- 30 Kasım 2014
- 3.780
- 6.379
- 358
- 35
- Konu Sahibi yapayalniz1
-
Kizlar esimin kredi karti borcu var 6000 tl kadar bidahaki ay kullanima kapatip taksitlendirme yapalim borcu bitirelim dedik birinden duydum boyle bisey yapiyormus bankalar yaptiran yada bilgisi olan var mi ??
Yapabilirsiniz ama bankanın insiyatifinde sanırım. Bir deneyin şansınızı.Kizlar esimin kredi karti borcu var 6000 tl kadar bidahaki ay kullanima kapatip taksitlendirme yapalim borcu bitirelim dedik birinden duydum boyle bisey yapiyormus bankalar yaptiran yada bilgisi olan var mi ??
cnm bizimde 5000 lira vardı, yapılandırma yerine aynı bankadan uygun faiz ödemeli ihtiyaç kredisi çektik, onunla kartı kapatıp şimdi aydan aya ihtiyaç kredisi borcumuzu ödüyoruz. Allah yardımcınız olsun.Kizlar esimin kredi karti borcu var 6000 tl kadar bidahaki ay kullanima kapatip taksitlendirme yapalim borcu bitirelim dedik birinden duydum boyle bisey yapiyormus bankalar yaptiran yada bilgisi olan var mi ??
faiziyle alırlar sizden. Kredi vermiş gibi. Neden olmasın ki işlerine gelmeyen bir şeyi yapmaz bankalar.Kizlar esimin kredi karti borcu var 6000 tl kadar bidahaki ay kullanima kapatip taksitlendirme yapalim borcu bitirelim dedik birinden duydum boyle bisey yapiyormus bankalar yaptiran yada bilgisi olan var mi ??
faiziyle alırlar sizden. Kredi vermiş gibi. Neden olmasın ki işlerine gelmeyen bir şeyi yapmaz bankalar.
onlar işin kurdu, işine gelmeyen bir şeyi neden yapsın ki demiAynen. İhtiyaç kredisi çekmiş gibi ekstra borca giriliyor.
Kizlar esimin kredi karti borcu var 6000 tl kadar bidahaki ay kullanima kapatip taksitlendirme yapalim borcu bitirelim dedik birinden duydum boyle bisey yapiyormus bankalar yaptiran yada bilgisi olan var mi ??
bankayla gidip görüşün, takibe düşmemesi için elinden geleni yapacaklardır. tüketici kredisi de olabilir, taksitlendirme de. hangisi uygunsa duruma yardımcı olurlar. burda yanlış bilgiler verilmiş, kimsenin sizi bddk ya falan şikayet ettiği yok, bddk ya müşteri şikayet edilmez zaten. sizin sicilinizi sizden daha fazla düşünüyoruz arkadaşlar merak etmeyin, sizden çok bize sıkıntı yaşatıyor geçmişte yaşadığınız sorunlar. bu kadar art niyetli olmayın lütfen.Kizlar esimin kredi karti borcu var 6000 tl kadar bidahaki ay kullanima kapatip taksitlendirme yapalim borcu bitirelim dedik birinden duydum boyle bisey yapiyormus bankalar yaptiran yada bilgisi olan var mi ??
Aylik asgari tutariniz oduyoruz kizlar aslinda sorun yok 1500 lira falan oluyor onun yerine taksitlendirme yapilsa alti ay falan daha rahat olur diye dedim kara listede yada takipte degiliz her ay oduyoruz ama fazla odedigimiz icin geri kullanmak zorunda kaliyoruz peki kullanima kapattirabiliyormuyuz ?
canım ben bankacıyım ve emin ol burdaki arkadaşlar gibi fesat düşüncelerle müşteriyi dara sokmak niyetinde hiç olmuyoruz.. mümkün mertebe yardımcı olmaya çalışıyoruz.. hatta müşteri takibe düşmesin die kendimizi paralıyoruz çünkü her takibe düşen müşteri bize zarar oluyor..
senin sorununa gelince.. kartınızın takibe düşmesine gerek yok.. kredi kartınızla beraber herhangi bir banka şubesine gidin kartınızı yapılandırma yapmak istediğinizi söyleyin.. ihtiyaç kredisi gibi işlem yapılıyor kartınızın borcu kapatılıyor.. isterseniz kartınız da kapatılabilir.. kaç ay kaç taksitle ödemek isterseniz ona göre işlem yapılıyor..
kara listeye ya da başka herhangi bir olumsuz yere de düşmüyorsunuz.. normal taksitli kredi borcunuz varmış gibi işlem görüorsunuz..
ben bugüne kadar onlarca kere bu işlemi müşterilerime yaptım..
Ben daha yeni yaptım
kullandığım kartımın devamlı asgarisini ödediğim için sorun oluyordu
belli bir miktar vade farkı koydular
7 taksite böldüler
finansbank benim yaptığım avukata vs gitmedne olan işlem 1 hafta oldu
sizi borcu ödemeniz için aradıklarında söylemeniz yeterli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?