz ekstre sorgulamadan, ancak kartsiz bi sekilde kisinin kart numarasini yazarak odeme yapacaksaniz goremezsiniz. Internet uzerinden odeme yapilacaksa kart elinizde olsun olmasin hic bir sekilde goremezsiniz. Ayrica, karta internet uzerinden odeme yapilacaksa ille kartin oldugu bankadan hesabiniz olmasi gerekmez, farkli banka hesabindan da eft yoluyla parayi karta yollayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Atm den kart şifresi ile mi ödeme yapacaksınız?
Eğer kart şifresi ile yapacaksanız hesap özetine bakabilirsiniz..
Sadece kart no ve ya müşteri no ile yapacaksanız sadece toplam borç rakamını görebilirsiniz.

internetten de bankamatikten de odeme bolumune girdiginde toplam borc dısında bir sey gormezsin.
fakat sifre ve erisim bilgilerine sahipse hesap ozetini veya aylık taksitleri goruntuleyerek alısverislerini inceleme imkanı bulur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…